Last night

När jag kom hem igår från jobbet var det så jääääkla varmt, trots att klockan var 5 så höll jag på o dö helt seriöst. sen drog jag med mamma till outlet där jag köpte den snyggaste underdels-bikinin jag någonsin köpt.
Efter det blev det grillning vid ängarna hos mig dit kom alla typ, ganska najs bajs.
När jag kom hem satt jag o lyssna på MJ musik. han är så grymm. synd att han dog, kan fortfarande inte förstå att ngn kan försvinna bara. Tack gode gud så har jag inte fått uppleva något sånt hemskt än, visst har jaghaft kusiner och sådant som dött men jag har vart liten/inte vart så nära de. Men jag kan tänka mig att det kan vara det värsta man kan vara med om. Aja nu skriver vi inget om det. Fy..
back to work

helgen

jaani? hur har ni spenderat eran helg? själv har jag bara badat och solat, jag jobbar ju på vardagrna sådehär var ju typ som en mini-semester för mig. Jag har i alla fall gjort något hela dagen varje dag och det känns bra och jag har såklart njutit.. hihi
jag har bestämmt mig för att cykla till jobbet nu ialf. det ligger ju inte så värst långt bort från vällingby .. vad kan de vara 7 km? kanske inte ens det..
de e bra o komma igång nu i alla fall för jag sitter ju ner i kontoret hela tiden kan vara bra med motion på morgonen..
jag har brännt mig på kinderna och näsan hett va? haha förövrigt så har min lilltå spruckit och de gör SKITONT. ja kan inte ha klackar på mig ialf.. undra vad detä. de är värsta sprickan och de blödde som fan. spickan är fett djup också..
aja vi får sova på saken

vill bara säga ockås att jag älskar sverige (när det är sånthär väder).. MJAU!!
nu ska jag sova gott folk godnattis


lite sommarbilder hihihi

kvällen

Kom precis hem från stan då jag var o fika med ett par kompisar, egntligen skull jag o natta på bio men vi är ju så dumma som inte ens kollar upp när den går (filmen),vi skulle se baksmällan. vi är framme 21.30 och de n hade redan börjar 21.00. såå jaa vi gick runt i enhalvtimme o prata om livet tills min kompis ringde upp o sa att vi kunde fika.
de va fett varmt ute idag by the way =).. behövde inge jacka för första gången typ hahah
nu ska jag sova för att vakna tidigt imon
IMON BLIRE BAD OCH GRILL . sååå ALLA min kompisar som läser SMSA MIG IMON JAG SKA DRA TIDIGT..
puss och godnatt på er.


you make me happy.....


Poplegenden.

joo visst jag har vart ganska ledsen nu och googlat om micheal i ett par timmar nu, något jag absolut fastna för var ju dehär med att han blev vit. om han nu verkligen hade viti.."blabla" vette fan vad sjukdomen hette men fett tragiskt i alla fall. hur som helst. men en sak som skrämde mig var att folk verkligen BLEKER sig själva. om nu mikey gjorde det eller inte  bryr jag mig inte riktigt om helt seriöst. vem fan bryr sig? svart vit samma skit. elle rhan va ju bäst men ändåå.
jag läste om prepparatet och visade sig ge upphov till hudcacer tillochmed men ändå håller folk på med det?
snälla asså seriöst? VARFÖR?
Jag blir faktist rädd..


såhär skulle micheal jackson se ut om han INTE hade opererat sig och haft sin sjukdom / blekt sig själv.
stilig man haaaa

RIP

Micheal Jackson har dött. rest in peace.
jag verkligen älskade honom. vila i frid..

eeeeee aaa?

