hej hej hej

Någon som vet varför mina inskickade meriter inte syns på mina sidor. jag bir galen snart, måste jag skicka in meriter igen eller, tänk om det inte syns sen så kommer jag inte in?
skriv om ni vet det.

the man is on the table table tabe

hhahaha

jag  farnaz lever livet br'''hhh nanananaa ebroh wakeeeeef

mjau

Yes we were born to be aliiiveeee!!!

jag fick min lön idag, fett glad. Såg en DROP DEAD JA VET INTE VAD JA SKA KALLA DET. en klänning. Alltså ja vet inte varför men ja blev lite snål helt plötsligt och la ifrån mig den, den va ganska dyr men den va verkligen värd priset. men som sagt så shar jag ett par eller ett dussin rättare sagt. Så många som jag inte använt än. Jag borde nog tänka på det innan jag köper fler klänningar.

Aja, Nu har jag skickat in alla mina meriter till antagningen. Jag har fixat alla jobberfarenhetspapprerna så om ja inte kommer in i tandläkarlinjen så är jag är ialf behörig till psykologlinjen nu. Hihi hoho
vi får se vad som händer och vänder. Jag är så nervös kan knapp sluta tänka på det. Mitt öde avgörs om en vecka.. Vill nog göra så mycke som möjligt under denna tid så jag slipper tänka på det.

det känns som fredag?
Pusssssssssssssss

Love you bro


asså. OOH!

Vissa människor förtjänar avrättning. jag blir så sur när folk ska trycka ner en. Jag blir så jävla förbannad när folk ska sitta o hitta fel hos mig och andra när dom själva inte är perfekta? OCH även om de skulle vara det, vem fan ger dig rätten att sitta och säga saker om oss? Seriöst, förstår inte varför man vill trycka ner andra, jag tror inte det är för att hon vill må bra utan för att hon lider utav något. Hon måste nog göra det. Hon lider av någon okänd sydrom som är väldigt irriterade. nästa gång klappar ja till din käft. Jag är så förbannat arg. Speciellt när det handlar om någons utseende. Om det skulle vara personlighet visst sure, alla människor uppfattar folk olika och alla gillar inte alla så är det bara. men det är fult och sitta  o snacka om någons utseende speciellt när man pratar i en ful och äckligt stil med attityd och förösker säga att man är SNÄLL för att man säger det. Men vet du vad? Jag behöver inte veta ett skit.


Vet inte ens varför ja skrev ut detdär men jag är så jääkla förbannat och fruktansvärt arg så att jag har förmågan att steka ett ägg på min panna.
Gonatt babes! Puss


Majkiboy

Jag saknar dig fan Majkel. Vi gick i samma klass i 3 år, vi var som mus och råtta..
Jag har träffat nästan alla från klassen ett par gånger men inte majkiboy, kanske någon gång. Men han leker så jävla svår och hänger aldrig med oss när vi drar ut för han har annat för sig.
Shape up little boy, jag saknar dig lite.. bara lite


hihi

Fick MVG i fysik nu har jasg 19,85 i snitt. Jag har bara engelska B kvar. men jag kommer nog in i Umeå.. Om inte då pluggar jag till psykolog.. om inte då pluggar jag till civilekonom.. om inte då pluggar jag hebreiska i halvfart och jobbar samtidigt..

Känns så skönt att jag e klar men fysiken. Det är helt underbart. Ett steg närmare min dröm, men min dröm är inte att flytta antagningsbeskedet kommer nog nästa vecka på fredag. Tills dess får vi bara hålla tummarna...


I syrien i sommras...
 svettig och brännda ögonlock hahahah. förstår inte att jag alltid ska bränna något när jag solar..


They dont really care about us


Är det någon som vet hur man får till denhär frisyren?
Jag skulle kunna kapa av min öronsnibb för att kunna göra den själv.
Jag förstår inte hur man får allt i samma höjd?
Det ser ut som en locktång, men ändå inte, allt är ordnat så jävla perfekt?
Aja.. om ni vetså kan ni ju säga, hihi
bos..
Föresten har jag sagt att jag är världens lyckligaste?


mambo italianoooooooooooooooooooooooo!


Min drömmklänning.. fast hon som har på sig den har för små bröst för klänningen
tänk hur snygg ryggen är i denhär klänningen!
oh.. i want it men till vad?


hahahah

igår fikade vi kanske 4 gånger. vilken dag alltså.
Jag vet inte va ja ska skriva o inte skriva. vet inte va ja ska skriva om längre, har typ tappat blogglusten..
va kan man skriva om??
skaj ags kriva om något spec, tycker ni?


hare gött ska träna nu
puss

Baby you got me poppin.

