precis..

Kom precis hem från MEP-mötet vi åker te polen ju ganska snart. de va bra o öva sin engelska framför folk haha, snart kommer vi ju åka ner till polne och köra allt på riktigt!.. herre gud undra hur det kommer att gå. I wish for the best
Finns många människor jag stör mig på nuförtiden, bullshittalkre o massa annat, till er= dra åt något cp ställe o skrikihjäl er eller något. Resten some bra ni är guld.
mjau på er allihoppa dags för mat sen plugga

jag älskar mitt liv! =)

Kommentarer
Postat av: caroline

kan du hjälpa mig med en antagligen jättelätt grej snälla :)

vad är undertyperna till rörelseenergi och potentiell energi?

jättebra blogg!

2009-03-17 @ 20:39:37
Postat av: angela

Oj! jag önska verkligen att jag kund ehjälpa dig vad är det för fysik? A eller B? jag läste fysik A i ettan och har glömmt de mesta och fysik B har jag bara kommit till Kap 8..

men vad jag vet så ör potentiell energi = lägeseeenergi och elastisk energi. det två typerna finns. Men rörelseenergi minns jag inte sorry =(..

du kanske kan ge mig enn uppgift så kanske jag kan lösa den?

2009-03-17 @ 21:12:45
URL: http://banangie.blogg.se/
Postat av: caroline

Det är till ett naturkunskapsprov bara.. Annars så finns det i fysik A :) Men tack ändå, det är inga problem, har löst det.

Låter töntigt men du är lite som en förebild för mig.. Jag läser natur i ettan nu, vill också bli läkare. Får fett dåligt samvete när jag läser att du pluggar och jag inte har gjort det.. haha sjukt.

Kanske ställer någon mer fråga någon gång om jag behöver hjälp :)

2009-03-17 @ 22:01:13
Postat av: angela

Good att du löst den! Jag har precis börjat med naturkunskap A haha, lite sjukt eftersom jag går i 3.an.. men men så ser vårt schema ut.

Woow, glad jag blir!

Men plugga på bara 1.an är lätt man bara studsar iegnomhela 1.an men satsa i 2.an o 3.an då kommer de tunga kurserna.. =)

lycka till på provet.

2009-03-17 @ 22:21:52
URL: http://banangie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0