creepy

Jag har en tendens att bli typ "kär" skitfort.. men de går över ganska snabbt så fort ja tror att jag är kär så är jag över killen efter 1-2 max 3 veckor.. när vet man att det här är på riktigt?..
jag vill hitta en man jag vill gifta mig.. nu nu nu
hahahaha okej nej men om 16 år..
puss

utväxten kommer fram.. fifan. aja jag kan ju leka o säga tt shakira är min förebild

Mongolisk

Vi bestämde oss för att göra något, vi hamnade i en mogolisk resutrang ( ni vet den bredvid mango bar) hursomhelst.. Det var asgott!.. och hade ganska kul..
men hemresan var inte så kul för det tog mig 1 timme att åka hem! det var riktigt pain in the ass!!!
jag hade skithöga klackar ( de jag köpte för ngn vecka sedan ) och jag hade skinnjackan..
aja.. resten gick ut och fortsatte sin dag me o festa men jag skulle hem, trevligt va..??
mm..
Aja, lite bilder e kul alltid...





Aaa, gissa ...

Aaa, gissa hur mkt jag har gjort idag? INGETING!..
alla är tråkiga ingen vill göra ngt, så typsikt att de blir såhär när man KAN göra något.
Sverige är verkligen depp-land när de kommer till sånaahär saker
i USA tex. har de 102834784 saker man kan göra bara man tar ett steg utanför huset
tur att jag åker iväg till egypten snart.. ( 3 months) hahaha
aja... ja får väl sitta o plugga eller något liknande hemskt bajs..


New York i April... fan va kul vi hade..

hmmm

Vad ska jag hitta på imorgon då?.. tänk helt ledig fri från plugg..
jag vill göra så mycket, shoppa, färga håret, klippa mig, gå på bio, gå på fest, träffa kompisar jag inte träffat på ett bra tag, träna, umgås.. ojoj aa långt lista.. guud ni vet inte hur dehär känns. ni kanske tror att jag överdriver men ja kan sova med gott samvete.

Föresten, EngelskaB nationella gick åt helvette. DE var skitsvårt. aja Jesus in you I trust, i trust that du kommer o fixa dehär åt mig! det vet jag! ♥


Gammal bild på mig o tjejerna, ( Evelina fyllde 17? eller?)..
Jag saknar dem tiderna!
Jag, Ewe, Emelie och Farnaz  =)

FREEEEEEEEEEEEEEEEEEDOOOOOOOOM!

NI FÖRSTÅR INTE!!!!!
VI HARI INGA PROV NÄSTA VECKAAAAAAAAAAAAAAA
JAG KAN ANDAS I HELGEN.. vi har bara ngn redovisning o ngt skit mer.. men ÄNDÅÅÅÅÅÅÅÅÅ!!!!!!!!!
JAG KÄNNER LUKTEN AV FRIHEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEET!!!!!!!!!!



YÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
KAN FAKTIST INTE UTRYCKA MIG BÄTTRE ÄN SHÅÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄR

mitt hår


För ett år sen exakt hade jag såhär långt hår eller kort rättare sagt...
idioten klippte av mer änhalva mitt hår efter de har jag inte vågar klippa mig..
men nu har de blivit som en golvmopp..

fråga mig inte vad jag gjorde hahahah
jag vill verkligen klippa mig men jag älskar långt hår,  I CAAAANT LIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIVE without långt hår...
det rä så kvinnligt men å andra sidan är de inte kvinnligt o ha en golvmopp på huvudet ..
i-landsproblem ännu en gång, vi är eller jag är fånig

wihooooooo

Jag har fått 3 mvg på porv jag fått tbx denhär veckan, super duper mega glad..
Samhällsprovet, Fysik B prvet och Svenska B nationella muntliga delen.
I'm very happy.
Vägde mig idag och såg att ett kilo är borta efter ca 1 veckas träning.. jag är så jävla glad fortsätter jag såhär i ca ett år till kommer jag väga 0 hahah ne men aa, Goooood work little me!
Idag så hände värsta grejen. Jag hade skithemliga SMS som absolut INGEN FÅR LÄSA bara den personen jag skcikat till. Sen så råkar en kille i min klass få hem min mobil när jag lånade hans jacka under dagen. GISSA om jag fick hjärtaatck. plus att killen i min klass känner personen som min kompis skrev om så om han såg vad det stood så skulle det vara kört.. inte för min del dåra, utan för MISS ****** hahahaa
aja. de va lite kul i alla fall, nu har jag min mobil och en godispåse som jag smaska i mig sen blir det plugg plugg plugg.