Jag vill veta vem det är som läser min blogg seriöst? speciellt om de e ngra jag känner sådär lite halvt och sen leker de att de känner mig SKITBRA bara för att de kanske vet "en del" om mig. det kan ju vara vem som helst, haters, lovers, värsta killgänget hahaha.
min kompis berätta att hon satt på tåget och ett par killar hade snackar om min blogg (angela som bloggar, banangie, vällingby, går i tensta) jag visste absolut inte vem killarna va enligt tjejens beskrivning men de kändes läskigt på något sätt. jag bryr mig ändå inte så mycke för jag avsöljar inte så hemskt mycket om mitt liv förutom att jag pluggar stenhårt och vill bli tandläkare + lite överig fakta om vanliga saker.
aja skulle va kul o veta vem ni är synd att man inte ser namn, adress, bild och personnr
sen skulle jag vilja veta om en viss person läser min blogg, ingen jag gillar, ingen jag tycker utan en viss person som kanske skulle bli GALET överlycklig om den personen fick veta om ngt extra kryddigt haha, aja
ska fortsätta med jobbet nu
puss på er.

jobbet

Är på jobbet nu och räknar ner timmarna haha, klockan 5 ska jag och nadia (hdid) och eventuellt johanna mötas upp i friddan för att dra och sola på rålis.. najs va?
drygt 5 timmar kvar sen slutar jag haha..
aja snart har jag lunch så jag får också njuta av solen lite så som ni kan göra =(..
aja men men de är trevligt här ändå..


 se till o bli riktigt bruna nu!! och inte brännda som KIM hahahaha

soligt väder idag ju


Shuhuuu skön dag med skönt väder, jobbade til strax efter 4 sen va ja me natta i rissne och sen hem o gick o åt glass me ngra chimpisar, sen kom baby natta hem te mig grill..sen hem te ang. fyfan vad bra väder det var idag alltså!
önska att jag inte jobba. men imon sk jag dra o bada efter jobbet =).. ska dra med johanna hihih
hoppas du inte bangar imon daaaa hahahaa
aja nu ska jag sova puss på er :) mjau mjau

Yoyo (nille som vill va me i mitten) och jaaag hahahha

jaa du

Snälla någon VARFÖR

sagobröllop? skulle nog mer sagt ett FÖRSHREKLIGT bröllop så som de skriver.. seriöööööst?
är man normal? tell me? ÄR MAN!?

shuhu?

Idag köpte jag heta skor muhhhaa, i alla fall jag fikade med natta johanna och ligan.. och... aa och..
hahaha det var fett mysigt i alla fall, jag gillar när det börjar bli varmt här i sthlm, de känns så skönt att komma hem och att det fortfarande är varmt.
aja en mysig dag var det i alla fall. hoppas nii hade en mysig dag och svar till dig sezen: jag va s hungrig på studenten så att hade de ställt fram en rå kyckling hade de vart en delicious lunch för mig hahahahahaha
puss på er.. FRED

HHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHA

shopping shopping

Jag  har shoppat en massa idag med natta och gandom, fyfan det är  ju rea på allt man vill ju ha alltkä'nns det som haha..
men men..som ni säkert vet så blir de ju asfint väder i veckan, och jag jobbar ju sååååklart så aa joo jag får se solen någon gång efter 4.. men de skiter jag fan i, jag e ialf galet glad över att jag ens har jobb. hoppas det blir fint väder i helgen ialf =)
sååå de va de känns somom jag inte srkiver riktigt mycke längre vet inte varför? kanske för att jag skriver när jag sja sova? jag måste sova för att jag ska vakna vid halv 6 .. ta bussen vd 7 och börjar 8.. najs va? hahah
aja godnatt babes!


för er som inte jobbar... NJUT!!

Min student

Jag vakna någon gång vid 6 tiden och b.örja fixa mig för att vi hade klassfotografering vid 8!!!
som sagt så var det ett stort mission att ens komma upp ur sängen efter angelas student dagen innan, de kändes som om jag redan hade tagit studeneten och skulle vakan upp dagen efter... hursomhelst så förökte jag fixa mig så gott jag kunde ändåå


hemma..

