Fångande

Såg en kommentar angående förra inlägget om den dära tjejn på bilden. Så jag blev nyfiken och kollade upp allting på internet. Det var sant de. Det var en fotograf från National Geo. som hade fotat henne när hon var 12 år i flyktinglägret. Hennes mamma och pappa hade dött av sovetiska attacker. När hon hamnde på Nation. Geo's framsida 1985 så blev en annan fotograf väldigt nyfiken på denna tjej och han gick igenom mkt för att hitta henne igen. Han letade överallt för att hitta henne. han hade ju inte ens ett namn på henne. Men till slut hittade han henne, dem igenkända ögonen. Efter 17 år så hittade han henne. kanske besviken kanske inte. Men jag gillar verkligen bilden på henne när honvar 12 år. Den är så vacker. helt sjuuukt. Jag har den faktist som bakgrundsbild på min dataskärm.


Tänk hur mycket man förändras..men man ser ändå att det är hon!

Tycker fortfarande att hon är vacker, hon har något
som fångar ens blick. i dont know..

FRED♥

:)

Idag var en bra dag. Gjort allt jag hade satt upp att göra och så aa det var en bra dag bara..
inge mer och säga. jag är tyst haha


Kolla vilken vacker tjej!
Hon är afghan(?), från flytklingläget =(

DUBBLE-FRED ♥

vad tror ni?

Ni kanske har hört de förr, eller första gången ni hör de. Men citatet "Gammal kärlek rostar aldrig". vad tycker ni om de?
Själv vill ja bara säga att gammal kärlek kan rosta så hårt så man bara känner lukten av rostat stål när människan går förbi. jag har aldrig riktigt förstått dedära citatet men ändå så förstår jag de. Gammal kärlek är ju någon speciellt ändå. Men vad menar dem med rostar aldrig? att känslorna rostar aldrig?... aja vet inte.
Vet inte ens varför jag tar upp dehär..
Jag vill se "Elias" ngn gång vafan, du jobbar inte längre varfööör? =(

Fred♥

Okej nu är de fan på tiden

Det här går ut till alla er där killar & tjejer somhar sån jäääääääääääääävla stolthet i sig. Jag vill bara säga släpp de! sluta. sluta leka så svåra och dryga. vad är era problem? vet ni vad jag tror. Jag tror allt handlar om att när man vill ha något o inte kan få de då är man skitsocial. då vill man prata med personen osv osv. Men när man väl själv bjuder lite på sig själv då stänger den andra till! Hur länge ska de vara så här? Jag tycker dehär "spelet" är så jävla fånigt och omoget.
Vill bara sätta mig på DIN mage så du får ut allt i har i dig.
Ett tips kan ju vara att du går in i toaletten stänger dörren. Eventuellt låser också. Sen så skriker du skithögt, skik, skirk högre. Det kommer att kännas bra. Sen går du ut från toan och är skittrevlig ch social mot alla. Och skit i din FUCKING stolthet som du har i dig o ba "nej jag ska aldrig hunda efter henne"  eller " nej jag ska vara dryg, så funkar jag". Människan är det enda djuret som kan prata, så varför vill ni dra evolutionen tillbaka till apornas tid?.
Jag hoppas att du tar åt dig, jag tror du vet vem du är. Hoppas du läser min blogg.


Nu ska jag ta och PRATA en massa med mina kompisar puss & love

depp

Andra dagen i skolan och vi har redan planerat in mer än 10 prov demhär veckorna framöver.. jättekul.. mm
känns som om jag aldirg kommer att  få gå på bio :'( hahaha
ne men i helgen blir de fest eller huuuuuuur kusselina?
hoppas de blir av nu, jag vill verkligen gå.. =/

på tal om depp.. jhonny depp är jäääävligt snygg asså. tocuh me?

KÄRLEK BROR

ja vet att jag inte bloggar lika mkt somf örr, men skolan har börjat nu..
Jag är så jävla glad för de. och jag kommer ha en riktigt roligt år känns det som.
Vill bara säga att jag älskar min kusin så jävla mkt! i love her.. bara så ni vet rör ni dör ni..
....rör mig ist heeeeeeeeeeeeeeeeeh--hehe


Fred ♥

desperat?

Dem här senaste veckorna har jag träffat på så jävla snygga människor så de inte är sant.
Asså jag ser snygga killar varje dag, det är helt sjukt men Elias är ju favoriten såklart
vill bara säga att idag så jag en bild på en "bekant" vet inte vad ja ska kalla de, OCH FYFAN MANNEN du är de snyggaste jag någonsin sett i hela mitt liv. Du tar priset. Dina föräldrar måste ha vart jälvigt bra, ijuförsej ser dem bra ut. MEN GIFT DIG MED MIG? LÅT OSS FÖRÖKA DINA GENER
aja.. läggdags ni ser jag börjar bli trött

FRED♥

SKOOOOLAN

Änltigen börjar skolan imorgon! jag är sååå jävla glad. ÄNTLIGEN.. ska gå och köpa ett par skor som jag har velat ha länge nu.. måste hitta dem annars dödar jag någon ihih. för imorgon får jag min löööön hihihi! ;D
Idag har ja vart me arazo& kusin i lö u both, lika kul med er allitd  ihih
Ville bara säga till dig, att du är som en dröm =)



FRED ♥

Bra dag

Igår vare naaaaaajs! vi hade riktigt kul, tills jag rulla ner för trapporna och skada mig .. mina stumpbyxor gick sönder och fick skitont i knät!
men tack tjejr för en lovely day i love you all!


Jag & kusin vitamin love u


Synd att inte alla kom på kortet. men i love you alllll!

