HAHAHA


Såhrä stod de på msn hemsida idag om kändisar och gisele bundchen o hennes man..

"Gisele och Tom gifte sig i Santa Monica den 26 februari och blev ihop för tre år sedan. När de träffades var makens dåvarande flickvän Bridget Moynahan gravid och väntade sin och Toms son John, som i dag är 17 månader gammal". 

fattar ni? de står att när de träffades va hon gravid men halåå?
3 år är 34 månader och nu är barnet 17 månader plus 9 månader betyder = 26 månader..
alltså va han otorgen mot gisele?!..
fattar ingeting..
men han e fettt heeet!

snacka om att de kommer få snygga barn!


Na- A

jag har prov i naturkunskap A imon, världens önödigaste kurs som finns i hela världen. Efter att vi läst biologi a och b och kemi a och b och fysik a och b så ska man läsa naturkunskap A som är så jävla lätt och onödigt. Tykcer jag i alla fall. Känns som om de bara sätter dit den kursen för att 50 poäng ska fyllas ut. Aja. jag har prov imon och jag har inte ens börjat.. förra provet gick bra fick mvg och ja får mvg på dehär provet också så är mitt betyg rätt så klart. Hoppas på mvg denhär gången..
Fan asså.. när ska jag börja plugga på fysik B?.. jag har kursprov veckan efter lovet (jättesnällt av min lärare jag vet) och jag har psykolgi prov på fredag så de kommer bli att ja sitter hela lovet o pluggar!
FETT KUL..



yooyoo och jag sådär blire ibland när man har..lite...förkul?


Psykologiiiiiiiiii

Nu sitter vi på psykologilektion igen, yohanna har fått flipp igen och arazo också denhär gången, dem hoppar på läraren och tar av henne kläderna o skriker PSYKOLOGIIIIII, kartorna i klassrummer har de rullat ner och de rullar in sig själva och rullar ut igen o skriker PSYKOLOGIIII. helt jävla tända på ämnet. Nu har de sin paus... 3...2...1.. ommgg de börjar igen, nu börjar arazo stoppa yohannas öron i sin mun o skriker PSYKOLOGII o yohanna stoppar arazos hår i sina armhålor os rkiker FAN VAD JA ÄLSKAR PSYKOLGIIIIII, nu tar yohanna av sig skorna och viftar me fötterna på arazos rygg o försöker klia hennes ryggkotor med hennes fötter, arazo skriker igen.. PSYKOOOOOOOOOOLOGIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII...( vill bara säga att de va de högsta pyskolgi ja hört hittls)..
.... om 10 sekunder kommer orestis in i bilden och börjar fläsha ärslet me sina student 08 kalsonger...
aja.. dehär börjar spåra ur.. fyfan


Orestis-orren

hej bloggen! det här är min bästa killkompis. han heter orestis also called as ORRE. dehär e orre, han vill inte synas på bild.
ja kan ringa honom när jag mår piss. fast du vet att jag inte ringer för du har 3 och jag har comviq .. så du brukar ringa upp..
i alla fall.. han är väldigt snäll, fast du är störd också, du är inte riktigt frisk ibland.. denna unge man ska ha på sig blåa långkalsonger och röda kalsonger över och en superman tröja till angelas skiva. han är dum. JAG SÄGER DE NU. du kommer inte i närheten av mig om du går sådär till festen!!



jag ser inte riktigt klok ut... men ja pekar på honom o visart att han e störd.

FAVORIT


en myyyyycket bra låt..notera att han säger Angela i låten ;);););)

okej nu!!

Readers.. ni måste hjälpa mig!
Jag ska på angelas skiva nu på fredag och de har ett tema: sagans värld!
Vad FAN ska jag ha på mig? vad ska jag ens klä ut mig till? jag tänkte cat-woman men de blir så tråkigt. ja kommer bara ha min svarta AA. klänninge o skinnhanskar me ngn stram tofs.. jag vill kunna klä ut mig till något annat? kan ni inte bara lägga in ngra förslag ? plzplz...
jag har absolut ingen anning vad man kan vara. mimmi kan jag inte vara för 2 av mina kompisar ska vara de, så de kan jag inte vara..och min andra kompis ska vara pokahontas..
vad KANjag vara?!...
ooh de här va jobbigt..(uft du också angela kunde du inte bara sagt att de skulle skita i temat).. man kommer skämma ut sig framför alla hetingar nu.. fifan!


Nååån kanske vet vad jag ska vara? eller?

spinnig is the best shieeet man!!

Jag tränar spinning och core ganska ofta nu, ja måste ba säga att de är de bästa somfinns om man vill få en tränad kropp!!
jag e så jävla glad att jag tar till mig den tiden och tränar. beeach 09!!!... ja har hört att man förbränner 700 kalorier vid ett sånt pass! hahaha gaaalet ju, fast ja vill inte gå ner i vikt direkt, ja vill bara få en tränad mage allt annat gillar jag i min body mody, men magpartier där.. aaa lite knas hahaha


HEEEEEEEEEEEELT

jag är helt slut. pallar inte me ngt.. HELT ..TRÖTT!!!!