när vi var i skolan vid 8 så visa de sig att hälften av klassen inte va där så vi tog vårt fotot ngn gång innan halv 10 tror jag, och under den tiden tog vi massa foton och lekte av oss vår nervositet haahaha, folkt va ju haypade som faaan!
i alla fall så skutta vi runt och runt i cirkus 3 timmar tills vi skulle gå till aulan vi skrev i varandras mössor etc..


jag och orestis

gääng

gänng

SPARTAAA hahaha

nästan hla klassn

möösorr

abbe och jag

vårt lakan hahahahaha

tjejeeeer

sen så gick vi till aulan, där rektorn höll tal och vi sjöng studentsången och en massa annat, då jag bla började gråta en massa, jag kände att jag int kunde hålla undan tårarna så de bara forsa... och jag fick stipedie för "mina goda studieresultat" haha, var skitglad när jag blev upproppad :)...


i aulan

jag grät..


 jag och nilay är så duktiga :D

baby

stipedieee

sedan fick vi gå till vår studentlunch som var ganska stressig, mn de va så jääääääkla god mat, vi var ju så himla hungriga ja hade ju int ens ätit frukost för att jag knappt hann.. så jag åt upp nästan allt.. det va mysigt :)

hahaha

skåååål

efteråt gick vi till klassrummet och jag och tjejerna fick en present från lärarna haha, en bok vare för min del, om hjärnan har inte börjat läsa den men de ska bli jävligt intressant ;D.. efteråt gick vi upp till biblan för att srpinga ut och vi sprang ut till våra päron och jag följde efter nilay til trummorna, de va nog den bästa känslan som fanns i hela världen haha de va så skönt o spinge ner för trapprona med alla kvistar runt omkring ja vet inte hur ja ska beskriva det, men de va underbart..








efteråt sprang jag till flaket och bytte om innan såklart och han lämna av oss vid centralen hahahah vi va så jävla fula och äckliga hela bunten hahahahahaha, asså ja minns verkligen! hursomhelst vi åkte hem 9 st i en bil jag och omar och orestis satt i bakluckan och sen s¨å kom jag hem helt jävla full och trött och FUL och äcklig. jag duscha av mig snabbt för att hela släkten ksulle komma på min mini- motaggninge och vi skulle äta en tårta :)

fett snyggaaaa

HDID

IN THE BAGAGE O YOUR CAR


fick flytta frammåt sen.. men stövlarna ut genom förnstre

inte min mössa

hemmaaaaa :D
sen kom tjejerna hem te mig och jag bytte om snabbt och fixa mig lite för att sen gå på slutskivan,, oj ni fattar inte hur trött jag var då. jag höll på o somna..

skivan

fint va

och så flippppppp

på väg hem höll jag på o somna igen.. och när jag va hemma så sov ja med en gång och jag ville bara gräva ner mig och aldrig mer vakna upp igen.. sååå trött var jag.. herre gud alltsåå. men en utav de bästa dagarna i mitt liv!
de va så kul.. ååååh ( men inte slutet) JAG VA SÅ ARG och trött ååååh fyfan..

aja älskar er allihoppa som har vart med mig i 3 år jag kommer sakna allt vi gjort tsmns allt vi har varit med om.. hursomhelst puss på er alla! <3 kärlek

..






Midsommar

Vakna vid 2 tiden idag, helt stört. vi ska fira midsommar hos angela idag..
ja e heeeelt död...
puss puss


efter flaket ahahahh

hahahaha

hahah,jag fick en massa bilder av natta nyss. vissa va så jävla braaaaa
åste verkligen ta o skriva ner allt  som hände den dagen, de va helt wonderfuuulllll
Såå va händer imon? midsommar och såklart regnar det. men vad gör det? spelar inge roll seriöst. börjar gilla regnet här ska börja duscha ute...
hursomheslt jag e dödstrött och vill sova nu bara.

godnatt på er mjauu!


hahahahaha

eh?