FRED♥

glad som fan

Vaknade idag med bästa humöret. Jag är så glad, kunde inte sluta le på morgonen. Kanske var de för att jag inte hörde min vackra väckarklocka eller kanske var de för att jag somna till en mysig röst?
Idag blire GALET! killar sluta läs HÄR..
Tjejer, ni vet hur jobbigt de är när man ska ut och göra något. Benen ska rakas så att de inte ens syns att det existerar hårsäckar på ens kropp. Ögonenbrynen ska noppas så att de ser som om "shieet man hon e född me rena ögonbryn".
Man står i ca 45 minuter och byter om eftersom man ångrar sig. Skorna då? ja har ganska mkt skor och då blir ännu värre. Önska jag bara hade ett par svarta så man använder dem hela tiden utan att ens tänka på om dem inte passar för man har inga andra att byta ut dem med.
Sen så kommer det värsta sminke & håret KATASROF!
Nu ska jag städa hela huset och äta frukost, kommer nog ta en massa bilder så ni får se mina kära readers!
PUSSS


Vet inte varför hon har mousen på överläppen kanske rakar hon muschen?
Tur att man själv inte har någon! Love you god!
FRED♥

hemma - en fredag

När jag kom hem från jobbet så slagga ja i 2 timmar, plötsligt hade klokcan blivit halv 8. Filmen jag vill se började halv 9. fick panik i 2 sekunder, sen såf ixade jag om kudden och däcka lite till. Jag fick en massa biobiljetter från jobbet också, fan jag borde bara tagit på mig vad som helst dragit med min bror på bio eller något. Vill verkligen se den filmen ( batman-skiten) och nu när skolan börjar så är det ju nästan kört, speciellt i början fram till mitten av terminen. Verkar som om alla har sett alla filmer & vägrar att gå på bio. Jävla MOFO'S . Man brukar ju säga all kärlek till er därute, men jag kör en .. all hat till er där ute som inte vill göra ett skit.
IMON blire ialf naaaaaaajs! tror ja har prövat klänningar i 1 timme nu. Suttit o fixat med kjolar, linnen, klänningar och en massa annat. Har inget att ha på mig. Aja..bajs bajs.
Så som ni ser är jag hemma EN FREDAG. bajs bajs och DUBBLESHIET MAN!
dagens ord. BAJS


min utväxt var hemsk
FRED♥

Laaaast day

idag är det min sista dag på jobbet. Det har gått så himla fort. jag fattar inte hur 2½ månad har gått så fort. Visst går sommarlovet fort, men jag har kanppt haft något ens och tiden har bara rullat iväg.
Hursomhelst idag vill jag gå på bio. och nån jävel SKA på bio med mig..jag vill se batman filmen hihi. Nån som offrar sig?.. helst lika fin som förr-förra inlägget. (min 3.e man)..
Täääänk att om 3 dagar sitter jag bakom skolbänken igen, IVE GOT DA POWER.


Bild tagen från informationsmötet dagen jag började jobba..
Jag där i rosa, näst-längst nedre raden till vänster, hihi




Sjukt glad

Min näst sista dag på jobbet sen börjar skolaaaaaan! :D soo happy
eftersom jag har redan gjort klart mitt projektarbete under sommarlovet .. så kommer jag ha 100 timmar hål i mitt schema i hela 3.an. och då tänkte jag lite smart sådär och kom fram till att då kan jag börja plugga till körtkortsteorin. Och använda vissa timmar till läx-timmar. Gud vad glad jag är att jag är klar med projektarbetet!
Om jag fick skulle jag tentat av Historia A&B, SVB och massa andra kurser under sommarlovet. Men aa man får ju inte.. inte i min skola i alla fall.
ska på jakt efter en snygg päls idag och nya skor till skolan =)
FRED♥

Städat & klart

Har precis städat klart min hylla. had en massa skit somjag inte navänt på ett bra tag nu. och jag slängde skitmkt!.. var en massa smycken och sådant i vägen. Hittade faktiskt ganska mycke som jag hade tappat bort. Och hittade smycken som väckte lite feelings..önska att jag inte hittade dem. Dem borde aldrig dykt upp.
Aja hursom helst jag är jättetrött och vil bara sova.
Ville bara säga hej till alla nya läääsare hihi!... hade 123, förra veckan hade jag 23 hahahaha i know i'm a geek!
föresten så ere nog dags att byta väckarklocka ringsignal nu när skolan börjar nästa vecka så vill jag inte ha värsta hard feelings när jag ska vakna upp på morgonen.. ni som inte fattar läs några inlägg innan om de.. ni kommer fatta
Någon som har bra förslag på ringsignaler eller låtar som piggar upp en på morgonen?..
Godnatt mina kära goda söta smaskiga (uh)? aja
NIGHTY

Ska jag dröma om dig ida?.. eller hur var de?
FRED♥

Härligt

Gud vad jag vill börja skolan igen! jag vill bröja nu nu nu jag har printat ut 4 scheman och vi har inte ens börjat skolan..
Jag börjar halv 9-9 varje dag och slutar 4 =( riktigt bad. Men vem bryr sig jag kommer nog bli einsteinnär jag slutat 3.an.
har laddat med böcker, pennor, sudd, almanacka och mappar!
fiffaaaan kan inte skolanbörja nuu nuu!

köpte en vinterjacka idag (?) de är bara agusti men så som ni ser så är det nästan höst ute redan. Köpte en Boomerang i marinblått. Snygg var den i alla fall. Nu är det bara pälsen jag måste åka runt och leta efter =).
Nu ska jag duscha


FRED♥

Acne,finnar & pimples

För mig är det ett stort problem. När jag får en finne på pannan eller var nu den kommer upp så blir jag galen! Det värsta med finnar är att det tar ett bra tag tills dem försvinner men om man andvänder bra medel så kan dem såklart försvinna lite snabbre. Just nu har jag en hel del på kinderna. Tycker att de är skitjobbigt men, jag får skylla mig själv. Har sovit med smink i snart en vecka, och det blir ju självklart en massa bakterier som är på ansiktet och irriterar.
Finnar är ju talgsekret i talgkörtlarna som vill ut från huden men istället är det kvar innuti och det blir inflamerat. Då kommer dem vackra varelserna, jippkie kay-yay mf.

