han chillar i kanten

Finns inget och skriva. Jag är uttråkad. Min resverplats i GU var skit. Umeå är spikat nu ialf.
kommer man o klara av att inte träffa sina nära o kära på månader?
Jag vill så gärna plugga i stockholm, på gund av många skäl. Hursomhelst.. jag ska göra allt ;)

Om ni kunde spola tillbaka tiden. Hade ni gjort saker ogjorda eller hade ni njutit av det ni hade då?
Jag hade njutit. . Oh i wish i could turn back time. Det har var lätt mitt bästa år hittils. Från januari till december.
2009 is da shit man!




yo ma ..

Var hos tandis idag igen..sen kista .. sen hem. Jag promenerade hem från spånga station för att jag precis hade missat bussen och den skulle komma efter en halvtimme!

Aja, i alla fall.. urval nr 2 kommer imon. är ni nervösa? jag är.. konstigt nog.


Imma Be - Black eyed peas. Bäst!
Godnatt


eyoooo jag styckar dig?

Var i outlet idag och hitta ett par skitsnygga pumps för en hundring.. För er som vill se en vacker människa kan gå in till Filippa K.. ouft
Åkte hem till angela sen..

Jag har så sjukt mkt jag måste göra innan Umeå, helt sick. Jag måste framför allt köpa en laptop.
Undra om jag ska ta med mig alla kläder jag har? Hur ska allt få plats?.. Jag har inte fixat lägenhet.. Jag har inte köpt böckerna.. Jag har inte repeterat det jag ska inför teminstarten som det stod på pappret.
Jag har inte fixat allt. jag har inte ens fått min lön..

Klockan är mycket jag ska nog sova och städa mitt tornado drabbade rum..


Biggie biggie biggie, cant you see, sometimes your words just hypnotize me..


alååååååååå mlå

Har shoppat hela dagen hitta en massa snygga toppar med uriningar i ryggen! I loveeee och dessutom var dom på rea! haha perfekt

Jag tänkte fråga om det är någon som vet om vad man ska använda för medel efter att man tar bort maskara?
Jag började använda en ny maskara som kladdar ner till ögonfransarna längst ner alltså underfransarna. Sedan när jag tar bort sminket så är det kvar under ögonen. Det ser ut som om jag har "mörka ringar" fastän jag aldrig i hela mitt liv har haft problem med det. Jag tycker att det är skitjobbigt. Jag har köpt 2 toner som ska ta bort de. Och det går inte bort. Blir galen.. orka bli svart under ögonen varje gång man ska ta bort maskaran. Jag gillar ju maskaran men wattafan? Är det någon som har samma problem som jag?!... help?!


gunät


God jul!

Jag vakna precis, ingen är hemma, skön jul va?
Hahahah jag har faktist ingen aning om vart det är, det luktar mat ändå upp till vinden här hemma. Mitt rum måste städas. Ikväll ska vi till någon lokal för att fira jul me släkten. Egentligen firar vi syrianer jul imorgon, men vi gör såhär bara för barnen. Var vaken till 2 för att alla skulle sova och sedan lämnade jag alla klappar under julgranen. Så jag är astrött
Vill sova mer men har fått huvudvärk.

Hoppas ni får en God jul, med mycket god mat, med nära och kära. Och en mysig jul-anda.

Själv ska jag nu försöka ta reda på vart min familj är.



lite arg sådär hahaha


hey mother jump off.....

Har vart me familjen och handlat klappar, till resten av fmailjen såklart. jag får aldrig klappar typ. Får bara pengar, oftast det jag vill ha. Det skulle vara roligto få en julklapp, fast ändå inte för jag vet att jag inte kommer gilla den.

Jag drev me Daniella (min lillasyster) idag
Jag: Hade du blivit ledsen om jag köpte klappar till alla förutom til dig?
Daniella: *hon ger mig en mördkarblick* Det var en jättesvår fråga, jag kan inte svara
Jag: Jo det går visst, komigen berätta jag vill veta om du blir ledsen..
Daniella: Nej det funkar inte såhär, det här är konstigt..

hahahaha ni skulle se hennes min, hon var helt förstörd!!! Hahahahaha hon kommer ialla fall älska min julklapp!


just nuuuuuuuuuuuuuuu...


no diggity.