Det här är inte riktigt klokt..
världen är så orättvis.. på en dag tjänar hon 500 000 kr.. samtidigt dör 500 000 människor för att de dör av svält.
visste ni att USA brännde upp 40 ton vete (om det nu inte var mer) bara för att hålla priset uppe? jag menar, halåå? kunde ni inte bara skänkt bort det till fattiga barn som dör av svält iställer för att maximera era vinster så mycke som möjligt? hursomhelst vi lever i en orättvis världe, hur vi än vrider och vänder blir det alltid så, människan är girig efter mer och störd på sitt sätt..
nu ska jag jobba puss på er!



wihooooooo


Sitter på jobbet nu.. hihi kollade på aftonblades hemsida och blev överlycklig..
kolla vilket fint väder vi får nästa vecka! =)

pussss på er

tjo!

min första arbetsdag var helt lungt och okej.. skönt o jobba!
bara lite jobbigt att jag hade ont i ryggen o magen hela dagen.. =/..
nu har jag fett tråkigt och är hemma... bläääääääääääääääääää nyduschad också... ja vill göra något..??

aja ska sova maybe pusssss


lillasyster.. LILLEBROR

:)

Idag var jag på saras mottagning och ranis. grattis båda två!! :)
nu är allt över. imorgon börjar jag jobba mina tider är från 8-4 najs va? haha  aja de e bra betalt så ja skiter i. dessut5om är det dåligt väder då ere bra att jobba ;D

nu ska jag slagga så ja kan vakna tills imo :)
puss pussss

nighty fellas

mottagningen

Tack allihoppa! älskar er alla.. jag  helt sliten, sjuk som aldrig förr men jag bryr mig inte :D täker inte s itta hemma idag..
puss på er!
idag på eftermiddan ska jag sitta och ladda upp alal studentbildr mm.. åååh jag vill inte att allt dehär ska vara över :(...
 
älskar er!


and you too guys!

hihi

Igår vd jag o shoppa med mami lite. nu sitter vi o städar förfullt. idag har jag min motaggning de blir en massa folk, men de kommer o bli najs, dj och mat och jag + flippad är alltid bra. porblemet e bara är att jag är grovt sjuk. jag kan knappt prata är skithes och näsan rinner och ja vettefan, men jag skiter i..
Hoppas vi har ddet kul i alla fall :D


haha då och nu..
lägger upp allt senare om studenten när jag fått alla bilder, då berättar jag allt från start till slut hahahaha..
kanske även lägger upp film från flaket HHAHAHAHA

för dig..


..som ville se min studentklänning..

Asså!

Fyfan vad skönt det var att spinga ut. ooh så kul vi hade allihoppa. jag vill ta studenten igen!
Det var så fucking kul, hela dagen va najs, förutom på slutet så jag höll på o somna i klubben för att ja va så trött vi hade ju klassfotograftering kl 08.00 och vi skutta hoppa o skrek redan då.. såå jaa ni förstår at batterierna inte håller ändå fram till 03.00... men kul som fan vare... jag älskar min klass! love love love!!

Föresten så hade jag min intervju idag.. vi får väl se hur mycket de räcker till.. snälla gud..snälla!


det enda som slår studenten måste nog vara giftemål..

STUDENTEN!



Kusins mottagning


hihi

MIN BABY

fullspäckad dag.. har sålt typ 150 biljetter idag och fixat naglarna för första gången i mitt liv. jag har solat och fixat studentklänningen.. woho..strssstresss. ja va m natta också hela dagen..
imon re  kusins dag... hon tar  studenten WOOOOOOOOOHO0O  tur att det inte ska regna imon, fyyyyfan vad najs broooooooor :d jag e helt hyyyyyppe
imon bllir najs som faaan!!!