..när ska jackan bort?

blä

 så som ni vet så skriver jag högskoleprovet imon.. ja vet att de inte kommer att gå bra.. men i alla fall..
ja hoppas att det går bra denhär gången...någon frågade om tips

♥ Tare lungt va inte stressas ser du att du blir för stressad av en uppgift, hoppa över den och gå tillbaka till den sen om du ser att den tar för lång tid, för att de är tidsbegränsat, hällre att du hinner med 5 uppgifter än att sitta o grubbla över en som du kanske tillome får fel på

♥ ta me dig frukter och mackor, man blir jättehunrig och får du inget i dig blir du okoncetrerad.

♥ Ta med dig ALLT!.. linjal, penna sudd och legg. förra gången glömde jag linjal så jag satt me mitt legg och försökte andända den som linjall ( i'm stupid)..

♥Sitt inte o fyll i o ba " jag chansar på denhär".. förösk att hitta de rätts svaret , annasr ere ju meningslöst me o göra provet..

♥Försök att ha koll apå tidien, ta me dig en klocka så att du inte får panik när läraren skriker 5 minuter kvar... de är bra attt dela upp hur många minuter en uppgift får ta max.

♥Jag va deppig efter mitt förra prov, va inte deppig efter, de är bara ett prov.. inget speciellt.... =)
lycka till!

 i alla fall.. vi va precis hos arazo allihoppa för att fira henne, hon fyllde 18! hahah änligen!!
bilder från a la kväll..


sötknoppar... angelica and araaaaaaaaa


Nilay vill visa hur stort hennes ansikte va innan hon givk från 16678 kg till 50 kg..
hon visar även hur hon gjorde för att trycka ihop asniktet..hon använde en lyftkran och en lastbild..

vi åt en massa gott o yatou dog..och la sig på oss.. men vi bryr oss inte om henne så fort vi ser en kamera så kasta vi ner henne från våra ben..

LAS CHICAAAAAAAAAAAAAAS... arazo o yatou trodde att de skulle snöa inomhus så de tog på sig jackorna, sen hamna youtu i ungen...wow yatou.. fiiint!

rätt är rätt, always rätt

Jag vakna på rätt sida idag..
känns wonderfulli mulli bulli...

mu ha ha ha ha

haha

idag var jag på spinning och salsa-dans-grej-vet-inte-vad-ja-ska-kalla-det. det va fetttttt kul!!
NILAY du måste följa me mig nästa gång. ja lärde mig några samba steg också.. fett nice, men jag har skavsår.. buhuu =(..


Dagens bild.. från vänster Yatou som funderar på när jag fixade min utväxt sist.. Omar som precis har kommit från ngn importland och vi kan kalla honom DT och Samatar som också kom med Omar på flyget hit de anlände igår till arlanda, idag va första dagen de såg en kamera så de blev fett upphetsade. Natta i mitten som visar me fingarna hur stor bajskorv hon bajsar varje dag.. och sist men inte min jag som visar hur man ska bajsa på ett sexigt sätt...

hahaha


Glömde säga, nufinns jag och kusin på era mynt..

HERRE GUD

idag var ja me om de värsta tandläkarbesöket jag vart med om i hela mitt liv, ALLT gick fel.. 3 bedövningsprutor och tandgrejen gick sönder och gick in i mitt tandkött + att min mun var sne i typ 4 timmar...
när aluminiumgrejen gick sönder i munnen vare 4 händer i munnen på mig, när de skulle ta ut sina händer kom de slemm över halva mitt ansikte..gillar morgonduschar eller vad tycker ni?.. smaskigt..
Herre guud jag hade tid 8.10 då jag skulle missa baraten kvart från min lektion tänkte jag. men nej nej dem tar in en snrounge på aktutid före mig och min tid fick börja 08.40. VAFAN? TA IN FLER TANDLÄKARE DÅ OM NI HAR BRIST?
jag ville beställa en ny akuttid för att jag har så ont i en tand vid underkäken, då sa de.. aa joo 27 april. MEN VAFAN!?!!.. vad ere vi betalar 30% skatt för jävla bajsjävlar? ere för att en fucking snorunge ska få slinka in före min tid?
BYGG UT VÅRDEN!! GÖR NÅGOTTTTTTTTTTTT
ooh blir så arg!..

nu är min tand lagad i alla fall.. och de va skitjobbigt

mycke

det har hänt mycket i mitt liv nu de senaste dagarna.. ja kan berätta lite..


jag hamna på vogues framsida, jag stämde de för att de la upp min bild utan min tillåtelse, de blev värsta grejen! oh pallar inte me vogue att de ska göra sådär?.. fattar liksom inte..

sen går vi till denhär unge mannen som har dött för mig,man ba+ lägg ner du kommer aldirg få mig fastän du hänger upp mina bilder överallt och trycker mitt ansikte på sina linne, you'll never get me, keep on dreaming liksom. okej visst du har muskler och sådär men inget jag faller för, du är lite för mesig för mig..

massor med sedlar har tryckts upp me min bild från egypten orka att de vill ha me mina tigrerade bikini med på sedeln liksom?.. för att folk ska jobbba extra hårt för att tjäna sin pengar som jag är med på..