Puss! =)

tyvärr

alla har inte turen när de föds..
LIVET ÄR ORÄTTVIST


Dum idiot som föddes bakifrån & Einstien.


Inga kommentarer, jag tror ni förstår mitt syfte
Besides... jag har inget emot fula människor....

YES

Idag måste jag säga att jag haft en VÄLDIGT bra dag.. allt har gått så bra ( bara för de kommer ngt hända nu). men hursomhelst. jag är nöjd och belåten. Gud tack för allt i love you
föresten så kom ja på en grej nr ja såg kusins blogg
TA ALDRIG FOTO MED SMALA PERSONER. jag hatar o ta bild me min kusin angela för hon har den perfekta kroppen smal med ärlset och brösten.. perfekt. aa inga fler kommentarer..
KOLLA

HULKENS VERSUS petit amie.. eller jätten och modellen
ni fattar vad ja menar. så när ni ska ta kort STÄLL ER BREDVID DEN TJOCKASTE MÄNNISKAN
JA SVÄR NI KMR SE SMALA UT!

Matte D prov

imorgon har jag Matte D prov.. wonderful.
jag har faktist inte pluggat så mkt så som jag brukar, känner att de kommer att gå åt helvette men ja blir antagligen uppe sent ikväll o pluggar.
Jag gick förbi äffren X ida( AHAHAHAH) nilay du fattar. aja jag hitta enklänning som jag köpt innan men som tyvärr gick sönder INNAN jag använde den o den va den sista i sthlm tydligen men nu har fått in nya ( efter ett bra tag). så jag ska nog köpa den. I HOPE!.. vågar ja ens skriva nåt sånthär?, efter alla bajtare, fuckoff


HATAR

... copycats, fuck u ! =)

jag är så trött

ja orkar inte lösa några tal i boken..

alla frisörer har saxen som står deras hjärtan nära
... vi naturare har miniräknaren

if i were a boy

idag blire plugg som vanligt. var och träna också..
Jag måste fan ta o fixa min utväxt snart igen.. till julen blir bra.. funderar på o göra hela ljusbrunt eller brunt.. istället för blondt. aja.. önska att jag vore blond natuligt..slipepr utväxt skiten då
e så himla trött  o ja har en hel del matte o räkna, blääääääääää
puss på er


Gissa vart jag ska till om 3 månader?...EGYPTEEEEEEEEEEEN!
ska sola sönder mig då

YE MAN!

gissa vad jag gör?..en lördagskväll halv 12?.. jooo ja rättar mitt projektarbete. professon på stockholmsuniversitet rättade det.. gissa om jag har många fel?... aja nu har jag inte så mycket kvar och tackar gud för att jag gjorde mitt PA under sommarlovet och tackar SU för de. Tycker synd om de som inte börjat än. för det kommer vara ett helvette kan jag säga..
fast vissa fixar de som har valt en lätt grej.. inte som mitt!! VANDRA I SKOGEN I FLERA DAGAR FÖR ATT KOMMA FRAM TILL NADA-PRADA!!
aja.. nu ska jag fortstta lite med plugget..
pusssss

hahahahahahaha



testade ett par.

Converse har inte direkt varit min smak på skor.. men idag när jag var i vällingby med min bror och skulleköpa basketskor till honom så hitta jag ett par converse och tänkte fan nu testar jag i alla fall. i vanliga fall har jag strl 38/39.. vilket är ganska stort. Och har alltid varit rädd för att  min skor ska se extra stora ut i converse. i alla fall jag testade och hade strl 37 i dem och blev supermega glad. dem var faktist ganska snygga. Men på ett sätt så passa jag ändå inte, vet inte riktigt.. de va snyggt när jag bara testa med en sko. sen när den andra kom på plats blev de inte fint.. och färgen var vit. Om jag köper ett par vill  jag ha sådana utan "sneakers" formen. Sådana som är som vanliga gympa skor utan ngn förhöjning vid benen.. aa o de ska va antigen beiga eller blåa.. men aja vi får se om ja ens köper sådana skor.. men de va helt okej i alla fall hihi..