IMON ERE DIN DAG BROOOOOOOR!!!!

yepp

Nu är det spikat och klart.. DET KOMMER SPÖREGNA PÅ MIN STUDENT. härligt va =)..
jag har sett fram emot denhär dagen i 3 år och den kommer säkert vara ett helvette pga all kyla, det kommer att vara tio grader också. VA I HELVETTE?!!! DET HAR ALDRIG VART SÅNTHÄR VÄDER PÅ STUDENTIDER!!!!! ja blir helt galen alltså!!!

men ändå hade vi fett kul den dagen de regna mest.. jag ber till gud snälla snälla!!

det snurrar

Sitte roch äter godis medan ja tänker på studenten. jag är både taggad och otaggad inför det här..
jag vet inte.. ja vill inte lämna gymnasiet jag trivs så bra och min klass är så bäst så det inte är sant..
jag blir så känslomässig, blää!
ja har en hel del o fixa inför min student, jag måste fixa tanen haha och naglarna, plus att jag har intervjun om några dagar så jag måste öva lite på den..
En grej jag hoppas på är att de inte blir så mycke folk till slutskivan hoppas det blir max 250 pers.. Palla ha en skiva där man tvingas till o kriga me svärd och skydd för att dansa...



Jag o natta innan solnas slutskiva. det var RIKTIGT KUL!.. hahahah fyfan

Skivan

jag va på jakans slutskiva igår i clusret. Okej fine stället var fint, det spelades bra musik. men HERREGUD kunde de inte släppt in lite fler djur? för de första fanns de 2 gäng som typ egentligen är bojkottade från alla ställen, de gr in i folk drar deras hår e helt cp. sen så vare kanske 8 miljard människor där inne man kunde ju inte dansa utan o få en box i ansiktet eller i magen. Jag gillar inte när det är för mycket folk på skivor. det blir ju fan bara bajs. trots det hade jag ganska kul ändå för att mina kompisar är ju typ bäst..
och sen så avslutades kvällen på det sämsta sättet som finns.. FYFAN..
och ja ska fanimig ta körtkortet!!!!!

nilay kör förfullt på solnas...
Vi hade rikritgt kul då.. DÅ VARE INTE 6000 MILJARDEER MÄNNSIKOR

hahahaha

igår var nog den mest hädelserika dagen som finns.. Vi var på flaket med farnaz och FRÖS ÄRLSET AV OSS. asså jag o angela DOG VERKLIGEN AV KYLAN så vi hoppa av flaket tidigaee och gick te doken och värmde oss lite med te men vi blev ju inte torra och varma utav det drf så gick vi till toan och satt under självtorksgrejen i typ 30 min för att värma oss, efter det drog vi hem och fixa oss. ( för m ig tog de 45 min att tina upp i duchen) sen så fixa vi oss och drog till ninas mottgningd et va FULLT DÄR.. herere jesus vi syrianer slutar aldrig att föröka oss.. hursomhelst sen drog vi till slutskivan. Det var riktigt nice, eller jag hade ialf GALET KUL. så länge jag e med er tjejer så har jag SKITKUL. kom hem ganska sent och håret.. om ni såg mitt hååår HAHAHAHAHA...nu hare tagit mig fett lång tid och kammen gick sönde.r fattar inte hur jag har lyckats trassla in allt hår igårkväll?
aja nu ska jag till skolan och sälja slutskivebiljetter för vår slutskiva.. det går förfullt nu.. :D
Föresten.. de ska spöregna på min student. men vet ni vad? JAG SKITER I!!!!!!!!!!!

 =) pussokram ses på a la stan


SNÄLLA GUD SNÄLLA!!!

Om det är något jag önskar i studentpresent då är det fint väder. jag tycker så synd om alla som tar studenten denhär veckan.. Asså det är ju skitjobbigt?!
Tur att vi tar den nästa vecka men man vet ju aldrig de kanske haglar eller snööar på min student.. ni vet.. min tur...
Jag kollade precis upp vädret i tensta den dagen vi tar studenten och det visa sig vara bra, men eftersom de lär vara ganska osäkert eftersom det är så långt fram så är inte så bra för den delen men hoppas det håller i sig. jag behöver inte en stor fet sol med 30 graders värme jag vill bara att de inte ska regna och att de ska vara normal temp. så att man inte blir blå om läpparna för att de är så kallt. snälla GUUUD!!




såhär såg det ut.. PLS!!!!!