Till er som har samma hudtyp som mig (fet & glansig), ni kan få några råd hära:
1.
Tvätta ansiktet minst 2 gånger per dag. Inga parfymerade tvålar. Barnängens tvål är skitbra!
2. Köp en receptfri kräm från apoteket som man kan behandla finnarna med. Mina favoriter är Basiron & Stiroxyl.
3. Undvik Rouge och foundation. Om du ska täcka över finnarna använd puder, eftersom de är torrt och torkar ut finnarna  istället för att smörja på en massa krämig foundation. Och med rouge brukar de blir värre med finnar.
4. Sov ALDRIG med smink.
5. Drick inte te & ät inte alltför feta saker speciellt mjölkchocklad.
6. Om du är stressas & ledsen kan man får ännu mer finnar (jag får det ialf )
7. Smörj inte in dig i onödiga feta krämer som täcker porerna.. och KLÄMM INTE, men jag vet att de är frestade.




 

Talgkörteln = sebaceous gland

FRED ♥

lite sådära onödigt

Namn: Angela, Efternamnet håller jag lite hemligt
Ålder: 18 år.
Bor: Stockholmen
Bor tillsammans med: Familia Grandiosa
Husdjur: mina syskon
Färg på huset: grå tegel
Månad du är född: Julo
Klass: 2.a ring ska börja 3.e
År jag tog studenten: 2009?
Jobb: SEB, banken.
När ska du sova ikväll?: om 30 min
Duschat idag?: Nej.
Pussat någon idag?: Ja
Vad har du ätit idag? frukter, pyttipanna, ägg o massaaaaaa annat
Dagens smink: Puder
Dagens sötnos: ee.. han på fiket
Dagens roligaste: Natta pröva byxor
Har du många vänner?:  jag drar ett sträck vid min säng varje dag för varje jag får.
Hur många har du kysst?: hehehehe aldrig kysst någon hehehehehe
Vem kramade du senast?: Daniella
När gick du upp idag?:
6.50
Hur mår du?: psykiskt sjuk, allvarliga smärtskador
Har du pojk-/flickvän?: Nej
Vem pratade du med senast i telefon?: kusin
Vem fick du senast sms ifrån och vad stod det?: Från Kusin: H U F L = Hate you fo life

SENASTE
Personen du tänkte på:
Elias
Personen du kysste: Elias ( i min dröm)
Gången du spydde: magsjuk, flera år sen
Gången du grät: Igår
Gången du var full: hahahahahaha
Gången du var ute: eee...
Personen som såg dig gråta: mitt kylskåp.

FRED ♥

ögon

Jag gillar fina ögon, det är det första man lägger märke till när man träffar en ny kille/tjej. Den finaste färgen tycker jag då är bruna, lite honungbruna är det finaste som finns!
Dem vackraste ögonen jag har "sett" dåra är Jennifer Lopez ögon. Kolla på dem. Hennes fransar, formen, FÄRGEN, ögonbvitan (hur vit den är) och hur mystiskt fina dem är.
Jag är helt kär i hennes ögon och hon borde få en oskar för det! J.lo youve got to shake that gellooow!


Tomat

Okej de som hände idag var jääävligt pinsamt. det ska alltid bli så. Jag skämms, jag vill inte att de ska vara såhär längre äääärrrr tröttttt på dehär som FAN! ja vill bara, ta tag i de o ba kasta ut de.
Aja var i kista med natta idag, tror inte jag har garvat såhär mkt på flera veckor. Fyfan asså jävla clown hon e så jävla rooooolig! kärlek bror kärlek ♥
O Jag vet inte vad som har hänt med min kusin, men nu vet jag vem de är som är längst bak i ap-ledet (inlägget under) de är hon. Vet inte vad som har hänt.. jag utvecklas och hon blir bara allmänt bakåt..Hon har skrikit och gnällt om ett par jävla bilder som hon ska printa ut. Aja, alla jishfiki ..kärlek te dig med bror


En arg angie.

utveckling

Sökte på mitt namn i google precis, alltså förnamn och efternamn..
Det kom en massa konstiga bilder. Men en bild jag verkligen inte fatta vad den har med MIG/MITT NAMN och göra var denhär bilden..Är de jag längst bak eller längst fram. Är det jag somhar utvecklats som mest eller är jag apan längst bak?..Jag tror jag är längst fram och alla ska efter mig. Föööölj mig gott folk. Here comes Anglea the new version of ape.

 Är jag inte cool? jag har en fackla i handen också.. wooooo

zleppiin zleeeepin

Måste börja lägga mig tidigt ju. Fastnar varje dag framför msn nu senaste dagarna till kl 1, vilket är skitsent för min del. Jag brukar lägga mig vid 10-11.
Aja.. word to do ciaaaaaao


fast kul har ja om kvällarna =)

Sometimes ...

Jag vet inte om du nu har fattat fel och så. Men vi delar kanske på allt. MEN inte dehär...
hahahaha.
 

Hon drömmer om saker som hon inte sett.. stackarn..

Ladies night

På lördag smäller de, hihi. Kul vi ska ha tjejer. DÅ ska jag fixa smokey eyes för första gången elelr rättare sagt KUSIN ska få göra de..Vet inte vad jag ska ha på mig, kanske kör utan.. haha ne men man vill ju va lite extra special fin den dagen. Om det nu går.
Funderar på att ha min svarta klänning från Mango..så som den ni ser här under fast i svart dåra för er som måste läsa två gånger så underlätta jag denna gång..svart baby svart. Men den känns lite way too much för lördagen.
Aja ska  sova nu puss på er mina 89(utropstecken) läsare! =)


Bilden från Natacha Peyres blogg.

