Allt går åt helvette

.. ni vet det finns vissa dagar i veckan då man bara vill skjuta alla runtomkring en .. aa juste det
idag har jag en sådan dag.
Engelskan går åt helvette, jag pallar inte det är så svåra böcker man ska läsa och dom är svåra för att dom SUGER BILDÄCKSHJUL, JAG BLIR GALEN PÅ RIKTIGT.
Jag avskyr tråkiga böcker, det värsta jag vet.

Satte mig i vällingbys bibbla och föröskte slå upp alla svåra ord och föröskte läsa DEN TRÅKIGA BOKEN/böckerna.
För ni vet man går ju till bibblan för att få lugn o ro
.. VAD HÄNDER DÅ? JOO EN SNORUNGE kommer med sin mamma och ska läsa böcker.
A det gick ju bra han skrek hela tiden. Så jag höll för öronen och började läsa till slut räckte inte min händer till. Så jag gick och gymma..

När jag var i gymmet sprang jag mina 5 km på 10 minuter extra än vanligt.

Körningen gick åt helvette också, höll på o köra in i en bil när jag skulle svänga in i en korsning. Såg inte bilen idioten körde fan i 80 på 30 väg, ASSHOLE

Det är inte min dag idag. Föresten gick fysiken åt helvette.



Puss på er, hoppas ni haft en bra dag i alla fall..


att plugga upp engelska B

Är ett helvette mina fellas..

naturgodis

Heeeeeeeeeeeeeeellllllllluuu. Jag hatar idol. Varför åkte eddie ut igår? han är fan både snyggast o bäst. oh blir så förbannat arg på idol, det suger hästskit.

verkar som om jag kommer vara arbetslös hela hösten.

Jag har blivit beroende av naturgodis, ja kan inte äta vanlgit godis längre. Det är inte lika gott. naturgodis= livet. Speciellt kashinötter eller hur de stavas indoppade i yoghourt. MUMS FILLINAM NAM..

Igår sökte jag till universitet, Jag sökte till lite sjuka grejer också. Efter tandläkare, läkare, psykolog så sökte jag civilekonom och hebreiska och astronomikurser. Jag vill kunna prata hebreiska flytande, ÅS GRYMMT!

Föresten, House har börjat igen en ny säsong.. njuuut


Natti bellos :)

Nilays birthday, typ ages ago. dagen inna hp var det haha


astrött

Jag tror ingen förstår hur trött jag är.. Idag är det månddag vilket betyder att min favvoserie är igång igen..
HOW I MET YOUR MOTHER..
längtar..
bara 2 timmar kvar.. och innan det är det ju hero's.. ÄLSKAR MÅNDAGAR!

Ska nog värma bullar och göra o'boy och mysa ner mig i sängen o kolla på tv.
Fysiktenta imon (muntlig). Dessvärre så tror jag att det har gått dåligt för mig på fysiken, för att jag missade 3 frågor av 15, varje fråga hade 2 poäng, vilket gör att det är kört..
Men hoppas kan rycker upp betyget imon genom att komma på någon sjuk formel som gör att alla fysikens lagar blir en o samma lag och han (läraren) blir imponerad så han ger mig mvg ändå..


Natti på er sötbollar..


WOHOOOOOOOO

JIPPI KAY YAY **!!
JAG E SÅ GLAD. JAG FICK MVG  i kemi i alla fall.. nu är det fysiken som är kvar. får reda på det imorgon.
Jag är så jävla nervös

Idag har jag lämnat mitt cv på 15 olika butiker, tänkt att var 10.e butik jag går in i så kanske det bara är en av de som söker anställda. så jag har gått in i minst 150 butiker idag. jag är helt slut. och jag menar det, helt jävla slut.

Hoppas dom ringer nu i veckan bara, är så jävla sugen på o börja jobba igen..
men de e så många som söker jobb, det är sjukt. gick runt i slussen, stan, kista och i barkarby.
Fyfan alltså. jag har verkligen tagit en promenad i alla fall. tänkte dra o gymma men detdär va fan mitt träningspass..


HARD ROCK HALELULJA..
vi var världens bästa klass..


aloha

Hellu, har inte uppdaterat känns de som. Men vad har jag gjort? hängt me mina tjajor..
Föresten så var jag på bio och såg Min grakiska semester eller vad den nu hette. Vill ba säga en sak. SE DEN INTE DEN SUGER. Den va så jääävla dålig. jag satt o garva åt skådisen för hon verkligen SÖG. Jag ville bara ut från biosalongen. Men killen var GALET snygg i filmen. greker är ju snygga inge snack om saken. har det inte alltid varit så? Ska gifta mig me en grek iza alla rad (arabiska) hahaha..