..no hard feeling tare inte hårt gott folk  HAHAHAHAHA

Jag är så dum

jag fick inte med mina skor som var vita och kom på det idag.. nu har jag mejlat nelly.se jag blir så jävla arg, dem är borta ngn har tagit de för att de står att de har levererats. fyfaaaaan hoppas jag får nya ja har ju för fucking bajskorv betalat för dem?!..
aja, i hope de fixar sig annars kommer banangie blir fett me fucking arg!!!!!

i want you now baby

psykolgi

Yoyo sitter bredvid mig och drömmer om psykologi, hon älskar allt som har me psyket o göra, hon ligge rpå golvet för att hon älskar psykolgi-lektionerna. Just nu slicker hon golvet för att hon dör för ämnet. snart kommer hon att hoppa runt o skrika PSYKOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO.. oj just nu gick hon upp och satte nålar i rumpan på sig för att känna sig tillfredställd utav hennes känslor för psykolgi. sheee loves it..
Hoppasan nu hoppa hon ut från fönstret...
hon kom in igen me en taggig buske på huvudet och skriker psykolgi- AAAAAAAA...
aja, man undrar ju om hon e hög på ämnet.. i think soooo..


psykolgi är kul, men yoyo tycker de är FETTT kul.. she's dying.. ooh nej nu har hon börjat igen on ligger påå golvet och slickar dammet så att de står psykolgi runt dammet på golvet..

MINA SKORRRRRRR!!!!!


jag har fått dem! mjau mjau mjau.. de va snyggare än vad jag trodde. och klacken är svinhög..
trodde de skulle vara korta men nejnej de är 13 cm långa.. jag blir 180 ;)
det här var verkligen lyckat!!!!



massa

tänk att de finns en massa människor i världen sen när man är kär eller något så vill man inte ha ngn annan än JUST den personen, de är helt sjukt...de är fakstit helt sjukt..
jag har alltid tyckt att Michael Ealy är typ en utav de snyggaste som finns i hela världen, men ja kom o tänka på en grej om jag fick välja mellan honom och en annan drömprins som finns i verkligenheten och man känner hade jag lungt valt drömprinsen, hade itne ens vart otorgen me Michael.. HAHAHA jag sitter o drömmer men aa, ja ville bara säga det.
prins bli min

... fan va snygg du är mannen...dina föräldrar måste vart.. nice as hell

todaaaaaaaaay's

Idag blire hallen igen, vi ska kolla på orres match, han ska spela mot järva.. hoppas.. järvtensta vinner haha, jag hejar på båda..
vaknade fetttt sent så jag missa kyrkan också, och ag missa min träning igen, ja pallar int asså. vf har jag blivit så lat?
Aja, nu ska jag duscha, fixa mig o sen dra..
ikväll måste jag plugga, tror inte jag har vart så frånvarandra från plugget så mycket som denhär helgen, 2 dagar i rad!! nästan 2½.. men de gör inget FÖR JAG HAR INGA PROV NÄSTA VECKA!



jag älskar mina vänner! mjau

hemma

Nu är jag hemma och är svintrött
vad har jag lärt mig idag?.. hmm THINK B4 U ACT!!
berätta inte allt ni känner och tycker, de kan bli fel.. de kan bli kalabalik..
synd synd..

puss & godnatt fellas

KANINPÄÄÄÄLS

idag blev de inge träning, studentklänningen var viktigare så jag åkte inte stan med mami. vi kollad epå klänningen men just DEN stroleken och modellen jag skulle ha var slut och den enda som fanns kvar var smutsig i den storleken, så jag ska vänta en vecka tills den kommer igen.
men men, idag när jag gick in i monroe så såg jag en kaninpälsväst som va SKITSNYGG ja ville verkligen ha den, men den kostade runt 1,3 så jag tyckte de va för mycke sen såg jag en likadan fast den låg i hörnet brevid för 500 så frågade jag va felet va me den.. då visa hon mig ett mini-hål i den gissa vad jag gjorde? jag köpte den med en gåååång. tänk äkta päls, samma model men den blev runt 800 kr billigare för ett litet bajshål som min skräddar-morbror kan fixa haha.. nu är den min, och jag är världens lyckligaste..

idag blire antingen chillepill-snill hos kompisen eller bowling, jag älskar mitt liv


inte den på bilden, min e snyggare hahahaha

lååååååååång dag

jag sluta skolan ganska tidigt idag, runt 11 men satt kvar i skolan till 3 och gjorde ett arbete och hängde runt..
sen gick jag med orre till basketturneringen i hallen och kollade på dem där..
däreefter så ägde jag samatar (proffs) på 21.. ett spel som man spelar med basket, u know..
sen så åkte jag in te stan me yoyo och träffa maricka and natta..och fika på cafe 60's..and GDOD know vad som hände me oss där. haha något oväntat hände mig ialf..hahhaahaha

aja..