84

Nytt rekord, ja vet ja vet ja e fett mobabd som tänker på de... Men jag hade 84 st idag.. akta KENZA & BLONDINBELLA.. här kmr Banangie ..
hahah skämt å sido..
Ville bara säga att idag träffa jag min blivande.. vi har inte pratat med varadra, bara blickar men jag ska föda hans barn i framtiden INSHALLA! jag har gett honom namnet Elias..för jag vet inte vad han heter
Elias ♥ Angela. Allways and forever lämnar dig aldrig!

Filosofi

När man jobbar och inte har något att göra just då på jobbet så börjar man filosofera såklart.. Idag har min filosofitid gått till studiebidraget & sms-jävla skiten också.Men jag tänkte på att vi får runt 1000-lappen om månaden? Och vad gör vi?.. vi sliter ärlset av oss i skolan pluggar och tänker på prov, har stresss och blir gråhåriga. För vaaaaaaad?! 1000 KR?!
VAAAAAAAD får man för 1000 kr? 2/3 av ett par replay jeans, eller 2½ cheap monday... 2000 tuggumin skulle jag tänkt för 5 år sen men nu kostar ju dem 1 kr. MF bastards. Aa de jag ville komma fram till är att dem borde höja vårt bidrag med minst 500 kr.Vuxna här i  Sverige tycker synd om barnarbetare som jobbar för 100 dollar i månaden vilket motsvarar NÄSTAN lik amkt som vi får. MEN TYCK SYND OM OSS DA?!

Skolan är en tuff miljö. Speciellt om man går i Tensta gymansium
I cafet är de ca 195 decibel. ¤
Du måste vara beredd på evetuella attacker
Kämpa som fan i skolan (fastän ni kanske ej tror de)..blattar e jävligt smarta...
Stå ut me polisernas besök minst 1 gång i veckan
Bli kallad för nörd för att man är med i kören
etc.etc.etc.. GE OSS MER STUDIEBIRDAG!

¤- Till er er som vill veta lite mer om decibel (dB) -grejen
  • 194 dB - Maximala ljudtrycksnivån i luft (vid högre tryck blir det chockvågor)
  • 180 dB - Kanonskott, trumhinnan spricker
  • 120-130 dB - Smärttröskeln
  • 105-125 dB - Typiskt högljudd rockkonsert
  • 90-115 dB - Typiskt disko    .. tagen från Wikipedia

  •  


    Ne, du får bara 2/3, sry..

    Sms?

    Ibland undrar man vad SMS står för. Jag tror i alla fall att de står för  "Skicka Medelande SUPERFUCKING-SEGT OCH TRÖGT TILLS DU DÖÖÖÖR"
    Jag har skickat 14 sms nu till massa olika människor och inget kommer fram. Jag blir galen, asså inte normal-galen utan arg och galen..

    Hatar comviq och allt som har med telelfoner att göra! bajs på dem.


     Vi är ganska lika jag och du Crazyfrog, mer än vad du anar!

    Crazy crazy crazy

    Jag snussa, (eller hur det nu stavas), bort hela morgonen så jag vakna 15 min innan bussen åkte. Såklart så kutar man till bussen och kommer till bussdörren exakt när den ska stängas. Då är man helt genomsvettig ända ner till rumsträcket.. okej kasnek lite too much information..
    Mycket att göra ida. Stresselistressuss.
    Hahahaha på tal om snuusserr...  Den är tagen från tjuvlyssnat.se


    Mobilbutik, Kungsgatan, Stockholm

    En man ~50, med utländskt påbrå, kommer in och går raskt fram till första bästa lediga säljare.
    Mannen (rappt): Jag ha ett problem!
    Säljaren: Ja, okej.. Vad har du för problem?
    Mannen (viftandes med sin telefon): Alltså.. Varje morgon, klockan åtta någon ringa mig. Jag svara. Men ingen svara. Det är någon som heter SNUSSER!!
    Säljaren (förvånat och osäkert): Jag tror att det är ditt alarm som ringer...
    Mannen (aningen röd i ansiktet): Okij.. (han går raskt ut ur affären.)


    Plåtas?

    Jag vill plåta mig igen. Bara för skojs kul, det är ju ganska kul men de är jobbigt o stå me konstiga ställningar och så.. Skulle faktist vilja plåta mig med min kusin skulle vara sktikul. Att ha bilder på oss som minne. Really nice! men det är ganska dyrt att köpa bilderna typ 4 st för 1000:- . Men man känner ju sig lite som en modell då...
    Men aja de är värt i alla fall sist dme sminka mig blev de riktigt bra. Man kan ju dra dit plåta sig och allt fixa sig till max och sen gå ut och festa hahaha...
    Ne men fan kusse kom igen vi gör de! ;D



    Bilder från plåtning 2007...

    Film

    Var hos min kusin vitamin idag och kollade på chuch & larry. Skiiiiiitrolig ni som inte sett den borde se den! hahaha
    Fanns en tjej i filmen (Jessica Biel).. hennes kropp är to die for. Hon klädde av sig i filmen till bara trosor och bh. Hon hade VÄÄÄÄÄRSTA kroppen!
    Sån kropp vill jag ha.. ska köpa gym kort och gymma 4 gånger i veckan, ska gå ner till 50 kg och träna hardcore..
    Gratulerar Jessica, du har fått mig o sätta igång har redan börjat fundera över vad för sorts gymkort jag ska köpa.
    Aja nu ska jag fixa mitt hår.

    Pusss


    Tidsmaskin

    Ibland önskar jag att jag ägde en tidsmaskin och kunde vrida tillbaka tiden och ändra på vissa saker..
    Vad skulle ni ändrat?