I lördags var alla vi så jävla trötta vi kunde knappt stå på benen så vi kollade på badboys 2 på kvällen. Och Will Smith, herre gud han är en ren definition utav en riktig man. Han har alla egenskaper en man ska ha. Det är helt sinnesjukt. Fastän han nu kanske är 10 år äldre än vad han var i filmen är han fortfarande drop dead.

Jag ska sluta drömma. Godnatt mina babes..


willie och wifyn...
hon måste va lycklig..


woho

Igår var nice som fan, kvällen sluta lite bad bara. men vi hade kul i alla fall.. haha

Finns inte mycke o skriva. Jag har skrivit mitt cv nu, and now i have to HUNT!
Vad händer idag? jag har inte ens återhämtat mig från gårdagen.. PUSS

Jag vill åka utomlands, nu nu nu..
såg en tjej som hade sin fjällräven igår. ångest.


Farnaz, på topp elle?


Min vän farnaz blev lite missnöjd me sin päls som hon köpte.
Hon satte på webcamen, och jag låg nästan ner på golvet av skrattnär jag såg allt.
Den blir säkert perfa till jackan bro, tjura inte!!
hon avslutade chatten med "Jag ska älska pälsen som om den vore min egen"
hahahaha


Sammanfattning

Jag ska beskriva min dag idag

• Somna vid 4
• Vakna halv 7
• Prov i 4 timmar
• Shoppa + lunch i punkten
• Hem, somna 3 timmar HELT DÖD

Provet var ganska svårt, jag hade hoppats på ett lättare prov, men det gick ändå bra tror jag. Sista uppgiften satt jag med i en timme sen helt plötsligt (jag fattar inte hur) så kändes det som om mina händer skrev och helt plötsligt hade jag svaret efter 3 enkla steg på 5 min. Undra om det är rätt? .. aja fortästtningen följer. Jag har tydligen ett muntligt prov som jag också måste göra för att få ett fullständigt betyg. Så 3 delar är kvar sen e jag DONE for jävla matte/kemi/fysik formler.

På fredag har jag ju som sagt Kemi-tentan. Oh herre gud alltså, undra hur det går. be för mig igen, please?

Känndes skönt o komma ut o träffa lite friends, träffa på arazo och madde va ju där också sen farnaz. Shit alltså man märker hur lite man går ut när man är sjuk + plugg. Jag hatar o vara sjuk, när ska det gå över?



Jag och världens sötaste hund (efter akilles)..
nån gång 2007?...




Sept 22 2009

Yo whats up, you wanna hang up? haha

jag hade världens sjukaste drömm idag. Jag drömde att jag och tjejerna var superhjältar och hade ett MISSION! Nämligen att rädda värälden. Det här är ju ett bra tecken på att jag börja bli allvarligt skadad av heroes avsnitten. Jag har blivit beroende av dom. Hur som helst, sånt händer. Men ibland känner jag att jag drömmer allt för mycke. Jag vill inte drömma, får mig o tänka på saker jag inte vill typ? Dessutom har jag blivit beroende av serierna, Siegfeild och How i met your mother. Helt sjukt kan inte sova om jag inte kollar på de.

Föresten! Är det någon som har ett jobb till mig? Ni är ju ändå drygt 100 st, någon av er kanske vet någon som känner någon annan, som har en brossa som har en syster som har en farmor som har en farbror som kanske har ett jobb till mig?.. Ja men ni fatta grejen, eller ni kanske jobbar på ett ställe som behöver fler anställda?...
Ni kan ju höra av er till mig i sånna fall. Jag är mångsidig och klarar av allt, men jag jobbar inte som nanny i alla fall. OCH FRAMFÖR ALLT inte telefonförsäljning, det värsta jag vet, det värsta jag jobbat med! Hoppas ngn nappar ett jobb te mig =)



Imorgon har jag min första tenta, be för mig. och jag menar det.


Facebook addicted

Såg ni nyheterna? tjejn som var beroende av facebook? Jag tror jag har blivit det!
Fastän jag precis gick in så loggar jag ändå in igen. Men jag tror att de beror på att jag har suttit hemma i en hel vecka nu när jag va sjuk. Jag gör ju absolut ingeting. Men ändå jag tror att facebook har gett mig lite problems. Natta tog bort sin face för ngn vecka sen, jag kanske också borde ta bort den? bara typ 1 vecka tills mitt plugg e slut?... eller inte..