Jobba sen te kista me kusin vitamin. Vi fick typ inget vettigt gjort där. Vi skulle köpa en massa. Yeah right...
På vägen hem körde hon som en full kärring som har druckit i 5 år utan avbrott. Hon åkte på trotoarer, fel inggångar.. alla jisaedna..


Något i denhär stilen vil jag ha håret. Jag vet att det ser svart ut o botten men det r blondt kosntigt nog.
Jag har så jäkla tjockt hår så de går inte o slimma det helt rakt bakåt. Du får hjälpa mig kusinl


Cuaaaaaaaaaaaaaaandoooo

Jag är helt lost i låten Cuando, har lyssnat på den hela dagen igår och idag.. ÅÅÅH BÄÄST BÄTTTSTSTSTS ja vet att den är gammal. men jag har letat efter namnet på den skitlänge och hittade den igår hahaha..

Var och shoppa lite idag me min lillayster efetrsom hon är ledig. Gick in på apoteket och blev några hundralappar fattigare. Jag älskar deras hudvårdsprodukter. man känner sig så jäkla ren och smooooooth efteråt.
Dessvärre så känns det som att alla snygga kläder är heltslut ute i butikerna, men de e lungt. Tur att jag köpte julklänningen och nyårsklänningen redan i oktober..

Nu ska jag slagga, ska te tandis imon också. Fick en nattschena som jag måste börja använda. uuh.


Some people think i'm bonkerssssssssssss...


ibland blir ja bara sugen på en massa saker

jag vill ha lussebullar!! sånadära riktiga. Inte sånadära som man bakar eller äter hos någon. Dom smakar alltid bara bröd och pytte liten saffran. Jag vill ha sånadär som man köper på bageriet. Ååh mumsflibabbaaaaa

Vaknade typ vid 2 tiden idag, snacka om att ja va helt slut efter jobbet igår. Venne vad som händer ikväll. Men imorgon har jag tandis igen. Mina hål är katasrofala, aja ska dit och fixa två st tror jag hehe..

Nu ska jag kolla tv. puss


Jag saknar mitt hår litegramm..


WOOO

Halu malu, jag är trött. Jag blir så trött på eftermiddagarna pga mitt jobb som är så slitsamt. Men men jag slutar om 3 veckor så det känns ändå okej och jobba.
Jag saknar mycke just nu. Känner mig lite nere jag har inte gjort något "roligt" på helgerna i 3 veckor på raken nu. Känner mig lite deppig, eller kanske lite överdrivet mycke faktist.
Jag har så mycke jag måste fixa innan nyår. Det är heeeelt sinnesjukt, jag venne hur jag ska hinna med allt.
Och körkortet får bli tills nästa år, orkar inte köra i denhär kylan & snön som får bilen at slajdaaa runt.

Idag insåg jag ett par saker
Det kommer ta ca 10 månader tills mitt hår får en normal look igen
Det var -19 grader i umeå härom dagen
Jag har gått upp 3 kg
Min nagel gick av idag och det kommer ta a 1 månad tills den är i samma höjd som resten
Jag passar nog bättre i brunt hår
Jag har en julklapp kvar att köpa
En viss sak vägrar att bli normal igen, UUFT!!
Jag har inte andvänt smink på 4 veckor, har ingen ork



jag har världens ångest

Jag lockade precis hela håret för att se om det skulle se bra ut när jag fixar det till nyårsfesten. Men fyyyyyyyyyyy så fult det var, det var verkligen hemskt, såg ut som en kärring med kort lugg.
Så nu kom jag på att ja kan ha bakåtslickat hår till nyår. Jag ska kamma det bakåt och spraya hela håret tills det STINKER spray och kamma bakåt såklart.. Då kan man ha feta diamantringar till det så det ser snyggt ut. Jag har däremot inte bestämmt mig för vilken klänning jag ska ha. Men vi får se. Det kommer ta minst 6 månader tills min lugg har växt 10 cm (vilket behövs för att den ska se normal ut).
Nu ska jag duscha bort lockarna och äta Mc Feast.