nu är jag hemma och fett trött ska vakna tidigt för imon ska jag på spinningpasset 11.00!
måste bara påpeka att dethär är den enda helgen jag är fri från allt.. ni förstår inte min lycka asså.. jag är en fri fågel!
..FÖRESSTEN bror ja saknar dig..
..och jag har hittat min studentklänning känns så jävla skönt, måste bara köpa den hade inte cashen på mig...så imon.. får jag kuta in te stan och bajja den..
2 MÅNADER KVAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAR..sen ångest för att man inte kommer in på läkar/tandläkarlinjen..
bläääääääää

på måndag

På måndag e demhär mina..
.. tror ingen längtar te sommaren as much as i dooooooooooooooooo


Murder she wroteeeee


Världens bästa låt, komem rihåg när jag o du kusse när vi dansa till denhär låten efter att vi såg save the last dance när vi typ va 12.. vi va ju grymma haha
nemen seriöst denhär låten e grymmmmm, man kan ha den överallt, funakr överallt den .. ÅH.. orkar inte berätta..lyssna bara.


....tycker de e fett kul vidio.. HAHAHA KOLLA HON ME GULD!!! JA BER ERRRRRR

Sköönt

Fysik provet är över nu, vi får se sen hur de gick, det kändes ändå ganska bra men man vet ju aldrig med fysiken har du skrivit en boksta fel så kan hela uträkningen bli fel..
jag skulle träna idag men eftersom jag somna runt 5 i morse så kom jag hem helt döööd, kunde knapp öppn aögonen så  jag somna på soffan o 3 timmar..
Nu har jag en samhällsuppsats o skriva, den är tills imon och vet ni vad?...
nästa vecka har jag inte ETT ENDA PROV.. det här e nog typ den adra veckan på hela 3.an då vi inte har det.
de känns så skööööööööööööööööööööööönt. ja har ju typ 5000 uppgifter o göra men inga prov, de känns underbart.
Men ni som har valt Matte E .. aa ni har ju, jag tackar gud att jag inte valde det.

måste städa och sånt nu, rensa garderoben, rensa allt, måla naglarna aa ni vet sånt som jag inte ens har tid o tänka på när jag har prov.. men nu äre över i love my life


Jag lovade o visa mina klasskamrater mina svullna ögon i egpten ..
ja ser ut som en kääring asså, och det ser ut som om jag kisar men TRUST mee!! jag kunde knappt öppn aögonen de va drf de ser ut som om jag kisar..
man ser väldigt dålig tpå bilden men jag hade rosa ögonlock.. ni vet typ rååbränna..

Natalia, jag är en tjyv

.. aa joo jag tog den, ja ha ringet o göra förutom min ångest

1. Vad heter du? - Angie
2. Ett ord på fyra bokstäver -  Anal
3. Flicknamn - Anastacia
4. Pojknamn - Albert
5. Yrke - Ambulansförare
6. Färg - Askblondt
7. Klädesplagg - Aerobixbyxor
8. Mat - Aprakh
9. Sak i badrummet - Aftershave
10. Stad/Plats - Amsterdam
11. En orsak att vara sen - Analklåda
12. Något man skriker - ASSÅÅÅ
13. Film - ARMAGDDON
14. Något man dricker - Alkohol
15. Band -  A-teens (?).
16. Djur - Aligator
17. Gatunamn - azebadjangatan
18. Bil - Alibabas
19. Sång - Apologize

.. okej de va fett svårt

min energiförsörjning



DET HÄR MINA WONDERFUL READERS!! DETHÄÄÄRRR ÄR MIN DRIVKRAFT
alltid när jag pluggar/blir plötsligt  hungrig, ..aa u name it..
Rosta en macka, bre ett FET TJOCKT LAGER med skippys,, och sen lägg de på ngt varmt så de smälter ännu mer och sen ät
I LOVE IT. jag bara älskar jordnötssmör, det är faktist godare än godis, pizza och tacos.
det här är min favoriträtt.. man man nu kan kalla det sååå.
orkar inte gå ner för trapporna för att göra en till macka..
förövrigt så har jag ångest över fysiken, för att jag inte plugga så mycke i veckan, jag har råkat somna 2 dagar efter varan.. =(
aja, vi får se hur låg tid denhär skiten tar..
Jag beundrar er som gillar fysik, kan verkligen inte förstå..

YEYYY



Vi går mot ljusare tideeeeeeeer
gick hem ida från arabiksan och de va SKITSOLIGT!
jag längtar till aprill.. mjaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaau
aja, nu sk ajag plugga fysik b.. kmr se död ut imon. PROV



Föresten broder ja ser fram emot din skiva som är snart, vet inte vad ja ska klä ut mig till. men just nu lutar de mest åt kalle anka, yohanna ska ju vara yasmin HAHAHAH.. undra om du kommer hem efter dedär asså.. haha eller orestis som ska vara herkules hahaha jag dööör, ja bara längtar tills jag får se dig me dedära olivgrenen i huvudet på dig och ett lakan som du är inrullat i ahahhahaha
förslag?.. temat är sagofigurer..vad fan kan man vara?

precis..