Min köringn idag gick åt helvette. Min appa sa att han aldrig mer vill köra med mig. Tror jag ska ta automatkörkort. Pallar inte mer med växel. Det är ett helvette, jag vill ta körkortet innan december.
Förövrigt så har jag mina tentor på onsdag och fredag. Önska mig lycka till. Hoppas verkligen på att jag fixar det nu, jag hoppas verkligen. På fredag måste vi i alla fall fira att mitt plugg är över. Vad ska vi göra tycker ni?

Aja ska fortsätta plugga här har ni lite bilder som jag fick idag av min kompis. Synd att vi inte tog bilder på en viss Mr. men men livet är fullt av vackra blommor, inte kört liksom. Vemne ens vad jag skriver längre.
Puss


Ska alltid larva mig.. pizza i munnen ialf..

Haha jag älskar dnehär bilden. arazo hur kom du så jävla långt upp? HAHAHA


WOW VILKEN TJEJ!


Är det bara jag eller tycker ni också att tjejen i vidion är GRYMMT SNYGG!!!
Kolla på henne?! seriöst!!
Kolla på den i youtube, det finns en med bättre kvalitet. Där ser man henen bra ialf.


who's lovin u

Shalooom. Gissa vad jag har gjort idag? Jag övningskörde till stan och tillbaka. Jag är grymm vafan jag har bara kört bil 6-7 gånger och jag körde till stan. Lite rädd blev jag när jag skulle byta fil. Men det värsat är när folk gasar förbi en själv. jag vill bara stanna bilen och springa efter me en kofot, era jävlar. En gång i tiden va ni också i dendära övningskör-bilen suckas!

På tal om ingeting så vill ja ba säga att man ser ingen skillnad på familjemedlemmar som åldras! Det jag menar är att jag inte ens minns när pappa börja tappa hår, eller när gabriel blev så jävla stor och framför allt min lillasyster. Som snart är längre än vad jag är. Min lillebror växte 20 cm på ett halvår. jag fattar inte hur det är möjligt. Idag är killen 15 bast och 187 cm. När jag ser honom med sina kompisar ser han ut som deras farsa.
Och min lillasyster då 9 år och 150?? seriööst? vad har ni för gener? Varför fick inte jag den speciella-längd genen?

Det jag ville säga är att jag inte märker att dom växer. Jag behandlar daniella fortfarande som en 5åring jag hoppas på henne och käkar upp hennes kinder och pratar bebis-språk med henne. Jag t.o.m vaggar henne. Helt plöstligt är dom biggie-giggie.
Lite tråkigt tycker jag, jag vill inte bli äldre. jag har redan ångest över att jag fyller 20 om 10 månader. Jag vill inte bli äldre. Denhär åldern passar mig perfekt!



Min lillasyster för 5 år sen..


zup in da hood?

Tbx från bion o lite mys..
Filmen va ASBRA! seriöst den var verkligen skitbra..
Men jag gillade inte slutet eftersom jag hatar mans*****
Så den får 4+ av mig hihi. Ni måste se den! Det bästa vore nog om man ser den med en partner. hahaha


Jag hade mittbena, sista gången jag har det. fick en kommentar av en killkompis som sa att jag såg vit ut och ni vet ju hur killar är. De märker ingen skillnad om du färgar håret svart till vitt
så när han sa "du ser vit ut" menar han " du ser inte nnormal ut" eller "du är konstig" för ingen vill ju vara vit. Right?. Dessutom påpeka han att alla mina andra kompisar var BRUNA..pik kanske?

Aja snelugg är min grej det, inte mittbena där jag ska markera vart halva mitt huvuds gräns finns. Exakt DÄR yes DÄR är mittpunkten på mitt huvud.. fyfan aja. Venne vad som flög i mig men jag e så trött på rakt, blond, lång hår med snelugg..



Hej gris

Shalom shalom
Ska börja fixa mig snart, senare mot kvällen blir det nog bio..

Jag kom på en sak idag. De flesta tjejerna har ett par killkompisar som är väldigt nära en själv. Jag kom på att när man gillar någon kille eller kanske pratar om någon man tycker är snygg så ska demhära killkompisarna alltid hitta på något om killen. Dom gillar ju aldirg killarna! Även om killen skulle vara guld värd skulle dom ba: Vaa? han? aldrig i livet han e skitful, han döda en myra när han va liten han är säkert ond!
Okej dehär vet vi ju om. Men sen när killens tjejkompisar trycker ner tjejen som killen dejtar en då blir det helt plötsligt främmande och man anser att tjejerna är avis på tjejen. Men det är ju inte så, eller?
Man vill ju bara skydda killen från dåliga tjejer.. hahaha

Jag vet inte ens varför jag skriver dethär men jag tycker att det är lite konstigt..


Yes sir, bara 300 dagar kvar.....................................................


Na na na, a diva is a female version of a hustlaaaah!