Natalin säger "han är error".. HAHAHAAHAH då är han error...
hahahahahaaha du e sjuk broder!


egypten, brännd och nyduschad hahaha
brännde till och med läpparna därav de glansiga läpparna me 5 kg vaselin hahahaha
vill tillbaka snabbt som bara den..


Hej babes!

Idag åkte jag in till akuten tidigt på morgonen. Jag låg och grät på kvällen för att jag hade så ont i ögonen. Ingen förstod min smärta, sedan åkte vi. Det visa sig vara sår på hornhinnan och de läkar utav sig självt om man lägger i en äcklig salva som jag köpt. Det uppstår när man har för torra ögon och det har jag eftersom jag sover med halvaöppna ögon. jag vet det låter skrämmande men jag har alltid gjort det. Asså jag blundar typ till 70% utav vad jag egetligen borde göra. Hursomhelst så sa doktorn att om jag skulle vara aspackad någon kväll så skulle det kunna bli så att jag sover med öppna ögon. Hur läskigt är inte det?

Jag mår ialf bra, men somna ett par timmar efter jobbet eftersom ajg inte fick någon sömn alls.
Jag har fortfarande en svidande smärta vid kanten av ögat, men det går över..

Nu kommer vi ialf till problemet.. jag får inte använda linser tills såret läker, vilket betyder att jag får gå runt i glasögon i ett par dagar. Jag klarar inte av det. Jag HATAR glasögon. det värsta jag vet!!

Hoppas att ni har en bra dag. Idag ska jag gå och dansa latino dance om jag orkar



Ungefär såhär ser ett riktigt sår på ögat, blodkärlen vill växa sig intill själva ögonpupillen.
Fast så farligt är det inte för min del tack gode gud.



where are the road to romance

Jag har träningsvärkens morsa idag efter AFRICAAA AFRICAAAA.
Var i kista lite me yoyo' och fika?
Eftersom jag inte ger mig och verkligen ska gå ner mina jävla 5 kg så snabbt som möjligt så gick jag på löpbandet i över en timme eftersom de va lite lättare än att springa. Det som är bra är att de finns TV rakt framför mig så man märker inte att tiden bara rinner iväg..

Idag hände en sak, ja vill ba skriva ner de på bloggen men det är taskigt hahahahaha, tänk om ngn ser? Aja whatever. Kan inte sluta tänka på det. Killar är lite dumma/oblyga/iq-befriade? hahaha ta inte åt er fellas!

Nu sitter jag och söker jobb överallt snart ska jag gå och lägga mig.


africaaaaaaaaaaaan

Idag tränade jag afrikansk-dans. de va lite udda. Men ja va ju amatör så ja kände mig lite mer somen sengångare. Fast det var ju ritkgit kul. Man tränade som FAN men man märkte inte av det..
ska nog gå på dom passen lite oftare, roligt som fan haha..

Sen plocka kusin vitamin upp mig och vi åkte hem te henne och chilla lite, de va najssh..


africaaa, africaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa



What if i hurts me, what if i cant anymore. what if i shouldnt even think about this. you dont know. i know.... what if i breakdown. I just wanna be happy, i just wanna be happy

dont you take chances, you might feel pain


..happy


underbart?!

Vi skulle gå på bio och se 2012.
Vi skulle mötas i stan kl 20.45 för att filmen började 21.10.
Farnaz missar tåget och tar nästa tåg som åker vid 5 över. vi missade bion.
Men nog med det hon fastna i rissen där det var bråk och tåget åkte inte, vad händer då?
Joooo jag sitter helt ensam i stan i en timma.
Orestis och vasse och jojje skulle möta oss. och när åker dom från spånga? joo 22.40. Hur sluta allt?
Jag åker hem med farnaz till Vby och när vi kommer dit vill vi äta i donken och dom stänger ju 23 men vi var där 22.59 och dom ville inte släppa in oss.
Hursomhelst.
Vi kommer på att vår buss åker 23.00 vi KUTAR till bussen och den åker förbi oss.
Jag blir skitsur och vi vill ta taxi men eftersom vi är så smarta så vet vi att ingen taxi åker korta sträckor så jag leker skadad och börja halta och stöna för att jag har "ont" så att ngn kanske tycker synd om mig så att han låter oss åka med.
And we made it.
Vi kom hem, en tidig lördag.
Utan att ha gjort något vettigt alls.
Vi satt och tjocka oss med mat, bullar mmmm mums de va gott.
Vi somna sent.
De va en annorlunda lördag. en såndär som man kommer att minnas för att man hatade den dagen och allt.


chacka dance chacka chachachaa chackaaaaa.....