Kom precis hem från MEP-mötet vi åker te polen ju ganska snart. de va bra o öva sin engelska framför folk haha, snart kommer vi ju åka ner till polne och köra allt på riktigt!.. herre gud undra hur det kommer att gå. I wish for the best
Finns många människor jag stör mig på nuförtiden, bullshittalkre o massa annat, till er= dra åt något cp ställe o skrikihjäl er eller något. Resten some bra ni är guld.
mjau på er allihoppa dags för mat sen plugga

jag älskar mitt liv! =)

...ett annat tips

omd u vill ta död på någon långsamt, då ska du ge honom en Fysik B bok och säga att han/hon ska ha kursprov på hela skiten..tro mig de funkar.

Träning VS Plugg?

Jag vet inte riktigt vad jag ska välja?.. oh blir så sur!
aja.. tror plugget överväger =(..
me sad..

Hur man pluggar till ett matteprov

Att plugga matte är inte som att plugga till ett historieprov för man måste öva sig fram färdigheten, tyvärr! haha

men här har jag tips

♥ Börja i tid och dela upp kapitlet/kapitlarna i fler delar så du tar max 5-8 sidor per dag

♥ Gör ALLA uppgifter i boken, skit i om de liknar den förra uppgiften och att den e för lätt, du blir ännu bättre på de då och du lyckas hitta små saker du inte tänkt på innan

♥ Kolla inte i facit så fort du ska lösa uppgiften annars riskerar du och lösa dina uppgifter TILL de svaret som står i facit, som ni vet så när man kommer till matte c och d finns de flera sätt o skriva vissa svar och du kanske bara gör de värre för dig när du försöker anpassa dina lösningar till bokens svar. Så lös uppgiften först sen kolla facit

♥ Anteckna lärarens uppgifter, oftast brukar de vara sådana uppgifter som dyker upp på provet

♥ Ha formelbladet brevid dig när du pluggar så du vänjer dig vid det tills du har nationellai matte, då äre inte lika "främmande" och de går fortare när du ska leta upp formler sedan på provet

♥ Ta extrauppgifter från läraren, vissa brukar ha det.

♥ Kontrollera dina svar innan du lämnar in provet, är de rimligt?..man brukar upptäcka fel då.

♥ Ett tips är att börja minst 2 veckor innan provet, då är det perfekt!

♥ Om du inte kan lösa uppgiften så kolla på liknande uppgifter, har du kunnat lösa dem? annars kan du ringa in eller skriva upp uppgifterna på en lapp och fråga läraren sedan, ibland lyckas man komma på hur man löser om man fortsätter med nästa uppgift.

Ha en great söndag! ♥

Lite tips & ett svar


Först vill jag bara säga tack till S för din kommentar och här är svaret ..som kanske många borde kolla på

vad gör du när studierna fuckar sig? Asså har du aldrig hamnat i en period då du verkligen är lat, du bryr dig fortfarande men du är ostruktuerad och lite omotiverad?
Vart får du din drivkraft ifrån?
..
Visst hamnar jag i sådana perioder då jag verkligen inte får MVG i allt, har tilloch med fått ett IG en gång ( fastän det var med flit) men de berodde på att jag inte hade något ork till att plugga, tyckte att allt sög bajs efter att jag hade fått VG i FysikOch kemi!.. Men sen när jag fick mitt IG och alla andra som satsar hade fått MVG blev jag så sur på mig själv så jag började plugga som fan. Min drivkraft? hmm, jag tror de e så att jag sätter ut offer ibland i skolan, jag tänke /honom/henne ska jag få bättre än på provet. då tänker jag shiiet alla har pluggat och jag har inte, då vill jag inte förlora en enda sekund som man kastar bort med att kolla på tv eller ngt.
Sen så tänker jag typ att jag belönar mig själv, "om du pluggar kanske du kommer in på den linjen"..
ja har många olika saker jag tänker på. Ibland kan jag tänka " om jag får mvg på dehär 3 proven köper jag en fin klänning..kanske lite dåligt, men det är så jag funkar



Tips för hur man ska komma igång med plugget inför ett prov

Häll upp vatten i en vattenflaska eller ett glas o ha det brevid dig

Skala och skär frukter och lägg de i en skål bredvid, ibland kan man bli yr och trött..så äre bra med lite uppfriskning

♥ Bestämm en tid då du EXAKT ska börja alltså om klickan är 16.49 och du tänker ääh jag pluggar om tjugo minuter, gör inte så! utan tänk hel ska jag börja. du vet du exakt och får ångest om du inte börjar i tid

♥ Dela upp plugget i flera bitar om du har prov på exempelvis 50 sidor dela upp de i 4-5 st och ta en KORT paus mellan de, då menar jag max 10 minuter då du ska gå på toa eller surfa eller nåt skoj.