Wiho

Besökte mitt andra hem idag me les tjejer och jag åt GIROS! mumsigt gott..
Sen var jag barnvakt åt min lillsyster eftersom det är 20 år sen mina päron gifte sig. Dom gick ut på ngn middag, något funny gjorde dom. Hursomheslt Daniella trodde helt seriöst att jag var hennes slav.
Jag satt där nere med hennes och kollade på Disney Channel för hon gillar inte att vara på nedervåningen ensam. Det var ganska roligt faktist. Jag börjar gilla Hanna Montana, Cudy och hans tviliingbrossa. Barnprogram är bara för roliga..
Efter 30 saker som jag gjorde för Daniella så bad hon mig att ja skulle lägga upp Cornflakes till henne..

Daniella: Angela!!! SNÄLLAAAAA ja vill ha cornflakes
Jag: Daniella du är snart 10 år, du når till kylskåpet och hämta bara cornflakes
Daniella: Men jag orkar inte jag måste se vad som händer i dehär avsnittet
Jag: Jag vill inte heller missa avsittet, HÄMTA SNABBT du hinner..
Daniella: ANGELA!!!!!! (gråtfärdig). DU FÅR 1 KRONA OM DU GÖR DE! JAG LOVAR!

(Man ba yes baby jag springer)...men hon fick sina UNDERBARA cornflakes och jag fick ingen krona.


Och så dagens låt ;)


mjau

Tja tja

Idag var jag nära på o dö. var ute och övningskörde med pappa och pappa sa på arabiska att jag ska köra åt vänster men jag tänkte höger och BAM helt plötsligt var jag framför en bil och skulle köra rakt in i bilen om inte bilen hade tvärstannat och jag släppte ratten som en idiot! Tur så hände inget med bilen heller. Hade nog aldrig fått köra med pappa mer om det hade hänt.

Vad händer annars då? Jaa ni. Jag är fortfarande sjuk och jag har tröttnat på o plugga. Jag har pluggat på samma sak i snart 4 veckor. Trist är det, inte bara trist utav man tappat lusten till att göra något överhuvtaget.

Vet ni vad jag fick veta efter att jag köpte mitt gymkort? Jag köpte mitt gymkort för 1,3 för ett halvår. Nu fick jag veta utav min morbror att han gymmar i ett gym som till och med ligger närmare hem till mig och de kostar 100 kr i månaden. Såå? aaa jag var nog dum kunde fått det för halva priset. De enda de inte har där är simhall och de har inga pass. Men ändå. Aja det var synd, nästa gång kanske jag köper där.

Nu ska jag fortsätta plugga, jag har ju vänt på dygnet helt. Jag vaknar vid 2 tiden och lägger mig vid 3 på morgonen.. Helt stört hur ska jag vakna till mina tentor?



Guudnät mina SNÄLLA läsare.


All the crazy shit I did tonight those are the best memories

Finns inte så mycke o skriva. Jag har blivit så sjuk så min syn har blivit sämre. Jag har typ en halsinfketion och näsan rinner. mysigt va?

Imon ska jag dra o ge blod igen. Blodbussen kommer vara i vällingby någonstans. Får se om mina blodvärden är tillräckligt bra så någon kan få det. Annars ere ju ganska synd om ja ska ta mig ända till vällingby centrum för att ge dåligt blod och så som jag ser ut just nu bara förgäves..
Tycker att de borde bara obligatoriskt att alla ska ge blod om man är fullt frisk.

Aja, hursomhelst mina tentor är nästa vecka. Jag är fett nervös vet inte hur det kommer gå... Nu gäller det för FAN!!

Angela berätta idag att den 25.e är det syriansk fest i hallunda. Nice va? jag som ville gå på någon. Det var ju i feb sist jag var på en syriansk fest. Minns ni? Alla hjärtans dag festen. Haha de va funny bunny..

Nu måste jag fortsätta plugga, hatar fysik by the way! Har jag nämnt det någon gång? Förstår inte hur man kan ägna sitt liv åt fysik, de suger!!



En glad och frisk ang...


Vilken elefant har smittat mig?

Jag är jättesjuk, perfekt va? Jag kan inte ens läsa en bok, är helt täptt och har världens halsont
Hursomhelst jag blir alltid sjuk i september. Nu ere bara o vila och föröska plugga om de ens går..

Tänkte ba visa er lite killar som jag personligen aldrig skulle tacka nej till oavsett omständigheterna haha!


Channing Tatum


Min älskling, Jesse Metcalfe


Wentworth Miller, damn man


Fabio Cannavaro!


Shawn Desman

Sådär, nu har jag drömmt klart!
Puss


studenten ...?