..

Jag är heeeeeeelst slut. gymmade i 2 timmar som ett cp helt ensam för att farnaz drog före mig pigg som fan kl 10 drog hon?! man ba? sover du ens kvinna?

Ialf. Jag är inte festsugen alls. Jag vill bara hyra film och tare lungt o hare mysigt. Verkar som som alla vill ut o festa idag. Ingen som vill tare lungt för en gångs skull? Vädret ute suger och man tappar ju lusten till o gå ut överhuvudtaget. Bio skulle jag kunnda dra o kolla på, 2012. Den vill jag verkligen se. men alla ska ju ut o festa. Aja i värsta fall myser jag me mig själv, men det blir nog inte så  =)


Ska snart gå o lägga mig..

Jag är inte trött men ja måste sova. imorgon väntar en fest? eller?

Ville bara slänga in denhär låten. Den här låten ska jag gifta mig till. Ni vet "första dansen" det brukar vara en tryckarlåt. Jag ska ha denhär. Den är så perfekt, brukar sjunga den i operaversion i duschen. En grym remix sådär..


and here we are, in heaven, for you are my.. at last.


congratzzzz

Grattis madre, hon fyller år idag. gick runt i en timme för o leta efte en bra present till slut köpte jag bara en kofta. orkade inte leta. det är så svårt o köpa present tycker jag...


Älskar dig mucho mucho


HAHAHAHAAHAHAH

ASSÅ ja måste ba säga att bobby's morsa är den skönaste som finns.. HAHAHAHAHAHAHAHA

hahahhaha

asså dehär måste va ett skämt. farnaz had eingen bil idag och hon har inget busskort. så hon tänkte att vi ska cyckla till gymemt istället. och dumma jag går med på det hela. DET spöööööregna det var svinkallt. men ändå rulla vi dit. vi gick på spinn, core och va me på ngn ro-tävling sen gjorde vi ett vikt-test där man ser vad man har för bmi och hur mkt fett i kroppen man har. Jag blev deprimerad på rikgigt. men jag bryr mig inte så mycke. Det värsta va att vågen visade 4 kg mer än vad jag vägde i sommras. Dom dära ska bort innan nyår, inge snack om saken. Ja jag vet jag är väldigt vikt-obsessed men jag äter allt, kanske lite för mycke också. Så de e inte så att jag svälter eller något ba satt ni vet.. hihi.

Farnaz kom hit efteråt och vi laga middag. Nu ska jag duscha o sen? jag vet inte, you tell me. JAG ÄR FRI FRÅN PLUGG det är underbart.
Kanske kan söka lite jobb då :)



ahahahahahahah, nadiaaa u feeel meee'??



Jobb

Jag vill byta jobb, vill inte ha kvar mitt pissiga jobb. Visst det är skitkul men inte när man har en kråka över sig hela tiden som kalgar. uft. Nu ere ba dags o söka jobb igen.

förövrigt så har jag träningsvärk så det svider. Och jag är inte på humör idag.

puss

Tjockis mockis sockis brockis

Haj haj haj my little pie..

Vet ni vad? Angela har fått körkortet. Hon och farnaz kom förbi mitt jobb idag o de kom och skrämde mig medan jag "jobbade". Sen visar hon upp ett papper, och jag fatta nada. frösöker läsa pappret i ett par sekunder fattar ingeting sen skriker angela: JA HAR FÅTT KÖRKORTET!.. och ja kan ju inte skrika på jobbet så jag henne dedndära blicken "OH MY GOD, OM JA INTE VA HÄR HADE JAG SKRIKIT SÅ HÖGT SÅ DU FICK TINNITUS".. självklart belb de lite mini skrik hahaha.

Jag var och träna med farnaz idag också. Jag har ju inte tränat på 2 veckor, jag har suttit och käkat godis nästan varje dag + glass och bullar på kvällen. Gissa hur många kg jag har gått upp? När jag ställde mig på vågen efter träningen visade de sig att jag har gått upp 2 hela kg. Aja, de försvinner snart. träningen ger ju resultat nästan direkt.




hö hö hö

Klänningen...
Min utväxt är inte sådär jävla mörk som på bilderna. Min kamera mår inte bra.. och jag är osminkad och har huvudvärk. Så ja, jag vet..



framifrån e den ganska vanligt.. haha ni ser prislappen..


