FAAAN VA SKÖNT

Alltså! tänk om det var sånthär väder varje dag?.. jag skulle nog dö för sverige. jag älskar sverige men de är vädret som förstör egentligen annars hade de vart världens bästa land.
Förövrigt så brändes min skola upp idag. eller inte bränndes up helt. men idioter som finns i tensta bränd eupåp en bil precis vid ingpngen till vår skola. nu är skolan svart av sot och stinker bajs. såå tack så mycke ere idioter jävla snrungar. har ni inte tänk på att vissa ska springa ut om 10 dagar?.. förstår inte vad folk tänker med..
http://www.svd.se/stockholm/nyheter/artikel_2983673.svd  <-- om ni vill läsa artikeln..varken lång eller specfik alls hahaha..

I alla fall jag bryr mig inte så mycket just nu, jag har blivit väldigt brun och ska börja plugga om några timmar för imon har jag det sista provet i gymnaiset for ever!!!!!.. eller man vet ju aldrig ska inte säga något mer sist jag sa blev de kalabalik.
Aja.. jag ska fortästta njuta utav solen på veranadan.. mjau mjau lovely..
Det känns som om när man e brun så ser man smalare ut? eller tycker inte ni det?


ibland e jag bara grymmast i världen


32 år

Okej, i've got to say this!
Jag får ångest varje gång gina modellen Pernilla Holmeboe eller vafan hon heter är med på affisherna där hon står i bikini. seriöst kvinnan är typ 32 år och har finare kropp än typ alla 18 åringar i.. okej fine inte alla men ändååååååååå.. seriöst kvinna vad ligger ditt BMI på? 10 eller?.. jag blir så svartsjuk att en kvinna som är typ dubbel så gammal som oss har dubbel så fin kropp som oss alla. jag har faktsit inte en enda kompis i min ålder (eller yngre) som har lika fin kropp som henne! inget illa menat tjejor.. men aaaaa
aja de jag ville komma fram till är att media ger oss en dålig bild utav vad vi ska sträva efter seriöst. Jag e så trött på perfekt snygga ansikten och kroppar på alla reklamer. MAN SER JU INTE UT SÅ!
fast tydligen gör dem de.. aa vet inte vad ja ska skriva mer.
gooodnatt babes!

Okeej, typ fulaste bilden på henne ever, men bara så att ni får en uppfattning om hur sjukt snygg kropp hon har..

yeeey

Igår hade vi ju ganska kul, förutom alla projektareten som redovisades och tog §1000000 år!! fyfan de var ju verkligen inte klok att låta oss lyssna på allas!
sen åkte vi te kista o grilla(?).. nee jag grilla inte..
fick världens huvudvärk och frös häcken av mig, somna direkt när jag kom hem..
Jag har legat och stekt idag, tänkte att de bra o få färg till studenten så slipper man bajs-solarium. Fyfan solarium hålle rju inte ens!
aja nu är jag brun och belåte! =)..


i måndas trodde vi att vi hade vårt sista fysikkursprov, då var vi allt för sprattliga och hade kul.....

sorry bro!.. inte meningen igår love u

SHLULULULULU


Börja raka benen tjejer...


Jag kommer vara död

Jag blir så arg, så himla arg ja vet inte vad jag ska göra..
Jag fick reda på att jag och 3 andra från klassen ska skriva ett mvg- prov i fysik kap 12 och 13 för att vi ska kunna få mvg i fysik b. och när? joo på måndag. vad betyder de? jo att vi inte kan göra ngt i helgen.

JAG BLIR SÅ FUCKING SUR, HOPPAS ALLA I TENSTA GYMNASIUM SER DEHÄR. FORSKING ÄR VERKLIGEN FAVORITERNA. HADE JAG GÅTT DÄR HADE JAG FÅTT MVG LÄÄÄÄÄTTT!!!. han drar bara ner oss de e helt sjukt.
Folk tar fan studenten imon och jag ska sitta och plugga hela helgen för att jag har prov på måndag. Är inte det bara stört? jag har fan plockat alla mvg och vg poäng från förra halvkursprovet och har fått flera mvgn på delproven. VARFÖR I HELVETTES ******** GÖR HAN SÅHÄR?
Måste bara säga att, jag e trött på mitt liv just nu för att jag verkligen inte orkar mer. jag känner att jag har kommit fram till en gräns då jag märker av att mitt liv bara går ut på att vara stressad inför prov och betyg och en massa annat. Hoppas jag ialf fixar det på måndag och får ett mvg. Får jag inte ett mvg så är det rätt så kört då går jag ut med 19,0. vart kommer jag in då? tror jag kommer in på ngn skit-utbildning som jag kommer hata mitt liv för. JAG HATAR ALLT.
... dehär va ganska personligt.. skit i o läsa det. men jag orkar inte längre.. jag har nått min smärttröskel..