Varför var vi så glada när vi tog studenten? haha helt sjukt ju. De flesta jag känner pluggar inte ens vidare hälften har inga jobb och andra hälften pluggar på komvux.. Så det är fortfarande "gynmnasiet" om man säger såå.

Just nu har man typ 5039384023 mål och krav på sig själv så det kanppt är sant.
jag har prov den 23,25.e sep sen? vad händer sen? jag måste skriva ett CV. Jag har inget CV och måste söka jobb snart. Tror knappt att någon vill ha anställda efter krisen och shit, man jag måste hitta ett jobb jag klarar inte av att sitta hemma. Nu har jag ju plugget men sen då?..

Nog om att söka jobb, jag måste ju fixa körkortet också. Idag var jag ute och övningskörde, och jaaa vad ska jag säga? Det kommer ta mig 25 år tills jag tar körkortet. Det är jobbigt och svårt o hålla koll på 50 grejer samtidgt.
Jag vill verkligen ha körkortet innan jul, innan den vacka snön kommer till det fina svea-riket. Dessutom är det så jävla tråkigt att köra. Pappa e så rädd om sin bil och man ser hur han brinner innuti så fort jag får motorstopp.

Aja, klockan är mycket och jag borde sova, ska vakna tidigt imorgon.



Fast lite glad borde man få vara. Jag slipper Fysik-B i resten a mitt liv.
 Det är den bästa befrielsen jag vart med om!


Happy bithday

Festen igår va ju ganska nice. De va Hamond som fyllde 21 och Lara 19. Det var en sen stor villa som används som lokal. Och där var festen, känndes lite som amerikanska high-school filmer. Men dörrarna till rummen där uppe var låsta så ingen sådära riktig feeling var det haha!
Ska lungt ha ngn fest där någon gång! Men de tog oss en jävla lång tid tills vi hitta dit. Och att promenera med klackar i grus är inte direkt det bästa jag vet.. när vi var framme så var jag nästan lika slut som om jag hade vart på fest innan...

Det va proppat med folk där inne och jag kännde max 20 pers av de. Så de va en hel del människor.
Aa men ganska nice vare som sagt och de fanns en massa ögongodis där... mjau

Jag vakna precis, har varken tävttat bort sminket eller tagit av mig linserna. Jag är vrålhungrig och vill bara tare lungt hela dagen. Jag hade världens mardrömm idag så jag e relativt glad för att jag vakna upp. Åh fyfan alltså!
Dessutom har jag ont i halsen. Blev nog smittad igår av någon, min hals är helt öm. Hoppas jag inte blir riktigt sjuk bara. Jag som precis har kommit igång med träningen  =(


Waffa, yatou och meron. Jag har typ 10 sånnahär bilder och alla har samma min på alla bilder. fint brothers


importungen som kom med pizzakartongerna.. hahaha


Födesedagsbarnet


Jag å Nilay piraaay


rani, jag leker spansk mosqutioo och nillefirree


Ville bara visa världen hur stark jag är


såhär äter man pizza on le dansgolv


okej aa, jag åt ganska mycke igår...


ho ho ho

Today is a lovly day babes!

Var med mamma i stan o fika och prata en massa, jag älskar min mimma. Hon e bäst!
Vet inte vad ja skulle gjort utan henne, hon är min skyddsängel.

Sen mötte jag upp natta och company och hängde i mitt andra hem lite, sen va ja me natta resten av kvällen
Nu e jag hemma. Jag har lite ångest över att jag inte har pluggat idag men men en dag off får man väl ta?
Fast imorogn är jag bjuden på Laras födelsedagsfest. Hon ska ha sin fest med någon killkompis som jag inte känner. Så det kommer vara en hel del nya ansikten imon. Jag hoppas i alla fall att det blir roligt =)
Och det betyder ju att jag inte kan plugga hela dagen imon heller. Ångest igen.... Aja skitsamma

Föresten ere ngn som har sett filmen "the ugly truth" som hade premiär idag? Fan vad jag vill se den filmen. Jag har sett trailern typ 60 gånger nu. Fyfaan att jag inte kan ladda ner filmer, vet inte ens hur man gör.
Kanske någon som har den hemma och inte vill ha den? då kan ju snälla lilla angela få den hihi. Ingen verkar ju vilja se den, men ja vet att NI ville se den ändå! den är säkert bra, hoppas!


Jag å min älskade mamma ♥


Halluuuuu

Jag pluggar och pluggar.. har prov om exakt 2 veckor.. fyyyy
Jag är klar med böckera nu, nu gör jag bara extrauppgifter..
Det är sjukt jobbigt..

på tal om ingeting så...