Tänk positivt och tänk inte att de är en börda, tänk tt du pluggar för att DU ska bli smartare

♥ Gör insuderingsfrågor till texten om de är en text,och förösk att hitta på samband med sådana saker som du pluggat på tidigare

♥ Om du märker att du inte fattar, så kör inte fast dig. Kolla svaret på internet ibland har de lättare verioner av förklaringar där och ibland kan man ringa den smarta i klassen, men man får lägga på när man fått svaret, annars pratar man i timmar

♥Sist men inte minst, om du har ett porv på fredagen, börja redan helgen innan. Det gör allt så mycke lättare eftersom du mäker vad det du inte kan och har möjlighet till att fråga läraren. Dessutom har du tid för att repetera allt. När allt får jäsa lite långsamt är då du klara provet bäst, när du har vant dig vid frågorna och så, inte när du pumpar in allt en dag innan så man är dödstrött
.

...

Kom hem precis från nilays hemmafirre haha, de va ruligt .. men hemvägen va nog skrämmande för mig o eva! HAHAHAHA för att vi skulle hinna med tåget så sprang vi VÄRSTA maraton me våra skor, OCH jag menar MARATON SOM FAAAN!!!, så dåligt att tågen går så sällan...
aja.. hursom helst..
ja tänkte svara på lite frågor..

1) jag undrar vart du tänker studera ? blir det utomland för i Sverige är det ju 20 i snitt och vad har du för religion ?
Svar: jag hade tänk o studera till kirurg, men blir jag inte intagen till läkarlinjen blir jag mer än gärna tandkirurg om inte, då kanske jag blir apotekare, just nu har jag inga planer på att flytta utomlands, men de finns en stor risk och då kanske det blir england..Och jag är kristen ortodox! =)

 2) man får ÅNGEST av all snack om pluggande..herregud
Svar: varför får du det? det är väl jag som får de inte du?.. dethär är min blogg

3) vad ska du plugga till om du inte kommer in på läkar linjen?
Svar: samma svar som 1.an =)

4) vilket snittbetyg kommer du gå ut med?
Svar: Jag vet faktist inte, men om jag fortästter med bara mvgn och gör omprov i de kursern som jag kan göra de mvg komplettering) tror jag att jag komme rupp till 19,9

5) hur mycket handlar du kläder för i månaden?
Det varierar, ibland kan de bara blir 400-500 och ibland runt 3-4000, beror på vad under vilken period, då menar jag festperioder, ny årstid osv  =).. eller att man reser utomlands.. haha

6) festar du mycket?
Svar: Nja kan man inte säga direkt, men nån gång i månaden ialf..

7) pluggar du mycket på helgerna?
Svar: det beror på, ibland kan jag plugga hela helger lördgara från 12-8 och och söndagen också, men nu hare blivit ganska lungt så jag pluggar inte så mycke på helgen längre, ska dock göra de imon =)

8) kommer du att plugga i stockholm efter gymnasiet?
Svar: troligtvis INTE, om jag inte kommer in i karolinska, där chansen är på.. kanske 1/100000000

9) hur går det med kärlekslivet?
Svar: det finns typ inget sånnt i mitt liv nu..skolan går före, sen familjen, sen vänner, sen träningen...blir svårt.


lite bilder från kvällen.....




mjauuuuuuuuu love u girlies


ibaldn..

aaa ibland vil jag också köra en sådär "frågestund" som alla andra bloggare har, men aa, funderar på om de verkligen finns fr¨gor bruakr ju svara direkt i inlägget.
Så vi kör en såndär frågerunda om ni har ngra frågor om vad som helst ställ.. jag kan ganska mycket om intagnings och shit om ni vill veta.. jag kan vara er internet SYO hahahah
HARE GÖTT BROS ja ska plugga nu. mjauu


uppsala

idag var vi i uppsala med skolan för att kolla hur det är att plugga där. Det finns en massa annat intrsssant än just läkare faktist, apoterkarem biomedecisnk analytiker osv..
finns en massa men det är klart att man bara har en dröm..
de va ganska lärorikt och givande men aa ja fick mest ångest över deras studievägledare som ba " glöömm att ni kommer in i läkarlinjen med bara 20,0, om ni vill ha en plats så måste ni får utöver 20,0 i gymnasietbetyg så måste ni ha 1,8 på högskoleprovet.".. NAJS VA BRÖDER?. jag fick sån ångest när hon sa de. Samtidigt som jag tycker att de är sjukt att folk som kanske får 1,9 kan komma in i läkarlinjen före de som slitet i 3 år, tänk om de är socialt inkompetenta?!!
VAFAN.. jag blir så sur jag tror ingen förstår mina känslir just nu, de är ganska jobbigt men vad ska man göra?.. plugga ännu mer?
Jag har prov imon i samhälle som jag inte har pluggat på så mycke, blää och en inlämning i pysokolgi och jag har glömt datorn i skolan, niceANGELA!