Hare så kul allihoppa i helgen. hare så kul..

gooo girl

prov imon i naturkunskap, jag har inte börjat men det är rätt så lätt. wish me luck tomaruuuuuuu

LADIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEES

Jag har panik

Jag tar studenten den 10.e. jag har ingen klänning tills slutksivan. jag har panik. jag borde insett att omjag nu har gått runt i stan o rensat alla ställen borde man ju hittat ngn potentiell klänning ialf?.. men neeeeeeeej.. men aa va ska man göra nu da?
Ingen som har tips? jojag vet jag har kollat nelly, stylebystars, bubbleroom och missbella. ja har kollat dem men ere ngn som vet att de finns ngn supermegasnygg klänning i ngn affär?
JUST TELL ME =)

Måste bara säga att natacha peyre har de snyggaste kläderna ja någosnin sett på en människa! om hon skulle sälja sin garderob ngn gång skulle jag mer än gärna pröjsa mer än 100 lax för o köpa de!


en klänning som ja skulle kunna ... ja vet inte men ngt för.. jag älskar den!

jag o min kusin

Åkte till stan o träffa kusin, jag har fortfarandeint ehittat ngn klänning itll slutskivan.. bajs bajs
men vet ni vad jag köpte? en freebra! jag har gått runt o tänk på att ja vill ha en.. men nu tog jag steget.. hoppas den funkar ;D



sitter o äter nu.. mummmmmmms. aja ska börja plugga snart, kulturhistoria.. hoppas det är lätt denhär gången..
 pussss

mjau?

Jaaani. kursprovet gick inte så bra. nu äre bara o vänta på sina betyg från alla ämnen. tror jag avsultar 10 ämnen denhär terminen. vi får se hur de går. allt kan hända just nu känner jag..
Religion, Etik & livsfrågor, Fysik B, Naturkunskap, Projektarbete, Kulturhistoria, psyokolgi, Arabiska B, Arabiska steg 3, MEP, Idrott b, Samhälle A.... ojda de blev 12 ämnen. som tur så har jag utökat skulle jag få vg i ngt av dessa ämnen skulle jag kunna ta bort de o byta ut mot något annat.. dear god. snälla guuuuud jag behöver mvg i fysik b.
Jag vet att många kanske tycker att de är utjatande med mitt betygsnack. men om man vill komma in på en linje med 20,0 i snitt. och går i 3.an truuust me ni kommer ha samma ångest.


Aja, vad vare? 4 DAGAR KVAAAAAAR, SEN ERE BARA O NJUTAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!


tänk när man va liten.. då de värsta som kunde hända skulle vara att man typ inte fick godis, eller att ett barbieben gick sönder... aaa nu ere katastrof..

YAAH

å så vare dedära om att sova...

Dagen innan kursprov

Är de dagarna jag aldrig sover. jag kommer aldrig sova, jag vet att jag kommer föröska men de kommer inte gå. de e dehär dagarna jag sitter o filosoferar över mitt liv om vad som skulle hända om jag får ig eller rättare sagt VG i slutbetyg. om jag får VG i slutbetyg i FY B. aaa ja venne ni som inte känner mig vet inte hur jag va när jag fick VG i engelska b jag grät i typ 2 veckor. men  dehär e en 150 poängskurs så om jag får vg här. aa då kanske de tar 3 veckor?..
aja hoppas gud hoppas!!!!!! ja vill ha mvg snälla help me!


såhär ser min fysikboks framsida ut. På fredag ska vi printa ut en massor av sidor från den boken och göra en brasa utav de eller ngt. Föresten har ni haft kul allihoppa? som vart ute o festat hela helgen?.. själv satt jag helt nergrävt igår..

It's the final countdown!