Pussssss


huvudvärk, öm rygg och mår piss

jag tror jag har svininfluensa

batwaanes beeeeeeeeeeeeeeeeeeeek

´Min dag startade inte perfekt kan man väl lätt säga. Skulle till jobbet och råka halka ute på gatan ramlade bakåt och började garva för mig själv för att alla inte ska tro att jag gjorde illa mig. Men jag dog av smärtan jag ramla så jävla hårt. Aja.. sånt händer. Jag klippte mig idag också.Natta är grymmmmm Äntligen är allt skit-slitet-äckliga-ärsellånga-hår borta. Men jag tog saxen ifrån henne o klippte liten kort lugg.. nu ångrar jag mig


Kolla hur kort jag klippte den.. Luggen ska jag lägga upp tills den växer ut..


bakifrån behöll jag ialf halva håret..


Shou abou abdulla glömmde sina skor

Shuuuuuuuuuuuuuu
Jobbade som vanligt och sen på vägen hem ville en trevlig kvinna låna min telefon för att berätta för sin tandläkare att hon var sen. Hon satte sig sedan brevid mig på bussen och vi började prata. Hon öppna sig för mig och berätta om hennes liv lite grann och om hur hennes hus brann ner för någon månad sen bara och hur hon gjorde. Hon berätta även att hon va kristen så vi gick in på religion lite. Jag var så glad när jag klev av bussen och hade världens leende på läpparna. Så skönt när man bara pratar me nya människor.
Fastän jag tycker helt seriöst att Sverige är världen bästa land så kan jag däremot tycka att folket här är så instängda. Om någon skulle sitta på bussen och säga guuu vilket fint väder till ett par elever på bussen skulle dom direkt kolla på varandra o ge minen "Ehh, e han dum i huvudet eller??? varför pratar han med osss? pedddoo?? HJÄLP". verkar som om många är rädda.

När jag kom hem hitta jag ett brev från Umeå Univ. Där de stod allting om kursstarten som börjar 18. Det stod även en HEL DEL som man måste repetera så det är bara att slå upp böckerna igen och ta och repetera allt från gymnasiet. Jag som trodde att jag slapp skiten. Fick lite ångest när jag kom på att plugget kommer igen. Men det är ju roliga grejer jag ska läsa, bland annat Fysiologi min favvo grej ju! =)

Ska duscha, planera mitt liv lite, kolla på patetiska Paradise Hotel och sova.

 


Deras logga, notera de 3 underbara älgarna.
Kommer nog ha två bästisar där, en isbjörn och en älg




hej flickor och pojkar säg hej till er nya klasskamrat.

Jobbade idag gick sen med Natta till Sollentuna Centrum. Ni vet det nya, det var värdelöst. har inte sett något värre. Visst var de lite mysigt men vart är alla butiker?
En rolig grej som hände var när jag och natta var inne i någon butik. Sen när vi ska ut så piper larmet, och jag blir så jävla röd och ba vavvavava? och natta kollar på mig och och ser förvånad ut för vi hade inte ens några påsar me oss. Vi stirrar på varann förvirrade. Sen ser vi en tröja som har fastnat vid hennes jacka och då får jag ett skratt utbrott. hahahahaha ni fattar inte hur jävla roligt de såg ut, tröjan hade släpats runt bakom henne hela tiden och vi fick värsta attacken. Hursomhelst sen la vi tillbaka den och gick ut, lite pinsamt var de men ja garvade nog i 5 minuter, för hela situationen va så jävla rolig.