mjau

Idag var jag i K:fem gallerian i vby och tiita på min älskling (alexander rybak) som sjöng, mjaaau vad han är söööööt!!
förövrigt så har jag hängt me mina babys. jag loove u så mycke och kommer sakna våra skol-dagar..
Imorgon tar farnaz studenten. Det ska spöregna och de ska också vara svinkallt 10 grader. sååå ja! Jag ska ha på mig stövlar och flecetröja med vindtätjacka! eftersom ja ska åka flak men henne vill jag ju inte frysa ihjäl och bli sjuk inför min egna studentskiva. och sen så ska jag på emelies mottagning och ninortas mottagning. Efter det ska jag på solnas slutskiva. Mycke händer imon.. guuud hur kommer jag ens att hinna med allt?. kommer jag att orka?


Ninortas skiva... den va i huset och de hade världens sämsta DJ. fast vi hade kul ändå. men när vi gick fram till dj.n och skrev en lista på låtar för att vi ville ha lite rnb och hiphop.. gissa vad han la för låt? BABY BOY MED EBYONCE?! han va ju helt lost!!!

Vår slutskiva kommer äga, hoppas jag hahahaa :D HOPPAS PÅ ATTD E BLIR FINT VÄDER.. :(

Nu insåg jag

Jag har verkligen panik. jag har panik panik panik!!
Vad ska jag göra? snälla säg mig!! jag har ingen klänning till slutskivan, alltså det är kört på riktigt. det är KÖRT!
Jag har verkligen kolla överallt. jag hittar inget som passar mig. jag känner att jag vill gråta..
Eller nej juste de finns värre saker i världen.. som att få VG i fysik b.. och de har inte jag fått. SÅ JAG EFORTAFRANDE GLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAD
...fortfarande.. om de e ngn som vet att de finns en snygg klänning där ute som jag skulle kunna passa i.. TELL ME. jag e breddd o betala max tusen. så snälla? NÅN måste veta?!


Jag är så stolt över mig själv. ...från ingenstans,

jippie kay yay!

Jag har fått mvg i alla ämnen som avsultas dehär terminen!, mjau mjua jag älskar mig själv.

hahahaha

Min första sovmorgon på läääääääääääääääänge.
jag vaknar upp och ser att de typ spöregnar. kolla på vädret snälla guuud? stackars de som tar studenten idag och imon och på fredag, de kommer va regn och iskallt. hoppas det vänder till nästa vecka. annars e de väl kört. dååå är det verkligen kört. istället för shorts på flaket får jag väl ha min boomerang och en stickad kofta..


jag älskar mjukglassssssss de lär nog inte bli en glass idag.. igår åt jag 4 st
åååååh, jag vill ha fint väder till min student. jag ska be o böna pls plslsplspls!




yepp

Ni förstår inte hur glad jag är. ni förstår inte. Jag har fått mvg i fysik b. dethär är stort det är helt sjulkt helt ****sjukt.. Jag är såååå glad jag kom hem idag med värsta lyckan och smajlet jag gick runt utan att tänka på plugg. nu är det över.. nu är det över.. helt sjuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuukt!!! Aja jag tänkte lägga upp lite bilder från fredagen då vi grillade hos simon.. jag fick bilderna från yohanna. (som knappt kan sluta tagga mig på alla fla bilder) hahahaha


Larvar mig som vanligt


larvar mig ännu mer


en geting förföljde mig


äter korv på ngt konstigt sätt


Omar blir min försökskanin för mitt framtida yrke (tandläkare)




jag o omar det fett coolt han är 2,10!


På väg hem, självmordsbenägen..

mjau?

Är hos natta och leker med hennes handikappade dator. fyfan en jävla värmedyna fan, den är så varm så att den snart spängs..
aja nu ska jag dra puss pusssssss by the way jag har bränntmig.. buhu

YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEES

MVG I FYSIK B!!!!! DE HELT SJUKT JAG ÄLSKAR MITT LIV!!!!!!!
SKA UT O SOLA NU PUSS PÅ ER ALLA!!

RSS 2.0