Håll ut mina fina vänner. OM 6 DAGAR HAR VI INTE ETT SMACK O PLUGAG TILL!..
Måndag: kursporv fysik b
Tisdag: redovisning & inlämning av arbete om ätstörning (psykologi)
Onsdag: arabiska prov och kulturhistoriearbete inlämning och redovisning
Torsdag: naturkunskapsprov (kommer gå åt helvette)
Fredag: Projektarbetesredovisning

EFTER FREDAG ÄR DET SLUT!!!!!!!!


såå tjejer vad gör vi på fredag? tell me

skitväder

Det är skitdåligt väder och jag måste plugga till mitt kursprov, jag har fakstit intepluggat ett skit. vet inte varför de kanske är för att jag vet att läraren är så orättvis mot mig och förösker sänka mig ändå. Men jag har bestämmt mig nu för att plugga och visa att han inte kan sänka MIG! jobbigt att de ska vara såhär. hursomhelst. ha en bra dag idag ska jag gräva ner mig i mina fysikböcker.

jag har kollat på smhi.se och sett att på måndag blir det minsann 20 grader! såå vad säger ni ppl? ska vi bada? hahahaha

Boka tid

Boka tid hos frisören inför min student, ska fixa utväxten. tror det blir min sista blondering. Efter det ska jag färga brunt, skulle vara en lättnad. jag hinner inte fixa utväxten så kommer de upp en ny.. såååå efter studenten ( i ett par månader) dååå blir jag brunett igen.  fastän det är mycke finare i blondt. men men ...
tänk om man kunde färga håret utanatt få utväxt! faaan va skönt det skulle vara!!! fyfan!
nu måste jag städa och klä på mig ska te kista o shoppa lite med min madre..
bossss


2 år sen, med svart-röd toning i håret.   heeeeeeeeeeeeeelt ok

grill o skönehter

jag följde med natta idag till solnahallen för att kolla på ngnmatch. och guuuud vilka skönheter jag såg där! dear jesus!.. riktigt snygga ppl måste jag säga och JA jag tackar gärna till jobb som städare där bara för o spana in folket hhahaah..
skämt å sidooo
vi drog senare till tensta för o grilla o satt där ett tag o chilla tills de blev iskallt.. nu e jag hemma oska duscha och förmodligen plugga om jag orkar.. e helt slut..
meeen men...
snart ere slut, snart snart :)

det finns inget bättre än när sina vänner står en så nära. det finns ingen bättre känsla i hela världen!.. eller joo att min familj är frisk också. men ändå. jag älskar er homies!

Yo maaaa..

Var med natta idag. fyfan i love her as much as i can do. love love love. jag är ju ledig imon och ska sätta igång med pluggandet inför mitt kursprov som jag har på måndagen. Känns lite jobbigt att hela lovet skall gå åt att plugga men jag måste tänka på att jag har inte mycket kvar nu och får inte ge upp heller.
Jag fick 2 gpoäng ifrån mvg på mitt fysikprov by the way. jag blir verkligen jätteledsen han drar av poäng bara för att jag inte löser frågan på hans sätt. men jag fick rätt svar! jag gillar inte dethär, jag blir verkligen sur för att jag förtjänar mvg. inte ofta jag säger så. men just på detta prov så gör jag det.

jag behöver en semester

typ som EGYPTEN!.. här e ja helt brännd.

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!

IDAG ÄR VÄRLDENS BÄSTA DAAAG!!
Det började med att samhällsuppsatsen gick bort. så vi slipper den. sen kommer eva och säger att hon har fått intervjuplats på KI tandläkargrejen som vi alla skrev. sen så ringer min mamma och säger att jag OCKSÅ HAR FÅTT EN PLATS. så jag har fått den, det är helt sjukt, ni förstår inte.. de var 600 som skrev provet och jag tror det är 100 st som går vidare till intervjuer därefter så är det bara 45 kvar. jag har kommit halvvägs nu. TÄNK om jag kommer in på riktigt nu. jag är så jävla taggad. jag är så glad. singen förstår min lycka. fastän jag inte kommer in kanske så är jag ändå sjukt glad.
Tack gud! tack mami & dadi! <3

JIPPIIIIIIIIIIEEEEEEEEEEE

min min min


denhär skönheten är min imon! mjau. den är så snyggggggg

stressvecka

jag har 3 prov denhär vekcan. idag hade jag Etikprov. imorogon har jag fysikprov och överimon har jag judendomsprov och projektarbetet i arqabsiak ska bli klart. snacka om att ja kommer få grått hår. aja jag fixar det här! bara o plugga ihjäl mig som old times..
jag har kursprov i fysik som väntra nästa vecka på måndag också. HÄRLIGT!!!
Gick förbi HM idag och kollade på klänningen jag beställt från internet den är ju så JÄVLA nsygg. tyvärr så tar ju allt slut i butikerna så fort ngt snyggt kommer ut. Visar den när jag får den. mjau mjau mjau den kommer jag ha ofta i sommar ;D .
aja nu ska jag ät ao plugga fysik pussss ;)