Les shoes

måla naglarna?

Jag tänkte måla naglarna nu, mitt lack har ju spruckit och skalats bort typ.
Men vad kan man ha som höstfärg?.. jag gillar ju bara rosa färger?.. sist körde jag rött ahahah..
aja.. jag tänkte kolla i min nagellackslåda o insåg att jag har ganska många nagellack faktst, vissa har jag köpt om igen fastän jag inte ens öppnat den först. crazy me!..


kom upp till 50 sen tappade jag räkningen...

ni kaaaanske vill se?

Yes, i did!
jag köpte skorna. I love them! Jag kommer använda dem tills skinner spricker!!!!. klacken är 12 cm.. vilket betyder att jag blir runt 180.. ruunt, om man anvrundar 178 uppåt haha. god! i wish att jag va 175!
förörvigt så e mitt kontokort borta.. haft en helvettsdag ännu en gång! =)


aaaaaaaaaaaaaaaaah!!!

.

WHAT A BEAUTIFUL MORNING! :D

.

Jag mår bajs, Stress när fans ska dehär ta slut seriöst? ja pallar inte mer. Bara för att man är intresserad av naturvetenskap blir man plågad i skolan? dehär e FUCKING INTE RÄTT!!!!.. jag e så FUCKING FUCKING SUR!.. och ja fick även resultatet av högskoleprovet.. JAG GRÄT! i typ 30 minuter. i alla fall ja kommer inte säga vad jag har fått inte till en enda människa bara mamma vet. asså va ja tvungen o skriva från HÖGER TILL VÄNSTER när de va vänster till höger?!! och just den delen hade 60 poäng! ni som har gjort högskoleporvet kanske känner min ångest.
hursom helst.. livet går vidare jag kommer inte komma in i läkarlinjen så nu har jag i alla fall avslöjat jag fick inte 1,9 eller 2,0. shit happens, life goes on. bara o inse jag ska öppna någon kiosk i tensta eller något.. de fungerar? man får pengar? o kontakter.. eller?..
nej ja skojja bara ja ska göra vad som helst för att komma in helt seriöst. Nästa gången ska jag plugga till högskoleprovet. 20-11-2008. Glömmer aldrig denhär dagen min dag i stort sett vart FUCKED UP!...
Jag känner inte att jag lever, jag känner mig som en genomsynlig varelse som bara vistas runt i skolan som inte har något liv.

Jag idag

WEEEI

Jag är så trött så jag typ somar när som helst. Men jag måste hålla mig vaken jag ska FÖRSÖKA plugga lite på englskan. Vi har ju skrivdelen imoron. Blä skjut mig! Nilay you know what i meaan hahah
Jag gick förbi Zara efter hemspråken idag och jag blev DÖÖÖDSKÄR i två par skor.. Kunde inte bestämma mig för någon utav dem å jag gick ut utan ett enda par.. jag funderar på vilka jag ska investera i. Båda kostar 800..ooh dem e så snygga fast på två olika sätt. De ena paret är ENDAST för fest och de andra paret kan man ha på både på fest och vardagligen men är dock inte lika glammiga. Oh vet verkligen inte. Men på fredag köper jag i alla fall ett par! Då får ni se dem hihi

JAG ÄLSKAR SKOR SKOR SKOR! vi får inte nog.. vi tjejer.. ( i-landsproblem)



Somliga går i trasiga "skor"....(fett smart by the way)

wooho

Okej idag tog jag tag i träningen igen.. Jag sprang 5 km och gick 1 km..
Jag är ganska stolt. Det här är en bra start inför min BEACH BODY 2009. hahahaa de låter så mobbat. Men i år ska jag faaan satsa..Jag hade ledigt idag från skolan de va drf jag hade tid med träningen annars så sitter jag bara o pluggar. Men gud please make these day more often!.. jag känner mig frääsh, frisk och ren.. hihi


