Mycket

Jag har inte bloggat så mycket eftersom det inte har funnits tid till att göra det.
Jag börjar skolan någon gång vid 9 kommer hem vid 5 sedan är jag här med Salma och lagar mat, pluggar, pratar m.m..
JUst nu bor jag med Salma eftersom jag inte hittade något boende. Men jag ska flytta till min lägenhet på måndag. Ska bli kul ju. Men jag har ju vant mig vid att vara med någon varje dag och inte en enda sekund utan någon.
Hursomhelst livet här är ganska galet. Jag gillar verkligen Umeå trodde inte det. Men jag saknar stockholm ganska mycket. Jag saknar mina vänner och familj. Men det ordnar sig. Jag kommer till stockholm om 2 veckor för då fyller min kusinvitamin 20 år!!

Idag har jag prov på medicinsk terminologi. Det var ganska lätt att plugga till det BARA en massa latinska ord. Men vi får se hur det går. Kanske får IG  hahaha. Jag har ialf hamnat i en väldigt bra klass måste jag också säga. DE flesta är välidgt trevliga och sociala. Visst jag kanske inte har pratat med alla lika mycket men man märker att klassen är bra!

Nu ska jag plugga lite inför tentan/duggan och äta frukost. Börjar halv 1.

Puss på er =)


Jag har blivit trendsättare i UME.
hahahaha ne men bilden är från vår nollning.


Halåååååååååååååå

Sho babes, igår var jag fett deppig och grät ganska mycket. Men idag är jag fett glad och hype. Vi fick träffa kursledarna och vi fick en liten mini intro om hur allt kommer vara. Vi fick träfffa alla i vår klass och äldre tandläkarstudenter. Fett najs kaninbajs. Jag mår mucho bien. Måste bara fixa boende nu för att jag bor med två sklna tjejer i ett 20 kvm rum men självklart måste jag fixa eget.

Vi har nollning i två veckor. NICE VAVAVAVAV =)
Aja ska sova nuuuuuuu bos bos..




eeeh aaaaa intresseklubben

Var i Vby idag och mötte upp gänget för o säga guudbaj. Angela kom hit också. hon drog precis..
Jag vill inte åka, jag vill inteeeeee. Jag har väl bölat igenom mig hela denhär dagen. Har faktist inte gråtit över dethär innan men idag fick jag en fet ångest eftersom jag åker imon. Det känns väldigt tråkigt, det blir jobbigt om jag jag tänker på det för mycke. jag kommer ju ändå tillbaka och såååå..

Kommer sakna min familj så mycket, grät i mi madres famn idag. Och det är jobbigt att se henne gråta. Jag skulle vara helt lugn med det om jag nu skulle flytta i bara 1-2 år. Men det är 5 feta år..
Känns det för jobbigt så hoppar jag av och försöker med att komma in till KI. Jag vet inte vad jag vill längre. Men jag ska försöka se det positivt. De flesta som ska dit har säkert också flyttat hemifrån och rest en lång väg. Så jag är säkert inte ensam om dethär. Och sen så är det oftast såhär med det mesta i livet. Alla stora förändringar och stora grejer man gör är jobbiga i början.
 
Önska bara att ngn utav mina närmaste kompisar kunde plugga där uppe med mig. Eller att Umeå låg 1 timme från Stockholm. Stockholm i mitt hjäääääärta..

Nu ska jag sova. Mitt plan åker tolv. Puss...



Kommer sakna mamis maaaaaaaaaaat!


Tyvärr

Det är inte alltid livet är perfekt. Att man ler varje dag är inte heller någon garanti til tomorro.
Jag är deprimerad, jag erkänner ja. Jag blir arg på mig själv ibland och ibland är jag helt bekymmerslös...
Kan få panikattacker på en hundradelssekund.
Jag är rädd för att flytta. Jag vet att det kommer att gå bra, jag vet att många kanske tycker att jag överdriver. Men det är mycke på gång just nu. Så stora förändringar i mitt liv. Ändå är jag stolt över mig själv.
För vissa utav er skulle de kanske vara en dröm att flytta hemifrån. Eller kanske inte bry sig alls. Men i min familj har vi bra relation till varandra. Att jag inte får sova med min syster längre får mig att nästan gråta. Jag vill inte lämna henne. Jag kommer gråta på planet, sådär. Ensam, mobbad som ska bo i Umeå för o bli vad? Tandläkare? Visst jag vill det men ibland kanske man borde tänka en gång till.
Jag vet inte ens vad jag skriver ner längre...
Min sista vecka här, lets do something about it..........
Ska sova nu puss


hey babes

Jag har inte fixat bostad, har inte fått min lön, har knappt gjort hälften av allt ja ska göra. Ingen laptop. Allt suger. jag vill inte flytta.................men ändå vill jag. Ny start, nytt liv på något sätt också
I Umeå var de minus 24 grader igår.. HAHAHAH kaos bröder om ni ska dit o hälsa på

Slutar jobbet nästa vecka fredag och åker på söndag nästa vecka.
Men jag tänkte komma hit en gång i månaden och sen slutar jag ngn gång i slutet av maj då är jag här från juni-agu.

Vad händer ikväll?



Du försvann, jag tyckte om dig

Ville bara önska er alla ett gott nytt år..
vet inte vad jag ska göra me bloggen känner att den är meningslös och onödig på många sätt..

kanske bloggar om några dagar, om någon vecka vet inte..
Vi hörs puss på er.
 


RSS 2.0