Gick till Donken me ang sen och nu är jag hemma =).. Ska fylla i mina papper nu. Puss puss


Mina och adriana limas barn..hahah


kista centrum brossan

Var o käka i kista me familjen som vanligt varje söndag..
Denna efetermiddag spenderas bara på mig själv. Ni vet.. naglar, ben, scrubb blabla vax om jag orkar hahaha
aja.. har intem ycke o skriva e fett trött. bosbos


Hahahahahaha

Såg ni idol i¨går?. Jag blev lite besviken, Calle borde verkligen vunnit. han hade en mycke bättre röst, en fylligare. Han va GRYMM. Erik va också duktig men inte lika bra som Calles. Men till de roliga nu. Såg ni hur hans tjej gick upp och VÄGRA gå ner? Okej visst tjejen gå upp och pussa honom lite eller något men GÅ ner sen. Låt honom njuta lite!! Till och med hans pappa va inte uppe så länge. Jag skämmdes ÅT henne lite, man såg flera gånger att han vill ha scenen för sig själv lite där. Tycker att de är lite dålig stil, låt din kille njuta av rampljuset lite själv vafan, hahahaha. Aja typiskt tjejer som vill markera sina revir.

Kolla på en asrolig film igårkväll helt ensam, kommer inte ihåg va den hette, men den va rolig.
hare gött nu ska jag ner o äta frukost. Bos bos


Batwannes beek wenta maayaaaaaaaaaaaaaa,,,, battawannes biiik


balblabla

Jag vill ha visakort jag vill ha visakorttttttttttttttttttttttt.. OOH.
Jag måste klippa mig, jag måste rensa resten av garderoben. Jag måste köpa julklappar, jag måste köpa strumpbyxor, jag måste gå ut o promenera.

Jag har tråkigt. FÖÖÖR tråkigt..



Kan det inte bara bli skitvarmt och ljust ute.
jag saknar det så mycket..


i just looove it

Jag älskar örontops och sitta o leka me de i öronen, så skönt!
Jag älskar köttbullar
Jag älskar kyrkan
Jag älskar sommaren
Jag älskar snygga klänningar
Jag älskar herrkläder
Jag älskar smarta killar
Jag älskar min tungskrapa
Jag älskar old school music i alla stilar .. nästan
Jag älskar min gamla klass
Jag älskar coca cola light
Jag älskar fina ögon
Jag älskar godis
Jag älskar MAC's läppstift
Jag älskar min brun utan sol!!!


drömmklänning.. fast varför så lite tyg vid brösten


Never knew how much i love you. Chicks were born to give you fever, you give me fever.. fever, i'm on fire what a lovely way to burn..










shaderuluttan lej

Farnaz sov här igår, vi vaknade vid 1 åt frukost vid halv 3.. klcokan 3 var det KOLSVART.
Nu har hon dragit. Har suttit och tänkt på Umeå och hur kallt det är där. Buuh
Aja.. 20 veckor varje termin inte mycke. Tandläkare Angela? passar jag? hahaha. Klart, jag ska bli käkkirug därför vill jag bli tandläkare och inte läkare till er som frågade.
Hyran där borta är fett billig ligger på 2 tusen.
Aja.. men men Nu ska jag kolla film på 6.an
Hare gött folket. Puss puss


Banangie 19 år.


Halelulja it's raining

Okej gott folk. Jag kom in i umeå, blandade känslor. Ska jag vara glad eller gråta jag vet inte.. Jag hoppas mer på min reservplats i Göteborg där jag kan komma hem på bara ett par timmar. Att åka till till umeå med tåg såg jag skulle ta ca 10 timmar med tåg ch de kotsra drygt 900 kr dit och 900 tillbaka att flyga dit och tillbaka går på en tusenlapp. Allt blir så dyrt. Aja Jag vill bara kunna komma hit utan att tänka på att de kostar tusentals kronor o hälsa på. Ooh så jobbigt det blir men det var dethär jag ville. Ska nog prata ihop mig med familjen och se vad jag gör. Kursstarten verkade vara någon gång i februari?! Så jag har 2 månader kvar här i kära Stockholm innan jag flyttar om jag nu gör det. Men jag har tackat Ja till min plats självklart gör man det. Men jag vill hemskt gärna komma in i Göteborg. Synd att min reservplats inte ändrades i höst när jag va reserv nr 3 i KI. Det hade vart min dröm, jag var så nära, så jävla nära. Men men.

Dessutom vill jag säga grattis till Eva som kom in på Läkarlinjen i KI, Så jävla GLAD FÖR DIN SKULL!!!