.. by da way ja fick MVG i Projektarbete och naturkunskapsprovet, shllululululululululul
Fest imorogon i flempan, vi ska fira nilay ;)


shulululul, imon kommer dem skorna på igen!

kaooos

Jag kom hem typ halv 8 efter arabiskan var ja istan o lämna kjolen o kolle på lite kläde.r jag kom hem dödstrött nu msåte jag plugga på en massa, orkar inteeeeeeeeeeeeeeeeeee.. men ja sover inte om ja inte gör de så... aaa..
de blir en lång natt

mjau?

Inte mycke o säga.. idag har jag tränat och köpt en kjoloch mascara. när jag skull epröva kjolen hemma så sprack blixtlåset. den va inte fö rliten heller men sömarna hade gått in i blixlåste och de va skittjockt tyg exakt där man ska dra. Undra omman kan lämna tillbaka den. om jag inte får de..såå aa då faan. Den va rikigt snygg på.. men men va ska man göra. jag har den oturen idag.

by the way de känns som om de inte alls finns ngra snygga klänningar ute nu?.. allt känns så stort o flaffigt.. vafan vi vill ha tajta och figurformade klänningar, ingen "hej ja har gått upp 90 kg på en dag, dehär e en täckmantel"..
jag vill ha en rikgit snygg klääning nuuu nu nu

Psykologi

Kan inte fatta att ett ämne kan vara så roligt. Det här är den roligaste kursen jag har gått på seriöst!
Att de finns människor som ägnar sig åt att studera människans psyke. Helt sjukt. Och dethär lär mig gaalet mycket grejer, som jag kan ta lärdom av. Fan asså, ja vill läsa B kursen också de verkar va fett intressant. Jag gillar inte att läsa, de kan jag erkänna men vi hade läxa i psykologi och jag fortsatte läsa utan att ens tänka "nej stop angela, nu e läxan klar", utan ja bara fortsatte o bläddra och läste. .. att bli psykolog måste nog vara hur roligt som helst. men jag har inte tålamodet för att bli psykolog skulle nog skjuta alla mina patitenter. pallar inte me att ngn ska sitta o berätta sin livhishistoria, jag vill ha ngn som ska höra min, haha.
Ne men ville bara säga de. Ni som går i 2.an VÄLJ PSYKOLGI nästa år. Mucho bieno. ni kanske tycker att de e konstigt´att ja gillar psykogi, men de är typ de första ämnet vi läser om "människan".. när man ska tänka utanför matteo kemi o kalium joner o shiet. man får info om hur MÄNNISKAN ÄR. Ja har räknat matte fysik och kemi i snart 3 år, såklart ett sånthär ämne får mig o bli fett glad. Det känns somom ja får mina "raster" på psykoligtimmarna då jag verkligen tänker över mig själv som person. På resten av timmarna ( då vi har alla beräknings o skitlektioner) så känner jag bara HUR ska jag göra för att lagra mer info i hjärnan, HUR ska jag göra för att bli bäst i fysik...
ja vill chilla me livet ngn gång. bara tänka .. du kommer o bli läkare plugga inte ens, skit i skolan.. sen efter att jag ens har tänkt tanken " plugga inte", tar jag upp närmste bok som ja behöver plugga i och pluggar...
.. aja långt inlägg, men ja känner att ja vill ta studenten nu...
lycko er allihoppa som går i samhälle, frisör eller ngn av dedära linjerna. ni slipper FYSIK-B kursprov.... hur ska man få MVG huuuuuuuuuuuuuur?


Jag saknade inte dethär när jag va borta..
..vill tbx så fort som möjligt..
...hatar ALLT som ger mig stress...

långsamt

Jag pallar inte med plugget mer. dränk mig ngn.



Jag kan väl drömma om o gå på alla studentskivor i april. jag är körd.. å så ska jag åka till polen me MEp-grejen som gör allt värre. hoppas de blir kul ialf.
Vafan jävla bajs ja pallar inte. vf ska de bli såhär jag har bara 2-3 månader kvar o de får oss att HATA skolan grovt..
om ni guys såg min almanacka och hur många porv jag har haft hittls sen ja börja skolan tror ja ni skulle svimma....

i bouhgt it..

Köpte en vågtång idag, äntligen!!
Dern e så jävla bra, och fyfan va snyggt håret blir!. nu slipper jag göra 100 flätor i håret o sova me de. Fan va lyckad människan är som komme rpå så mycket egentligen.
A ialf.. ja kommer ha fix-veckor nu. Kommer fixa håret me den all the time haha

haha de e ganska pinsamt

Brukar ni ocksåd dagdrömma?
jag dagdrömmer hela tiden.. Om vi säger att en snygg kille som man e lite småkär i.. a ialf ja hittar på värsta historierna i mitt huvudet, sen så e dagdrömmen värsta REAL. och jag e alltid lycklig... Men sen inser jag att de bara va en dagdröm. Problemet me dehär e att när man ser människan sen tror man att man känner honom fettt bra, men egentligen kanske man inte ens säger hej till varandra. Så de är ganska farligt me sånt hahaha. Aja hursomhelst.. ja ksa föröska sluta me de. men ja kan inte. jag gör alltid så och har gjort så i typ... 6-7- år?.. de roliga är att de kan vara exakt VEM SOM HELST jag dagdrömmer om. Det kan vara typ... Nån som jobbar på NK som man går förbi och vet namnet på bara som är skitsnygg.. kusin du fattar vad jag menar. Men döda mig inte hahahahaha