    ZzZzZzz

    Första dagen på hela sommarlovet då jag har sovit i 10-11 timmar. KÄNNS JÄVLIGT SKÖNT. Dock har jag inte kunnat göra de för jag jobbar ju fan hela tiden. Kommer säkert vara skoltrött redan första dagen. Skolanbörjar ju också snart. Bara Sju dagar kvar nu. Kanske på tiden att man gör något roligt för en gångs skull. Jag har absolut inte gjort något kul alls dehär sommarlovet och jag får ångest för det. Gud snälla ge mig krafter som håller i ca 9 månader till så ja tar studenten o ba drar iväg härifrån!!
    Nu ska ja äta frukost pusselipusususus


    Kanske var de pga igår att ja sov som en stock..

    ?

    Okej de va så jävla tråkigt! skittråkigt ångra att jag ens gick
    har ont i fötterna och svanskotan och ryggen sist men inte minst mina ögon. Dem är helt rödsprängda
    ja säger bara fjortisarna härjar över hela stan ..den nya generationen


    Innan jag plågades i kungsan

    myror

    Det kommer säkert vara världens kaos på the vioce ikväll. Hoppas bara vi inte tappar bort varandra tjejer speciellt inte jag då hittar man ALDIRG någon igen de kommer vara fullproppat så att de enda man ser är huvuden!
    Ska bli kul och se Flo Rida eller va i dem nu heter..
    naaaaaaaaaaaajs


    Jag och Omar på vioce förra året hihi

    Otur

    Önskade att du bodde här och ingen annan stans.. ♥

    Midda/lunch? whatever

    Idag ska mina kusiner från israel komma hit o äta midda eller lunch..I dont know för er svenskar är de nog midda för ni äter midda typ vid 6..
    Aja dem kommer ialf och gissa om vi har fullt upp? yes honey när syrianer ska fixa mat till släkten så måste man spendera en hel dag på Willi's för att handla all mat & sånt för att det ska räcka.
    Aja nu har vi ialf gjort klart 2 maträtter.. Hoppas de inte tar lång tid för jag till teh Vice skiten idag. Hoppas de blir kul denhär gången och att de inte regnar =(¨

         bos bos

    Drömm?

    Jag hade världens psyko drömm idag! Den känndes så verklig, en massa känslor. Hat, avunsjuka glädje och skrat!
    Men herre gud hoppas det som hände i drömmen inte händer i verkligheten.
    Men de kanske är ett tecken på att jag ska vara beredd? Eller att ja kanske ska vara så som jag var i drömmen (en bitchig stropp)..
    Snälla gud dehär får inte hända!



    Ses snart blogg mogg =)

    Otrohet?

    Jag kom och tänka på en sak.. Alla hollywood stjärnor som är gifta eller har ett förhållande som spelar in dramatiska filmer med tex sexscener eller de räcker med att dem kysser sin motspelare..vad räknas det som?
    Är de bara skådespel eller? men herre gud alla stjärnor är ju hur heta som helst. Det är klart de inte bara är en kyss m.m..?
    Om vi nu tar ett exempel. Filmen Mr&Mrs Smith.
    Dem spelade in filmen och sen så efter filmen så lämnade Pitten sin vackra fru Aniston för bli tilsammans med Jolin dåra. Och sen så ringde Jolie till Aniston o sa: Pitten var aldrig otrogen mot dig det är jag 100% säker på lita på mig?
    Men man ba IDIOT, vad vad vaaaaaad fan i helvette gör han i filmen då? kysser han inte dig minst en gång varje sekund? Om man nu inte ska gå in på detaljerna i filmen.
    Tänk om jag var tilsammans med Jesse Metcalfe sen ska ja spela in en film men Ian Somerhalder (jag älskar honom också min 3.e man). Det är klart jag är otrogen då? Så ni där borta i Hollywood som är otrogna 24/7 You suck!
    .. okej ja vet att min åsikt aldirg komma fram till dem för min blogg är den minst lästa bloggen på jorden. MEN jag tycker så fortfarande om er.. you cheating bastards!


    En ovetande Aniston & en förförisk Jolie!

    Puss på mina 40 läsare idag hihi! ;P

    fett fett fett

    Var påväg till kista idag för att möta upp ma kusin!
    Och då tog ja bussen 155 såklart.. jag var helt slut efter jobbet och tänkte precis luta mitt huvud mot fönsterrutan på bussen. Men ja tänkte innan att ja tar en titt på vad ja lägger huvudet på innan. Och så ser ja en jäääävla fläck.. Ni vet sånadära feta fett-fläckar från pannan när andra människor lutar sig mot fönstret.
    Och grejen var att de va sånna jävla fläckar att dem va till och med vita!! Så jävla skarrigt!!! aja hursomhelst jag ville bara spruta ner hela bussen med klorin o bara göra rent hela skiten!!
    de va MEGA-SUPER-ÄCKLIGT!!!
    aja.. ja skriver ju nästan bara negativa inlägg. hahah ska börja med lite positiva saker tror ja..
    hahaha

    En ganska gammal bild ..last year...

    Broken babe
    Min favoritklocka har gått sönder. Jag hittar inte kvittot heller så ja tror inte dem kommer fixa den!
    Denva så jävla snygg jag älskar den!


    Ungefär så ser den ut fast snyggare och i silver!
    Baby i still love you fastän you still broken!

    Varför?!

    Det är så jävla sjuka priser i USA. De är så sjuuuukt billigt!
    Kolla på dem här skorna.. gissa vad dem kostar? Drygt 180 kr!
    Vad får man här för 180 kr? typ ett par snören till sina skor?!
    Dem här skorna är från Gojane.com. Anledningen till att jag inte beställer dem är för att frakten o tullen kostar en hel del och de står ingeting på hemsidan om hur mkt det kostar osv... lite risky, plus att storleken kanske inte stämmer överens me mina feta fötter (39). Så jäääävla snygga ja vill ha dem!
    Och dem bredvid köpte jag från Forver 21 i New York. Då slapp jag den onödiga frakten och tullen. Vet ni vad jag köpte dem för?.. gissa?... neee mindre.. gissa en gång till. FEL IGEN!.... 120! grymmt snygga är dem på i alla fall!