 


i know what ya did u little.. hihih

my bombom

Jag vet inte vad jag ska säga. jag är lite deppig faktist. jag får inte som jag vill nu på slutet och dehär suger. jag vill att det ska vara så som JAG vill- jag vill vill vill.. hursomhelst. Jag hatar att folk ska ..
orkar inte prata om det.
älksar mina vänner ni är bäst. yoyo DU HAR ETT UPPDRAG du måste fullfökja det nu.
hoppas du fixar det

HAN VANN

NORGE NORGE NORGE. HAN VANN MIN ÄLKSLING VANN EUROVISON! JAG E SÅÅ JÄVLA GLAD. HAN ÄR BÄST ALEXANDER I COULD KILL FOR U!

yes

igår firade vi orestis födelsedag. de va ganska kul. vet inte vad ja ska säga o kvällen. mycket hände. bra och dåliga saker. livet suger ibland och är shiny for others..
grattis ialf orre hoppas du hade kul =)


HAHAHAHAHA

Ingen har ju missat att Matthew Williamson har designat kläder för HM och att de började sälja de idag i affärerna.
Kolla på dethär klippet HAHAHAH jag för det är filmat i ngn av HM's affärer. det är helt sjukt. .. ja kan inte lsuta skratta när de tjejerna längst te höger börjar bråka hahah

Jag är helt tagen!


jag är helt kär i låten och i honom. hoppas han vinner eurovision son g contest!.. han e helt amazing, HEEELT.
jag vill gifta mig med honom nu nu nu

de känns ..

Idag skulle jag ha betygssnack i psykologi..
Jag fick ju som sagt mvg på mitt prov.. men hon sa att mitt betyg ligger på vg+?. jag blir verkligen galen. varför ska jag ha samma betyg som ngn somf ick vg på sitt prov?. Jag är ju så jävla aktiv så det knappt är sant. och jag har gjort ALLA inlämningsupggifter och fick max på de!. Jag förstår verkligen inte. Och jag blir förbannad.

Men jag fixar det. Jag kommer inte få Vg i psykolgi a.. JAG KOMMER INTE!!!!!

omtumlad dag

jaaa vad ska man säga? stress? tillbaka i skolan.. ohhh asså seriöst jag förstår inte hur ja ska hinna med allt tills jag tar studenten.. ja ska rada upp allt..

♦ Fysik prov på kap 12 + 13
♦ Fysikkursprov
♦ Arbete i Psykolgi
♦ Arbete i kulturhistoria
♦ Redovisning av projektarbete
♦ Samhällsinlämning om EU
♦ Naturkunskapsprov
♦ Porjektabara i arabiska B
♦ Redovisning i arabiska steg 3
♦ Etik & livsfrågor prov
♦ Biologi prov ( osäkert om ja ska fortsätta)
♦ Religionsprov


ALLT DETHÄR PÅ mindre än 3 veckor.. kan ni bara tänka er tanken? o just nu är de andra saker som surrar omrking i mitt huvud än skolan.. hursomhelst.. peeace brothers


natti bröder

skicvan..


idag var jag i IP och spela basket, gick o åt o fika o en massa me grabbarna o tjejrona. alltid lika mysigt..
aja hursomheslt.. jag e fett tröt idag av ngn konstanledning, jag har ju sovit i typ 12 timmar idag.. men men sånt som händer. nästa vecka har jag inte ett enda prov. och jag tror inte jag kan beskriva hur det känns. det här är 3. veckan på de 3.e året i gymnasiet dfå jag inte har prov. så jag tror ni har fått en uppfattning om hur de känns då..
bilderna från fotografen har inte kommit än.. jag blir sur sur sur.. vi hade ju fan skiva i onsdags.. de har fan gått näääästan en vecka nu!.. oh blri sur.. aja här har ni lite bilder från skivan hihi..





shu hu

Igår var jag
på iblosh's 18åres fest. allt va så snyggt fixat och hon va skitsnygg som vanligt hihih. nu har jag precis vaknat o kollar på bilderna från igår hahaha.. vi hade kul faktist. sällskapet var de bästa också.. =)..

Innan.. fixish mixish


jag å beauti marii


jag å marioo


aaa vi larvar oss lite.. haha

mariiii

grotha from an toha motha


shu hu

Igår var jag
på iblosh's 18åres fest. allt va så snyggt fixat och hon va skitsnygg som vanligt hihih. nu har jag precis vaknat o kollar på bilderna från igår hahaha.. vi hade kul faktist. sällskapet var de bästa också.. =)..

Innan.. fixish mixish


jag å beauti marii


jag å marioo


aaa vi larvar oss lite.. haha

mariiii

grotha from an toha motha


TODAYS..