Yeap, så här kommer jag se ut om ngra månader.. INSHALLA!

sjuuuuuk dröm

Jag drömde att jag skulle dö, och visste om det. Och jag gick till alla jag typ älska och sa de?..
men sen da ?.. jag vakna när det skulle bli som bäst. FAN FAN hahaha..
kan ni också dröma saker ibland som verkar så verkliga.. de va helt sjukt.
aja.. i drömen fickjag ialf träffa en människa som jag inte träffat på länge men nu har jag "träffat" person Q.. känns bra.. hoppas jag drömer samma sak igen.. =)..
Jag ska ialf uppfinna en maskin där man kan bestämma vad man kan dröma om. Tror ni inte de skulle va en strosäljare?.. jag skulle bli miljonär!


Ska dröma om sommaren och dig ikvälll. hihihih

?

Vad går livet ut på egentligen? Vad är meningen med de?
Och varför slösar jag bort mitt liv på ingeting? jag sover bort msdds timmsr utav mitt liv..
tänk om domedagen kommer imoron? eller om man blir mystiskt dödligt sjuk helt plötsligt?..  vad gör man då?
ångrar dagarna man satt och gjorde ingeting?
i hope one day älskling i hope...

saker jag ogillar

  • Skitsnack (rykten räknas hit också)
  • Svartsjuka
  • Huvudvärk
  • Fattigdomen i övriga delar i världen
  • Obesvarad kärlek..
  • Ångest
  • Ånger
  • Saker man borde gjort
  • Iskalla människor
  • Knark i alla former
  • Ignorance!

ta mig tillbaka..

En grej jag inte förstår mig på.

Om man är på fest, så kommer killen man kollar på eller känner som man kansek gillar eller något annat. I alla fall. när man sitter där o så kommer han fram och sätter sig bredvid en då kommer vi till de klassiska.... han kommer och viskar i örat " asså eeeh, vetu hur full jag är. jag e heeelt full".. istället för att säga typ.. vilken  fin klänning du har på dig eller nåt i del stilen. Man är ju inte alls intresserad ifall människan är full eller inte. å så säger dem de. jag vet inte MEN jag gillar absolut inte den frasen och ja fattar inte ens varför dem säger så. brist på ord? eller kanske bara allmänt fulla..någon som har svar på de.. kanske?

tänk ni sitter du kollar han e skitsnygg. han kommer sätter sig bredvid.. du förväntar dig ett " HEEEJ, hur ere vad har du gjort den senaste tiden. går allt bra?".. men neeeeej " JAG ÄR ASPACKAD".. fint killar.. fint..
we're on our way to turn life back to the stone age!


Den här killen är nog mer mogen..
än dagens killar!

TRÖTT med stora bokstäver

Jag var idag på älvsjömässan och tipsa människor för min skola.. stod i klackar hela dan. STUPID ME!..
aja sen skulle vi på bio ( Jag , angela och Jennifer).. vi såg VÄRLDENS SÄMSTA FILM. ja kommer inte ens ihåg vad den hette. Så fort den va slut så hoppa jag upp från min stol. DEN SÖG BAJS!
och nu är jag hemma..

Föresten såg jag SKITSNYGGA skor i Zara idag. måste köpa dem så fort som möjligt innan dem tar slut. DEM VAR VERKLIGEN DROP DEAAAAAAD!!!!!
oh gud ... jag behöver en semester långt bort häirfårn.. kanske austrailen eller något.. någonstans där jag bara kan sola, bada och "koppla av"...


längtar till sommar 09. Studenten, Spanien med kusin
och kansek hittar jag min man den sommaren?.. haha

WOOW!

Jag finner inget annat ord är VACKER!!! EN KILLE ÄR VACKER JAA NI SER RÄTT!!