    Gojane  &  Forever 21

    Finns inget bättre... kanske..

    Ibland sitter jag och tänker, och filosoferar såklart. Och så kom jag och tänka på hur glad man blir och helt jävla lycklig när någon stöter på en och killen är skitsnygg.
    Om en skitsnygg kille skulle stöta på mig (vilket händer 1 gång varrannat år).
    Då blir jag:
    Röd som en tomat
    Helt jävla nervös
    Stirrar ihjäl mig
    Tänker på honom hela dagen, kanske ett år frammåt också.
    Om jag verkligen vet vem har är, har hans facebook etc.. Då är jag världens stalker, vilket betyder att jag checkar in alla hans bilder, gästbok, alla kommentarer som folk skriver till honom & mycket mer.


    Undra då hur de skulle vara om han stötte på mig. Kanske hade fått hjärtattack eller kanske hade mitt röda ansikte blivit så rött så att mitt ansikte hade sprängts?
    Jesse I love you! (min andra man)

    So, my good fellas mina 60 läsare. I've got a big fat problem. And i need help.

    Konstigt

    Det känns konstigt att du fortfarande finns. Jag saknar allt med dig. Din trygghet din närhet och ditt allt.
    Dina fina ögon, ditt skratt och ditt leende. Jag hoppas att du forsvinner ialf. För jag vill inte sakna något som är så fint..

    <3


    En Hat-dag



    Jag hatar demhär två, så jävla avensjuk på dem!
    Dem är förmodligen dem två vackraste kvinnorna på denhär jorden!
    Seriöst nu gud, varför kunde inte jag födas till nån av dem o dem ta min plats. Jag vet att dem hade skjutit sig själva men jag hade blivit lycklig. Asså herre gud dem är ju så snygga så de kanske är olagligt? UTROTA DEM!!
    Man känner sig ganska misslyckad när man ser bilder på dem och hur snygga dem är. Man får ju asdåligt självförtorende. Dem är livshotandeeeeeee!!!! GET AWAY!
    Livet är så jävla orättvist!.. aja jag hatar er återigen..




    Gisele Bunchen & Megan Fox =(

    haaaard work work

    Tror ni de blev någon lång promenad för mig today?
    Hell-no kan ja säga. Skulle vakna 6:15 blev istället 7:10. Så jag skulle aldirg hinna promenera.
    Men men de blev bussen för mig i alla fall.
    Idag ska jag gå o kolla en grej med pappa. Jag håller på och fixa en grej som är en hemlis. Men jag kommer inte säga något här i bloggen. Kanske om en vecka. Men inte innan de räcker ju med att min kusin läser min blogg och då är hemlisen förstörd för nära&kära.. Jag menar inte att du har stor mun eller något. Men du vet, de är en hemlis..
    Senare mot kvällen ska jag dra och fika med nat,kusin och maricka? eller?.. aa maybe

    Jag vet att de är flera som tycker samma sak om dehär:
    Man väljer den bästa ringsignalen för att ha den som väckarklocka-signal så att man ska bli glad & pigg när man hör låten, för att man bara ska HOPPA av glädje upp ur sängen.. vilket aldirg händer..
    Efter 1-2 veckor hatar man den ringsignalen. Och då menar jag verkligen HATA. Som min dåra, jag har den underbara och oslagbara låten "Lift the leg upp" som ringer 6:15 varje vardag. Jag vill bara ta min ####ing telefon o ba slänga den in i väggen o aldirg mer lift my jävla leg up. Jag hatar den låten nu så grooovt så att när jag hör den blir jag så arg så att jag skulle kunna spränga mig själv i luften (med telefonen såklart) ..
    Så till er som ska använda sin favorit låt till ringsignal. DON'T DO IT! .. trust me



    Nog om mina aggressioner nu. Nu ska jag jobba! Pussi

    Outfit heheeheh-hehe

    hahahaha, dehär är ganska kul

    Dehär var då fredagens outfit så som ni ser...


    Skor: H&M
    Byxor: Cheap Monday
    Väska: French Connection
    Tröja: Gina
    Skärp: Usa?
    Klocka: Ur&Penn
    Hårband: H&M
    Örhängen: Billigaste örhängeaffären i syrien (pruta även ner priset)
    Deo: Rexona (köpt i ICA)
    Fotsvett: Hemmagjord.
    Ring: En arabhåla i Dubai..



    Nu ska jag sova, ska promenera till Risse imorgon hemmifrån (6km), så de e en bit. men de behövs efter allt jag åt i båten!

    Nighty! <3

    Weii!

    Äntligen tillbaka från kryssning och Riga!
    Det var väl helt okej, faktist bättre än att jobba men det hade vart roligare om jag fick stanna hemma.
    Jag blev åksjuk första dagen kanske berodde på att det var 15m/s vind. Men jag fick stanna inne på rummet hela kvällen . Men sen så kom vi fram till Riga och då blev det väl lite roligare när man fick shoppa lite...
    På tillbaka vöägen blev de ju ganska kul ialf. Synd att när man har som roligast så ska man hem..
    Men, ni kanske vill se lite bilder-milder, mayybe?
    jora hära kommer dem, helt färska o "fina". haha


    Kusin..

    Min syster, inte hennes bästa shoot!


    I Riga

    Barn-Disco..inga kommentarer

    Baywatch

    Det var inte lika kul så som de ser ut.........



    Kommer upp en dagens-outfit lite senare.. ciao så länge!