Nästa år kommer bli grymmt, jag ser fram emot 2010. Ni kanske tycker att jag e störd som tänker så långt fram. Men jag bara längtar.. ♥






Hej?

Hej alla fina!

Jag venne vad som flög i mig idag men jag fick verkligen lust till att bara skrika.
Jag fattar inte vart vi människor ä påväg?

Det här med skönhetsoperation, vart går gränsen?
Seriöst nu? 14 åringar som sprutar in Botox/rystelin (eller hur de stavas), eller tjejer som redan är 19 eller yngra som har snikten som är helt opererade? jag förstår verkligen inte. Jag tycker att det är hemskt när jag går in på en 14årings blogg och läser att hon ska förstora läpparna, när hennes läppar faktist är normalt stora.

Problemet är att ju fler som håller på med dehär, destu fler vill haka på trenden. Vi som inte har gjort några operationer pressas till att tycka att det är okej. Och senare kanske också sätta oss under kniven och börja gräva upp saker eller kanske lägga dit.

Jag tycker att det är okej om man har komplex för något. Till exempel om man extremt stora öron och tycker att det är jobbigt, stor näsa eller kanske för stora bröst.

Visst vill vi alla vara vackra, men vad definerar ordet skönhet? Inte en tjej som har utsatt sig för bröstinplantat, läppförstoring, näsförminskning, haklyft eller kindbensfyllning... u name it.

Sen så ska vi inte prata om de misslyckade operationerna, gud vet hur det slutar. Jag googlade upp det precis och ja säger bara. DET ÄR HEMSKT att se en människa förstöra för sig själv på en sånt sätt

Nu ska jag göra mackor, mums pums! Natti =)


Var det värt att förstora läpparna?
Denhär tjejen saknar en överläpp nu
 Kan ni tänka er hur det känns på vintern för henne utan något skydd för tänderna?..


Eyo tjejer

Jag är sugen på la coca's mat ja vill ha det nu nu nu..
Tjejer ere inte dags för ett besök igen?....


Hi di ho

Var på gymmet och brännde fett, som vanligt när jag kommer hem så proppar jag i mig djuriskt mycket godis/glass och kex. Jag undrar nu.. om jag tränar varannan dag då kommer inte dethär funka
Jag borde träna varje dag, det spelar väl inge roll?

Jag vill ba säga att jag har inga ätstörningar på så sätt att jag får ångest utav det jag proppar i mig. Men man tänker ju såklart på formen. Jag vill ha bra kondition vill kunna springa i en timme utan att få hjärtattack efteråt.

Tror ni det är något fel o träna varje dag? Springa ca 10 km? Eller kroppen kanske säger ifrån.
 
Hände en liten incident igen på gymmet (fattar inte hur jag lyckas). Bygeln på bhn hade borrat sig in i min hud. Jag trodde att det var jag som hade ont bara för att jag sprang så jag strunta i att kolla upp om det var något.
Sen när jag skulle duscha ser jag två hål vid bygeln i min hud och det är RÖTT som ett trafikljus. Kunde knappt duscha det hade ju borrat in sig i min hud och sved som fan.

Tror jag ska tatuera mig igen, det blir en text. en skitbra vet bara inte vart jag ska ha den. Det är så svårt med tatueringar. Jag gillar egentligen inte tatueringar på tjejer. Det är så manligt, men fina små saker/texter tycker jag är okej och snyggt. Så nu var det bara att hitta stället jag sk tatuera texten på.. 
.. förslag kanske?



En bråkdel utav vad jag egentligen stoppat i mig idag...


Varför?

Min helg har vart väldigt chillig, och jag tog på mig min höstparkas för första gången i år. Det har ju börjat bli svinkallt nu ute. Man får ju lite ångest utav att veta att vi är påväg mot kallare tider.
När det är svinkallt och det drar från fönstrena in mot dig. Allt är mörkt ute nästan hela tiden och såklart så blir man ännu mer deppig.

Visste ni att när vi människor får in solljus i ögonen så utsöndras ett hormon som heter endorfin ut i kroppen så vi känner oss gladare och piggare? Just de hormonet tror jag att jag aldirg utsöndrar under vintern.

Måste nog säga att jag saknar min sommar väldigt mycket. Jag hade kanske lite för roligt. Studenten var ju typ det bästa jag vart med om någonsin. Inte bara min dåra utans min kusins, farnaz och andra vänner. hela student-tiden var underbar. Åh vad jag saknar det, när man visste att de var fest varje dag typ! haha
Resten av sommaren var ju också bara för bra, fika inne i stan nästan varje kväll i 3 veckor. Min födelsedag var också lyckad like hell. Ensam hemma i nästan 2 veckor, det kanske toppa till allt också.