Jag måste gå på bio föresten jag har en biobiljett som går ut nästa vecka på fredag och på fredag ska vi fira nilay som fyllde 19 denhär veckan. I alla fall.. så antingen måste jag sälja biljetten eller gå själv. eller ragga till mig ngn som går på biomed mig. Men de sista alternativet skulle jag aldrig göra. .. nån som offrar sig kansle?


Crazy dodo och jag.. jag är lite crazy me.. without make-up-shiet drf ögonen e lite bajs.. gillar inte ni mina FET ÖGONBRYN .. kusin du behöver inte kommentera... i know u'r oppinon...

matchen

Va o koll apå matchen i husby, järva mot nån.. de va typ sm(?)..
måste säga att matche va så grymm på slutet..
sen åkte jag te kista coh åt sen middag me Yoyo. Love u girliegirl.


hhahahahahahhah...
yoyo, nilay och jag..

föresten... de finns en som e mjuarnas mjau, ville ba hälsa en majuig hälsning till dig omd u läser.

ännu mer mjau


Kolla, klänningen skorna, hennes ben... hela hon.. JAG VILL HAAAAA

Om jag fick & kunde och orka och kände att de skulle vara bra..



'

JAG HATAR ATT JAG INTE HAR VISAKORT..sådär.. nu fick jag ut de..

tråkigt

jag kom hem-sov till 7-vaken nu-testar klänningar och saker jag köp- jag är uttråkad- jag vill inte plugga- vad ska jag hitta på?.

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHA


...

om ngra månader kommer skivtiderna. fick affisherna idag hemskcikade. Hwerre min guuuuud vad kul vi kommer o ha tjejr..
jag känner mig ganska ensam nu på sistonde ja venne varför, jag orka rtinte heller plugga i samma nivå som jag gjorde förr. Nått snett har skett. jag vet vad...men tänker inte säga.. hihi
Aja men jag e fortfarande alltid glad, ja kom på en grej.. jag garvar varje dag minst i en halvtimme jag e så jälva lättroad.
Om ngn säger bajs på ett roligt sätt kan ja dö av garv...




todaaaaaay is a good day


 
Idag var gretiiii
jag köpte en jeansjackaoch ett sktisnyggt linne.. mjua mjau mjau. många fester på gång snart.. så man måste va förberedd. min jeansjacka va så snygg så ja dör.. typ. ne men den va exakt så som ja ville ha den.. blir man inte extra glad när man hittar exakt de man letat efter?..
hursomhelst..
T´änkte ba lägga upp lite bilder som ja dör av garv av...
HAHAHAHAHAHAH


meee and dadddyyy...

Angela, simon.. hennes andra bror. och jag hahahaha

Vi diskuterar livet redan då.


HAHAHAHAHAHAHA JA DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖR-- kolla angela va cool hon är me kepsen och hennes blick.. hahah sen komme rjag me tungan..



bästisar shulullu.. Maria ja kommer ihåg du hade också en sånhär klänning.. du och den andra maria :p

vi åker karuseee4elller... i spanien..-

min kusin i israel =)
........Hare gött gott folk.. hoppas ni garvar lika mkt som mig hahahahahahahhaaa

egypten

de va helt underbaaaaaaaaaart
jag saknar allt.. vårt hotell va så jävla najs, och rent.. min bror gick in i glaset flera gånger...



och jag vart livrädd.... syns ganska bra..


soooooooooligt


mjaaaaaaaaau, utsikten.. allt..fråga inte vad jag had epå huvudet..


i rummet... smutsiga fötter..i know..


promenader..


frukosssssssssssssssteeen, AHHH!


mitt hår blev gult..


vi besökte en moske...vi var tvunga.. ser ni hurs nygg jag är me den på?

brurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr



vi dök lite.. och de va fett äckligt.. sen gick vi upp igen..


min aögonlock svulla.. fick inte sola på 2 dar.. =(

på väg hemm......
....sen kom tårarna..
oooooooooooh
jag har 3 prov enhär veckan..
idag hade jag ett.. på torsdag har jag religion och natur på fredag..kill me soflyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy








hemma igen..

Jag hatar det här.. när man kollar ut från planet o så ere 50 meter snö, när man precis vart i ett varmt o skönt land. jag saknar inte sverige asså.. galet inte.
Inga bilder ngn bersättelse kommer idag, för ja måste plugga har porv imon 08.30.. jag ha rinte ens börjat.. wish me luck..

puss =)

RSS 2.0