    WHHAAAT IN HELL

    Har aldirg sett regn som dehär förr.
    Det regnar verkligen cats&dogs haha ;D . . och så blixtrar det såklart..
    aja snart åker jag iväg till ****ing  RIGA! ooh ja vill inte åka, men hoppas det blir lite kul i alla fall ändå.



    pussilpuss, kmr sakna er mina lovelys!

    Den berömda pinnen

    Cigaretter är nog de värsta jag vet, helt seriöst nu. Och snus såklart. men cigaretter är så äääckligt
    Många utav mina kompisar röker, och jag hatar det. Det stinker dem har gula tänder och beläggningar på tänderna. Stinker ofta bajs i munnen. Då pratar jag inte om någon cigarett lukt utan en stank som rökare oftast får efter att  ha rökt ett bra tag. Händerna och kläderna stinker konstant och de är fufan den äckligaste lukten som finns.

    Du får ju också hjärt- och kärl sjukdommar på köpet. Flimmerhåren bränns bort. du blir lättare sjuk och får i dig allt mer bakterier än vanligt. Immunförsvaret försämras. Och högt blodtryck är ingen nyhet.. Cancer är väl lätt så vanligt för rökare och så klart sist men inte minst lungcancer.
    Jag har aldirg förstååt vad de är som är gott med ciggaretter eller vad de är som gör en beroende. Men de kanske är för att jag aldrig har haft en cigg i munnen har aldirg ens tagit ett bloss. Då kansek de är ganska svårt.
    Men jag är ganska stolt över att jag aldirg har fallit för grupptrycket och testat på. För då kanske jag hade fastnat som alla andra tjejer & killar har gjort..
    Jag tycker verkligen synd om er som är beroende och vill sluta men kan inte. Men jag tror att om man har bestämmt sig så slutar man och då kansek man måste vara lika envis som mig för att klara de.
    Sen så är de också en ekonomisk utgift också min anonyma kompis dåra köper ca 5-6 paket i vekcan vilket rör sig om 300 kr i veckan. 300 x 4 = 1200 i månaden <--- hela studiebidraget. En mardrömm för mig hahaha
    Och ni som tycker att de tuuft o röka släng er i närmaste sjö eller typ hoppa från ett berg..

    Okej de kanske finns en positiv sak med cigg och sånt. Och då får jag väl ta o säga vad de är..
    Ni kanske känner igen de..  "Hej, har du en cigg å bjuda på".. kanske de lättaste sättet att få kontakt med någon på ett hyfast sätt. En bra raggningsreplik tycker jag faktist. För då ere inte obvious att man vill stöta på någon haha.
    Men den positiva delen skulle aldirg o få mig att ta en cigg ändå!
    Må gud bränna alla industrier som tillverkar sånt!



    Hidden!

    5 saker ni absolut inte vet im mig (förutom du då kusin)

    Gråter supermega LÄTT!
    Har svårt o släppa taget
    Vill ofta vara bäst
    Kan plugga tills jag bröjar blöda näsblod                                             
    Envis som en åsna

     


    Ansiktsboken

    Duscha är nog de skönaste som finns kan stå där under duschen i en timme de är såå skööönt, Varm vatten ååh!
    aja.. nu är jag ren å fräsh.. hoppas jag

    Ska börja packa snart för jag ska på kryssning imorogon på eftermiddan, blir nog hur tråkigt som helst men vi ska till riga och där ska jag shoppa en hel del. Eller vi får se ifall de finns något snyygt i dedära vackra landet. Tänk om de bara är en massa crack-hoe kläder haha.




    Idag hände en väldigt oväntad sak, de kom från gud efter allt snack igår hahaha.. ja säger bara jag älskar facebook! HAHA

    PUSSILUSSI

    PIN-SAAAA-M-M-M-M-T

    Okeeeeeeej!
    Jag vaknade ganska sent för att gå till kyrkan så jag bara slängde på mig lite kläder (en ny tröja) och sedan så åkte jag med pappa till kyrkan.
    Jag står och sitter ner vid bänkarna när alla ber sen så ser jag att många ler. Tänkte inte på att det var något fel
    .. lite senare så står alla i ett led för att ta nattvarden så kommer Jennifer fram till mig o säger Angela din prislapp e utanför tröjan.

    ... vet ni vad jag ville göra då?.. skjutas upp med en rakter rakt upp i rymden och aldirg mer komma tillbaka...
    ni kanske förstår mig, kanske inte.. men de va PPPPPPPPINSAAAAAMT!!!!!
    aja nu ska jag ut å käka á la familja, familjedag ida ..


     

    Girig

    Vart me min kusin vitamin idag å pratat en massa massa.
    När vi satt med släkten blev de en hel del snack om giftemål, och när jag o angie ska gifta oss.. hon har ialf bestämmt sig för att gifta sig vid max 20 årsålder.. Vilket jag inte kommer låta henne o göra.
    Själv ska ja göra de när jag pluggat klart (25)..om någon hunk därute vill ha mig när jag är så rutten å gammal.

    Kom hem för ett tag sen från angie.. och så satt jag och fundera över mig själv som person. Då kom jag fram till att jag aldirg är nöjd med det jag har. Jag är girig som fan! Vill alltid ha annat än de jag har..
    Visst många kanske är som mig jag får verkligen ångest ibland. Det är jobbigt..
    Aja där har jag en grej att jobba med ialf. Att inte vända ryggen bakåt och bara kolla fram..


    Underbart

    Bröllopet igår va heeelt wonderful!
    Det var nog första gången jag va på ett bröllop då jag har kännt någon utav brudparet sen länge sedan tillbaka, så jag blev ganska tårögd men kämpade emot för att inte bli röd om ögonen.
    Att gifta sig är verkligen WOW! jag vill också... men aa kanske om 50 år när jag har blivit kirurg...

    Hursomhelst, tog en himla lång tid o fixa mitt hår så ja hann inte sminka mig så mkt (10 min). Men det blev bra nog..
     Aja här kommer lite bilder ialf... =)


     Lite pose mose.. Fransklänningen är från H&m..