Pengar


Pengar, människan fiende och lycka



Föresten, jag önska att jag vore en dator. bara o trycka på delete-knappen för att glömma, radera eller
bli av med saker. Jag vill få bort vissa saker. Snabbt vill jag att det ska gå
.... aja de enda som kan pigga upp mig MJ- BILLIE JEAN!

de fick mamii

 dehär e vad mami fick av mig idag. Tyckte dem var skitsnygga ja kan ju också använda dem då och då...
och så klart fick hon bananerna som är bredvid

HAHAHA

Jag fick katalogen idag från  " Valet är ditt". Där jag fotograferades för min skola. Varje skulle ha någon representat för att dem skulle göra någon slags katalog med alla skolor.
I alla fall jag fick den idag och dog av garv hahaha fufaaaan. Det var typ dem bilderna som jag hade förväntat skulle mig komma med. Men så slår jag upp Tensta gymnasium och just där skulle jag inte vara med. GISSAA VAD SOM FINNS DÄR?.. joo bilden som var med i CITY den SKITFULA BILDEN! ja dör och den täcker halva sida. Okej om den var typ liten eller något då spelar det ingen roll och jag är längst fram mitt huvud täcker halva sidan.. aja
sen till det roliga. Det fanns en stor gruppbild som finns med på framsidan av katalogen som jag såg. Mina kompisar var i Gymnasiemässan idag och så får jag ett MMS...

DU ÄR MED PÅ EN TILL BILD =).. och jag ser bilden... .. aa här ser ni.. KUNDE DE INTE FÖRSTORAT DEN LIIIIIIIIITE TILL?!..
aja hahahah


Abbe på gymnasiemässan..Jag där med vit tröja.


Jag i katalogen *blink blink*


omslaget hahahahah


det hemska verket. dem borde förvaranat oss om att vi skulle ta bilder ialf!


Jag hittade även min kusin i katalogen..
han representera St. eriks ( frisörlinjen).. ANGIES BROR.. u know

Sitter på samhälls

Lektion med MADELEINE!
VI HAR INGA PROV IMON  VI ÄR ÖVERLYCKLIGA!
Mami fyller år ida, grattis madre!!!!!!!♥

The U:S of americaaaaaa

Provet

Gick bra, hoppas jag. glömde skriva en klockren mening som jag vill ha med i min artikel men det får duga utan. Nu hoppas jag bara tills betygen kommer. Idag hade jag arabiska inne i stan som vanligt dåra. och ja säger bara FYFaaaaan VAD JAG SÖG på arabiska provet. Det var om den arabiska litteratur historian och vi hade muntligt prov en och en enskilt med läraren. Han ba : Angela vad är det med dig?..du brukar inte va såhär.. och så klart tomato-face angie kommer fram o ba eeeeh ja har 3 prov denhär veckan i'm sorry translate in ARABOO ( ana asfee IZTAAAZ). han ba. DU SÄGER SÅ VAR ENDA GÅNG..
alltså för er som inte pallade läsa så ville jag bara säga att jag haft en helvettes dag.

Imorogn har jag kemi prov. dehär gången är det SKITSVÅRT. nästan så jag snart klättrar på väggarna.
Men jag försöker...

Jag skulle vilja be gud om lite extra timmar i veckan så jag hinner med mitt dröm liv lite o de skulle se ut såhär

- Minst en gång i veckan så ska jag hinna shoppa
- Kunna träna 3 gånger i veckan
- Ha orken för att plugga exakt när jag kommer hem
- Låta mig sova minst 7 timmar om dagen
- Körkort
- Ha en tänkar timme, då jag reflekterar över mitt liv.
- ANDAS djuuupt
- Fixa naglarna
- Fixa mitt hår
- Sminka mig fint varje dag
- Kunna kolla på något avsitt av någon serie på TV 
- Kolla på minst 2 filmer varje vecka
- Kunna gå ut o fika två gånger i veckan
- Ingen stress
- Ingen mobil


fred bröder, stropp banangie

happp

Svenska B nationella prov imorgon, skrivdelen dåra.. jag är sjukt nervös jag ligger på MVG- ( notera minuset) om jag får vg+ på skrivdelen är det kört.. kört kört kört kört
aja.. what shall we do?. PRAY.. ni måste be för mig imorgon.
By the way min andra visdomstand håller på o växa ut och jag skulle kunna mörda en människa för att utrycka min smärta. DET GÖR SKITONT JA VILL DÖ AV SMÄRTAN. Förra året växte den ena från vänster sida, och då åkte jag in till akuten. jags itter o petar i munnen hela tiden försöker trycka ut den med tvång. Känner mig som en liten bebis som får sina första mjölktänder, men min smärta är inte NORMAL!
Aja.. sov gott för de ska jag INTE göra