Idag var i ja i skolan som vanligt, sne efteråt givk ja hem och sov..
Lite senar ekom vi på att vi ville grilla.. and we did. vi hade fett kul. vi dansa också faktist... vi dansade vals ochorestsi gjorde sina moves som vanligt..mjau mjau..
hursomhest kom precis hem o är skitrött. jag har skitont i nacken av ngn konstig anlendning..
jag vill bara lägga mig, men ändå ivill jag inte...


tidigt, då vi fick sällskap av enki o aman, de mobba och misshandla mig

senare..

mycke senare..

nu ska jag slagga.. puss på er :)

YEYY

Vi hade så jääkla kuuul! lite små intriger där i middagen.. blir alltid så när alla e hungriga.. HAHAHA..
aja.. hursomhelst mycke hände den kvällen. jag e sååååå jväla happy for alll of it..

jag blev bara ledsen sen dagen efter.. när jag tänkte på att jag verkligen ska lämna min klass nu efter 3 år. jag älskar min klass. vi är bäst. jag verkligen älskar den...=(..
aja.. vad ska man göra.. man blir vuxen.. ( mer eller mindre)
fler bilder osv kommer senare. jag tog sjävl typ inga bilder alls. vi hade en fotograf och min vackra farnaz som fota.. ni får se sen.. puuuuuuuuuuussssssssssssss

ÄNTLIGEN ONSDAG!

Jag har prov idag och har int pluggat ett shit, ja ska hoppa över lunchen o sitta o plugga. hoppas jag fixar det!..
och sen är det bara ett problem.. hur ska jag ha håret idag?

WEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEI

SKIVA IMON!!!!!!!!!
JAG E HELT HYPPPEEE. DE KOMMER BLI SÅ JÄVLA KUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUL!!
de bara lite stressigt där, ja slutar 3 och måste va i HRC klockan 6.. aja, tihgt tight.. men men ja ska ialf föröska fixa mig.. ni får se min klänning somja köpte också. den e nice som fan hihih.. lite tight bara.. =)..
be för mig.. o alla ni som kommer. we gonna ***** rock that shiiet!!!!
min kuis  komemr o komma tidigt o fixa mitt smink o hjälpa mig okomma in i klänningen hahahaha..


Jag o min baby- på väg hem från skivan i torsdags.. vi ses imon baby =)

Psykolgiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

SHULULULULU, NU HAR JAG PSYKOLOGI.. jag tänkte ni får hänga med.. jag skriver lite anteckningar men ni får inte klaga, jag skriver aldirg rent mina anteckningar..

...kriser, alla kriser är ett plus i kanten. om man inte har dessa perioder i livet så utvecklas man aldirg frammåt.
barn gör så som dem vill och och skriker och håller på o tjafar.. Orestis frågar : FÅR MAN SLÅ BARNEN DÅ?. läraren: nej absolut inte. .
Man hamnar i kriser vid 2-3 årsåldern, 13-19 års åldern skolålder överhuvutaget och vid äkftenskapen och även när man får barn och har ett arbete.
orestis: MERIT (läraren) kommer u på skivan....han får inget svar..

obs.. från 10 på morgne..

Från skivan i fredags..

Vi hade galet kul, eller jag hade galet kul.. hahahaha
vill bara säga att alla mina kompisar solar drf jag e så jääääävla vit. ja ska börja sola nu bara för det..
ser ut som ett lik jämfört med er.. fyfan!
hursomhelst här e lite bilder babes.. love you snyggingar hela bunten!


min baby

min baby igen

här är mina älsklingar

LAADIEEEEEEEEEES

Ni fattar inte, jag e så jäääävla HYPE inför min skiva, den är nu på onsdag. oOOOOOOOH vad roligt vi kommer o ha om de inte fuckar sig.. i hope att de funkar alltihoppa nu =)..
gonattis!

Hello babes

.. livet är underbart haha.


bäääst hahahah



Idag måste jag ut o grilla eller något.. fufan de ska bli 18 gradeer fellaas!!
;) puss

Tjohoo

Skivan igår va AWESOME!.. haha hände en massa great things..
Idag ska jag plugga lite och fira pappas födelsedag som egentligen var för typ en halv månad sen men han va bortrest =)..
guuud aa jamåste ba säga att livet är underbart.. nu är jag i den perioden igen. livet rä så fint och vacker.. mjau mjau mjau

Fr farnaz skiva i tisdags. gillar inte bilden men HAHAHAH FARNAZ!! ajaj.


mösspåtagningen.. de va underbart

RSS 2.0