    Egopic + me and ma brotha!


     ...<-- är dem inte skitsöta!

    Föresten.. såg ett "lamm" igår med lammkött.. MUMS!

    Gooodmorning

    Sitter på jobbet och är hur trött som helst och har en sprängande huvudärk  =(

    Idag blir de stress stress, jag slutar halv 5 och halv 7 ska jag och min familj befinna oss i en kyrka i hallunda för att celebrateee min pappas-kompis-sons bröllop. Ska blir riktigt kul..
    Har inte bestämmt mig för vilken klänning jag ska ha än. Och HUR jag ska hitta fixa håret och allt på en timma?..
    ska försöka fixa "somkey eyes" för första gången WISH ME LUCK hahahaha..

     Ibland längtar jag bara tills jag har på mig den vita klänning
     och verkligen älskar någon som gör detsamma.
    Det måste nog vara den bästa dagen i ens liv..


    .. men sen så blir de ett helvette säkert efter några år.
    Mannens goda Jean-Paul parfym-lukt byts ut till
     underbara pamperblöjers-lukt med goda saker innuti.. life sucks!

    .. kanske lyckas hitta en man idag på bröllopet haha

    Blond igeeeeen

    Helluuu mina älskade 35 läsare hihihi stolt jag är..

    Jobbade till 12 idag fgör att sedan gå till läkaren. Fick betala 140 för att vadå? BLI FUCKING PLÅGAD!! skulle ta massa blodprover för att se hur min horomonreglering är.. undersköterskan skulle leta efter ådror men icke picke.
    Hon hittade inga så hon fick be sin kollega som skulle va VÄDLIGT duktig, efter att ha pumpat upp årdorna med hjälp av machetter m.m.. säger dem nee tyvärr du får gå till labbet o ta blodprov.
    .... tror ni de gick?! NEJ. så där sitter vi ytterligare i 30 min seeen ääntligen fick dem typ 1 dl blod.

    åå så har jag färgat håret finally! det blev ganska bra faktiskt men dyrt också. Har aldirg gjort slingor i sverige-riket om man så ska säga. Har alltid betalat max 300 (utomlands) så idag känndes de. haha

    Föresten kusin, jag ville va med dig idag men du vet jag måste förbereda miginför imon, you know what i mean!

    Byebye 4 meters utväxt

    FULLSPÄCKAT

    Imorgon blir de en jävlig dag kan jag säga. Har äntligen fått tid hos läkaren för att jag ska kolla vad de är för fel på mina tarmar har haft ont i snart 1-2 år. äntligen en specialist! Men däremot vill man ju inte veta att man har något skummt heller, som man ska operara eller nåt.. peppar peppar.
    jag har tid vid 1. klockan 4 har jag tid hos frisören ska fixa min FETA utväxt som jag har haft ett BRA tag hahaha alla har tjtat på mig. SÅ nu äntligen ska jag fixa den. Blir alltid lika missnöjd efter varje frisör besök. Sist jag klippte mig var nog mer än ett halvår sen o idioten klippte av mer än 40 cm. OOOh om jag bara ägde en pagnsarvagn hade jag kört över honom LÅÅÅNGSAMT.
    aja nu ska jag in på ansiktsboken o kolla vad folk har laddat upp för bilder mm.. haha. i'm a sneaky ass!


     ( min otroligt vackra utväxt)

    Träffa min ...

    Träffa min ksuin vitamin ida FAAAAN vad brun hon var alltså! mm jo lite brun blir man ju av 7 veckor i la spaniaa
    köpte en tröja idag också hihi jättemysig perfekt för hösten sådär när man ska kolla på film hos någon o äta FETA APRAKH
    .. jag kan fortfarande inte fatta att de är sant. men jag hoppas på det ialf!

    .. vet inte vf lag lägger in bilder på mig själv men alla proffsbloggare gör de så man vill ju inte halka efter you know.. man vill ju vara proffs haha

    Look



    Sitter på jobbet nu och är proppmätt! vädret suger ju så att jag känner att de inte spelar ngn roll om jag jobbar eller inte, hihi
    ska träffa kusin vitamin o natta patta idah förhoppningsviiiis!

    tänkte ba introduce to you.. dehär är min man dåra... han e väl lite mer kär i mig än vad jag i honom men säg inget till honom ..



    I LOOOOOOOOOOOVE U

    Sova

    Jag har fått TVÅ läsare. haha i'm verry happy... välkommna hit å sådär. Ja jaaa jag vet jag stavar lite konstigt och så
    ....
    ne jag skojja bara jag vet att de är du KUSIN och de va jag som gick in på min blogg från jobbet.. de va mina två nya läsare.

    aja ska sova nu godnatt mina två läsare hoppas ni får en HÄÄRLIG natt! precis som min... <3

    såg dig

      najsig kväll. mötte upp nilay å yatou, hihi mina gullegrisar. ne men vi hade de najsigt pratade om en massa som jag verkligen behövde få ut. typ som en granat som vart instoppad i rumpan som måste explodera. men sktikul vare. å kusin vitamin e tbx!!! i love you bro!



    ... önska de gick. men de går inte..hoppas på de bara att det kallnar ialf.

    WELL

    regn och regn, vet inte varför jag bloggar ingen läser ändå
    aja ska skriva för mig själv... hursom helst nu ska jag ut å äta med mina vackra vänner hihi, kom kusin kommer hem idag ÄNTLIGEN efter 7 veckor JIPPIE!!!!!!!!!!!!!!!!!
    inatt trodde jag att det skulle bli översvämmning jag bröjade be to my jesus. trodde de va domedagen eller något sånt.
    aja hurs som helst min buss kommer snart
    PUSSSSSSSSSSSSS

    RSS 2.0