puss♥


 


jag vill krydda till de in my life

me exotiska frukter, kryddor från karibien och inget plugg-problem.
vill ni veta varför jag vill ta o skjut mig själv?..
okej va beredda.
För att bli kirurg måste du först bli läkare tar 5½ år att plugga + AT läkare i ca 2 år + ST läkare i 5 år. EFTER  ca 12-13 år får jag specialisera mig om jag vill. Vet ni vad det innebär..?
att när jag är 31 ungefär börjar mitt liv inom kirurgi, det tar kanske 2-3 år o plugga till de.. alltså 16 år.
jag tror ja ska frysa några ägg så ja kan använda dem när jag ska skaffa barn senare i livet ( vi snackar om 50 år ma fellows)..Mina äggstockar har klart hunnit torksa ut annars. Att gifta sig får vänta.. ca 20 år.. oj! 38, ladda för bröllop då. 
Men... men men, hur än ful och rutten jag skulle vara vid 40 års åldern skulle jag ha så mkt pengar så jag skulle kunna ge en man lön för att vara gift med mig.. typ någon avtal att han ska försöka älska mig (?).. och har får.. låt oss säga 20 lax? de får räcka..



SHOOT M
... Nu ska jag börja skriva det kontraktet/ avtalet. Ha de bra gott folk!

YASSÅ

Tog den från Sezz's blogg.. jag har tråkigt sezz, du får excuse me

1. Vad heter du? Angela Silva ******
2. Vad skulle du vilja heta ifall du själv fick välja? Isabella Metcalfe
3. Vilka andra namn tänkte dina föräldrar ge dig? De hade ingen fanatasi.. (Min kusin heter angela också)
4. Vilket stjärntecken är du? kräftaaaaa
5. Vilken årgång är du? 90 honey
6. Vart bor du? Stockholm 
7. Bott utomlands? Ja
8. Flyttat antal gånger? 7 gånger tror jag
9. Vart skulle du vilja bo? New York.
10. Vilken skolklass? 3.e ring
11. Vad vill du bli när du blir äldre? Kirurg!!!

UTSEENDE 
1. Hur lång är du? 166 cm
 2. Hur mycket väger du? 52 plus minus två Kg, beroende på årstid HAHAHA
3. Hårfärg och frisyr? Blondt, rakt långt
4. Ögonfärg? Blå/grön
5. Mest nöjd med? Knäna, ögonen, armbågarna
6. Minst nöjd med? Mina fingrar
7. Skostorlek? 38-9
8. Glasögon? Ja
9. Gar du några piercingar/tatueringar? öronpiercing och tattoooo

KLÄDER 
1. Vad använder du just nu för jacka? 9 olika
2. Vad använder du just nu för skor? 90 olika
3. Favoritfärg på kläder? woo, typ beigt?
4. Favoritaffärer? allt förutom second hand
7. För ungefär hur mycket köper du kläder för i månaden? varierar.. ca 78 lax e normalt
8. Vad har du för byxstorlek? 26
10. Vad har du för tröjstorlek? 34

Taack brur

igår hade vi riktigt kul måste jag säga. Vi skulle till syrianska festen men  blev fellows istället... Vi hade värsta problemet med allt, att komma in te stan, komma därifrån aa o massa skit.
MEN VIPS! all the problems were solved!.. tack vare min kusin vitamin och hennes feta kontakter. Vi blev insläppta före alla andra och gratis. Vi fick en massa grejer gratis också hahahaha... de va riktigt kul.
Men de roligaste av allt som jag tyckte var dåra... det var när vi skulle hemmåt. Det var någon rock-gala brevid och en massa goddiebags utanför. Och i dem innhöll de alltifrån hårdvårdsprodukter till CK parfym. Så mr X snackade med arrangören så vi fick påsarna hhahaha. och så till det bästa. Jag ville ha heliumbalongerna som var utanför gala skiten så mr x drog ut ett par st som jag  börja suga in luften ifrån i bilen. Goooooooosh i LOVE IT. ja säger bara HELIUM here i come..
JAG ÄLSKAR DE HAHAHAH...