Aja väldigt kul hade jag och nu är det gone, och nu är det höst  kommer det bli kallt. Jag pluggar upp mina betyg och sitter hemma minst 8 timmar om dagen. Ser knappt en människa under den tiden. Är ensam hemma nästan hela tiden tills familjen kommer dåååå kanske man drar ut och träffar någon.

Hösten är deprimerande, det är nästan då man börjar tänka över sitt liv och förösker hitta lösningar etc.. Det är lite som en mini-nyårsafton. Då man sätter upp mål och löften man ska följa och nå.

Jag kanske gjorde er lite deprimerande också. Men det är sommar om 9 månader igen? =)



Godnatt sötnosar
Dexter på TV... älskar Dexter..


forget about your boyfriend and meet me


Min och nattas låt!..
WE'RE AT THE HOTEL, MOTEL ALL OF THE YEAR...
tycker förövrigt att vidion är lite för snuskig.
Hade föredragit två hamstrar i en bur som springer i ett hjul än denhär vidion...

Questions and answers

Igår skulle vi ju som sagt ut och äta, sedan ut o dansa lite. Vad hände precis när vi ska kolla efter våra leg? Jo Natta hade glömmt sitt leg hemma. Så det blev donken istället hahaha och efter donken gick vi och mötte upp några och fika med de. Mysigt var det ialf =)

Jag hade så ont i magen inatt så jag somna klockan 7. Jag har inte sovit så mycke, men aja. Jag har ju "sommarlov" ända fram till december så jag kan sova ut på dagarna =)

Här har ni svaren på frågorna ni ställde. Tog inte med alla dvs de olämpliga

Vad är din bästa egenskap (yttre och inre)?
Bästa innre, att jag är målmedveten.
Ytte, hmm? jag kan gå ner i spagat? haha.

Vad är din värsta (yttre och inre)?
värsta ytte, jag tar sönder ALLT. KLUMPIG
värsta innre, jag är känslig.

Vem är den snyggaste kändistjejen av alla?
Adriana Lima utan tvekan.

Varför frågar alla dig en massa plugg frågor?
För att jag är duktig. Haha nej men jag vet faktist inte.

Tycker du att syrianska tjejer ibland överdriver med skit som sitt egna rykte och oskuld hit och dit?
Jag kan bara svara för mig själv och jag har blivit uppfostrad i ett Kristet hem där både religionen och kulturen säger att man ska vara oskuld tills man gifter sig, men sen har jag levt i ett samhälle som säger precis tvärtemot. Enligt mig så ser jag på sex som något vackert, som endast min framtida man ska få ha med mig och tillsamans kan vi skapa något vackert. Medans andra ser det som en njutning som dom är i behov av var och varannan helg.

Ångrar du dig att du inte lärde känna vissa människor i ditt gymnasium?
Nja venne riktigt. Man lär sig något nytt från varje människa man träffar. Så jag hade lärt mig mer, vrf inte? :)
Men inget jag ångrar på så sätt.

Vad Jobbar Du Med ?
Jobbade på banken SEB. Men det var bara sommarjobb..

Hur många läsare har du? Ungefär. Gärna En ärlig siffra! (;
Jag brukar ha runt 200, nu under sommaren har läsarantalet blivit till hälften. Så drygt 100.

Har du pojkvän, eller någon på gång? (Fick kanske 10 sådana frågor, vissa var lite mer specifika)
Nej

Är du nöjd med ditt utseende?
Ibland kan man ju tycka att man e fulast på den här planteten och ibland känner man att man strålar. Jag är rätt så nöjd ändå :)

Vad känner du för mig kusin?
Jag dör för dig kusin

Hur lägger man eyeliner fint?
Jag vet inte, använder det väldigt sällan.. jag brukar bara följa ögonfranskanten..

Vad är ditt bästa tips till en som har slut på motivation i skolan? och allt känns trist??
Tänk efter vad det är som får dig att tappa motiv. Tänk på att om du klarar det, fixar bra betyg då kan du bli VAD DU VILL! kom ihåg att du ALLTID kommer ångra dig om du inte ta tag i allt nu. Gör upp bra, läx, prov-planeringar se skolan som en rolig grej. Intala dig om att det är kul, för att du ska kunna få ditt drömmjobb :)
Se det som en triss-lott, fast att du vet att du kommer vinna om du skrapar den, och skrapet är de lilla jobbet i skolan. (shit ja borde bli poet)


Ska plugga nu och planera kvällen.
Fred bröder!