I'M HAPPY


Jag heter angela och vill bli tandläkare

Många säger att antagningsbeskedet ska komma idag?
Men jag vet inte, jag ser fortfarande ingeting på min anmälan, KAN DET KOMMA NÅGON GÅÅÅNG!!! orkar verkligen inte vänta
Jag trodde helt seriöst att de skulle komma som senast den 4.e.
KOM NU NU NUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU


saknar sommaren enromt


Tiger kuzzelkurt

Hur kan en man som är så framgånsrik och känd vara otrogen mot sin vackra fru. Inte bara det han va otrogen minst 3 gånger med 3 olika kvinnor och hade hemliga förhållanden med dom. Dessutom tog han hem en av de medan hans fru väntade barn och skulle få sitt barn? Huur?! Varför är man otrogen jag förstår inte, jag förstår verkligen inte. Hans fru är SKITSNYGG måste jag tillägga också. Men visst utseende är inte allt men ändå. Herre gud. Jag blir så sjuuuukt arg, otrohet, otrohet.. USH. Hoppas gud förlåter honom. Jag hade kastat killen direkt. Men hon gick tillbaka till honom utöver de så höjde han den summa penagr hon skulle få om de gör slut, till flera tiotusentals miljoner dollar. Aja.
Tiger Woods du tillhör skogen kanske där med alla polygama djur, du passar mucho bieno där...



Visste ni att han är den bäst betalada sportkillen i världen.
 Inte ens beckahm tjänar så mycke som han gör...


Gissa?

Gissa vem som har namnsdag idag? Hihi..

haha

Verkar som om ingen håller med mig om dendära filmen. Men jag tycker att den är väldigt läskig. Dessutom så är jag extremt rädd av mig jag kunde tex inte sova efter filmen The Ring på 3 månader.. Visst jag var kanske 14 år men ändå. Jag är fortfarande lika rädd när jag ser skräckfilmer..

Jag är så trött på låtarna i min mp3. Jag vill ha en massa nya låtar ja vet inte vart man ska hitta "nya låtar".
Och jag har tröttnat på vissa kläder jag vill ba slänga bort halva min garderob men ändå vill ja behålla dom. Känner ni samma när ni rensar?

By the way så e jag fortfarande asnervös för antagningsbeskedet. Fast det är nog inte hela världen omjag inte kommer in denhär terminen. Jag känner mig ganska lugn jag vet inte varför. Men men, hoppas på att jag kommer in ialf. aja  mycke o tänka på de senaste dagarna, körkortet går åt helvette, fy fy fy jag är såååå lat. Eller nej jag har blivit lat.



Godnatt babes!


paranormal activity

Jag säger bara en sak. Se inte den filmen jag såg 2 -4 minuter och höll på och skita ner mig. Jag skrek hela kvällen kunde inte sova. jag fick höra slutet utav min kusin, han berätta allt och dum som jag är lyssna jag på honom. Den är hemsk hemsk hemsk. Min brossas kompis gick och såg filmen på bio och han sa att halva bion gick ut efter halva filmen för den va hemsk. Den är läskig. jag ska slänga filmen vill inte ha den hemma jag tänker att andar kan komma ut ur DVDn. Någon som vill ha den? USH!! hatar skräckfilmer jag har blivit psykad av skräckfilmer. UUH. Kolla inte ens på trailern.
Dom som inte tycker att den är läskig kan föröska föröka sig lite snabbare för att sprida sina "jag-blir-inte-rädd-gener"




panik

Jag har köpt 13 filmer som ja ska se i helgen med farnaz. igår satt jag uppe till 3 och kollade på ngn film som egentligen sög bajs. Men men..
jag är extremt trött och vill bara sova men ja har sovit mer än 10 timmar det blir för mkt.
Jag hade världens konstigaste dröm idag, de blir för mycket att skriva ut men den va grymm haha.

Aja ha en skön lördag. min blir lugn!


hey





vafan?

När får man antagningsbeskedet? jag orkar inte vänta mer!!!
är det någon som vet?


shulelele


wohoooooooo


farnaz o ja har vart med om mycket. jag lägger mig i sängen och säger tack för allt.
pusssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss


RSS 2.0