SUMERINGEN DÅRA

 
Kusin + någon random kille ( ej han på bilden)

= En bra kväll.  =)

FRED BRÖDER

OHH

Jag blir galem. VARFÖR TOG JAG INTE KÖRKORTET I SOMMRAS!!!! ja blir arg som fan snart asså.
aja. wattafack liksom Jag vill gå på fest för 6000 gången.
Igår fick jag reda på en dålig grej om den speciella människan..
Och nu är de going down. jag hatar sånthär. DÄRFÖR jag vill gå o fiesta ...tänker på de annars all the time


muuuu

fest idag? eller?

Idag är det fest i Hallunda för SURYOYOYOYOYO's. Jag vill verkligen gå. jag har en passande klänning och allt. Problemet är bara skjutsen! ingen kan köra oss dit eller tillbaka. Då menar jag mig angela och natta.
Kan du inte bara ya körkortet någon gång så vi kan dra ut varje helge KUSIN!...
ooh.. jag behöver verkligen en fest. jag vill jag vill.


senaste suryooyoyo fiestan

weeeeeeeeee

Provet är över, äntligen!! Provet tog verkligen kål på mig.. fyfan de va sveeetiiigt!
aja haft en relativt lång dag idag, vill bara sova men big n no no.
Föresten så har jag skämt ut mig idag så jävla hårt. Asså fattar inte vad jag gör ibland. jag bara gör grejer utan att tänka efter???!!! va e felet på mig OCH I MIG?!
aja. bajs korvv


haha var med i City idag, för tensta gymnasium.
hahahaha


Vakna precis

Och nu ska jag plugga internationell politik, vilket jag tycker är relativt svårt.
Det känns jävligt konstigt att läsa ett "samhälle-ämne" nu när man bara har räknat X och Y och kemiska formler varje dag i snart 2 år. Och så kommer ett konkret ämne.. men jag tror vi natur elever ser George Walker Bush som "X" och Clinton som "Y".. tilsammans blir dem X + Y = Z.. Vad är Z.. joo OBAMA!
han vann. Gooood asså jag kände verkligen typ någon sorts lycka i morse när jag fick höra det. Äntligen en blackie ( vet inte om ja får säga så) men de känns bra!.. Äntligen ska Vita huset fyllas ut med lite LIFE!
aja.. tillbaka till reality.. Ive got to sutdy..


Fred bröder

Föresten jag är kär


Out of order

Jag är ur funtkion just nu.. Hade utvecklingssamtal idag, och jag riskerar o få VG i biologi a. Om jag får det. så lägger jag ner bloggen och begraver mig själv.
jag e skittrött o har en massa plugg kill me! jag ser fram emot vecka 48!!!
JAG HAR INGA PROV DEN VECKAN, FATTA JA KAN ANDAS DÅ!!!



aja, jag bjuder på en utav mina favoriter BEWARE OF THE DOG! :D

Back on track

Nu börjar skolan igen.. jag har 4 prov den här veckan..ja orkar verkligen inte, men å andra sidan tycker jag de e tråkigt o sitta hemma. Gillar skolan men de börjar bli lite för mkt prov. Hittils har jag inte haft en enda prov-fri vecka.
aja, wish me luck guys!
Föresten, igår var de minus 6 grader ute på kvällen... känns som om de är jul snart.. men jag vill ha sommar ännu en gång
Någon som vill åka med mig te sahara öknen ett tag?


Summertimes Fred

HAHAHAHA

satt o lekte lite med yeearbook skiten..
Hahaha skulle inte passa som en kille HAHAHAHAHA

1958                                                          1998

Eller high on life chick hahahahaha

1994                                                            1986

Men min favorit är tadaaaaaaa

1966.. crachoe x2000 HAHAHAH

RSS 2.0