Ont i magen

Hej alla glada kaniner! mu ha ha
Idag skulle jag vakna kl 8 för o plugga, jag vakna klockan 1..
Har ont i magen och träningsverk i hela kroppen.
Hoppas jag blir lite "friskare" mot kvällen för idag ska vi alla på en romantiskt middag. Hoppas det blir kul, eller något.

Jag har funderat och funderat, slutat funderat men funderat igen. Svart hår e fett snyggt! Jag vill färga svart igen men jag vågar inte, tänk hur mycke man lagt ner på mitt hår och sen så bara färgar man det svart.
Man tröttnar på samma hårfärg om man har haft samma färg de 2 senaste åren, plus att jag har alltid haft samma frilla.
Aja, har nog inte modet till att färga de. en peruk maybe?



blackhead, när va dehär =/


5 år gammal bild.. fan va min bror har växt. aja samma fjortisbror..
blackhead


Svart igen, fjortistider 2005 hahaha


Hahahahaha

Har tränat, duschat, tjockat mig lite o stax ere dags för plugg again..

Tänkte ba berätta en rolig grej (igen)..
Var hos tandläkaren ida och de skulle ju kolla upp mina feta ilning som jag har i min käke. och utav ren erfarenhet så VET jag hur ett hål känns och det här va fanimej inte ett jävla hål. jag sa det till tandläkaren. att det gör HEMSKT ont.
Hursomhelst. Hon bedövar mig med en spruta i käken och börjar borra, det ilade fortfarande, hon spruta in en till spruta... och en till.. tills jag blev bedövad ända bak i hårfärstet vid öronen. seeeen EFTER att hon sprutat in allt (3 sprutor är inte lite)... så säger hon väldigt förvånat: OJ, HEHE du har visst en spricka i tanden, som har gjort att det har blivit inflammerat.
MAN BA? VAAA? jag kunde knappt se normal ut i ansiktet och hon ba: OOOJ?!

Aja de va lite kul ialf, för jag satt på bussen ensam och gav mig själv boxar och drog av hår jag kännde NADA!



Och så måste jag bara lägga in världens bästa låt. Den är bääst! kommer ihåg när vidion kom ut, fattade ingteing. fatta typ efter 3-4 gånger haha.

Jag har köpt ett nytt gymkort

Nu ere bara o gymma nästan varje dag.. eller gymma o gymma..
Jag går oftast på spinningpassen, och salsan ibland.

ett vanligt träningspass för mig ser ut såhär:

♦ Springa i 30 min på 11.7 (ni vet dendära grejen man ändrar) och visst drar jag ner den till 7 var 10.e min för o andas haha
♦ Aerobics maskinen 15 min på 10.an
♦ Lite lata sit-ups
♦ Strech (strechar fingrarna)  - dricka vatten
♦ Andas
♦ Kolla på mig själv i speglen och se hur svettig jag är
♦ Springer till omklädningsrummet


jag som en geisha eller vad det heter..


Sömn är viktigt

Jag tror jag spricker av lycka!
Om tio månader och två veckor är det enda jag säger, då smäller de!!
Jag, kusin, natalin och farnaz!!!
Berättar mer när allt är fasställt och klart..
Kolla på film hos ang idag me farnaz vi såg en skitdålig film, nu är jag hemma lite ångestfylld och ska lägga mig. ska till tandläkaren imon. gissa vilken tid? 07.40?
det är bara o lägga sig

Tänkte ba berätta en rolig grej. jag har inte kunnat sova sen typ.. 3-4 dagar tillbaka. Jag bara ligger och rullar i sängen. Trodde att jag hade blivit psykiskt sjuk och fått sömnproblmen. Det var skjukt jobbigt att bara ligga i sängen och vrida och vända utan att ens bli lite avslappnad. 
Men igår gick och la mig brevid min lillasyster efter en sömlös natt och somna jag direkt. 
Sedan drygt 4 dagar tillbaka har Daniella (min lillasyster) börjar sova i sitt rum, eftersom jag tyckte att de va jobbigt och sova med henne hela tiden.
Sååå.
Jag hitta mina sömntabletter igårnatt kan man säga..
Min lillasyster = Mina sömntabletter
Jag kan inte sova utan henne.
Jag som trodde att hon borde växa upp och sova ensam. Det var tydligen fel på mig inte henne! haha



Jag och sömtabletten


Huvudvärk

Jag har haft huvudvärk i 2 dagar nu. Jag orkar inte mer.
Tänk jag har 2 böcker som ska vara färdigräknade om en vecka. Och så kommer huvudvärken.
Har kollat på frågorna som ni ställt, haha de flesta skriver om samma fråga.
Ni kan få fråga på frågor så svarar jagi helgen =)
NU måste jag plugga puss

RSS 2.0