Det var när jag såg bakdelen då jag blev crazy mayzee


Hihi, i'm so happy..
Jag vet inte vad det är med mig och klänningar. Seriöst..
Det värsta är att jag inte får något tillfälle heller för att använda dom. Jag är inte som alla andra syrianer som blir bjudna på bröllop varje vecka. Min släkt är liten så det blir typ ett per år om jag har tur så blir jag också bjuden.
För jag räknas typ som "barn". Eller så måste jag vakta småbarnen och då kommer hela släkten hit så sitter angie-nanny och vaktar dom.
To sum it up breifly, är det fest? Ring mig. Ska du gifta dig? Ring mig.



Jag är en taskig kompis

Hade min sista tenta idag o va så jävla glad för att den va över. Jag messa alla men alla gick antingen i skolan eller jobbade. Stupid me? Hursomhelst ja gick runt i alla affärer och hitta en klänning som fick mig nästan o gråta av glädje för att den va så snygg. Den e nästan så snygg så jag tror att jag visar upp den på bloggen.. maybe om jag orkar.. I alla fall, jag köpte den sen lovade jag Farnaz att gå med henne på Zomba passet kl 6. Hon ringde mig vid halv 3 och jag sa att jag skulle hem o sova lite innan passet, för jag e alltid skittrött efter 4-timmars prov.

Vad händer när jag sover? Jag vaknar inte förräns NU! Jag är en hemsk människa. Hur kunde jag glömma o sätta på ett larm kl 5 så jag hinner dit? Jag är dum. Och de värsta av allt e att jag tror farnaz har beställt en sprängdande huvuvräk åt mig som straff. För att här sitter jag me en bokstavligt talat sprängande huvudvärk och vill egetligen sova om. Men jag vill inte, för dethär e min sista lediga dag. Jag var helt ledig idag och vad har jag gort?... NADA

Förlåt farnaz, vi kan gå imorgon på ZOOMBAA?! hihihi..


Farnaz och jag .. vi e goda vänner fastän mycke olika.. jag gillar polly..


please god. please...

....


OH MY GOD HUR KUNDE JAG MISSA?

KENZA HAR TRÄFFAT MIN MAN. Jag är så avundjsuk på henne just nu...



Oh baby


Om jag kunde


Rebecca Simonsson
En utav sveriges snyggaste tjejer
ville ba visa er hur vacker hon är. helt sjukt................
och ja, jag vet att hon har fyllt kinderna och läpparna.
Men kolla på henne. MJAU


he found her.

Jag har en killkompis som berättar som sitt ex...
Han gillar henne så sjukt mycke. han berätta allt för mig precis om henne och vad han har gjort för henne.
Det där kallar jag riktig kärlek. Okej visst han e lite äldre = lite mer mogen. men ändå. Inte många i hans ålder som gillar någon så starkt och tänker seriöst..

Jag blev faktist rörd, väldigt mycke. När man får veta att någon verkligen älskar någon så mycket. det exicterar.. underbart..

Vet inte ens varför jag skrev det här


hemskt

Jag hade en hemsk natt. Jag kunde inte sova. Och som vanligt så vaknar jag helt ensam hemma och är ensam hemma fram till 4 något..Jag kunde inte sluta tänka på Iluminati. Satt länge igårkväll och googlade fram allting om dom, såg vidios och en massa hemska saker.
Kan inte förstå varför människor är så onda. Helt seriöst? varför kan inte alla bara bry sig om sig själv och föröska vara bra och sluta vara så makt-galna?
Vad ni än gör. Googla inte på dom förösk inte ens o hitta info om dom. Dom vinner på de bara. Skit i dom. Jag är fortfarande rädd har musiken på högsta volym för att inte bli rädd. Har tännt alla lampor. inte för att dom skulle göra mig något ont men dom verkar ha djävulen i sig och därför blir jag rädd. Jag kanske behöver psykiatriskjälp hahahaha..

aja, ikväll blire mys hos angie.


MJ, MJ, MJ.. akta kläder akta.. oo mattaaaaaaaaaaaaan oo mattan



.

Vas hos angela idag och rädda henne från mörkret. Hon va ensam hemma och grät av rädsla hon vågade inte vara själv så jag gick dit. Vi prata om demoner, Iluminate, gud och döden.
..jag är rädd för döden och helvettet. Jag vill inte dö.. ja vill inte att någon jag tycker om ska dö heller. Jag vill frysa tiden..


tell me why honey

Varför är det alltid på kvällen man tänker på saker man inte tänker på under dagen?


murder she wrote..

shuhu?
Jag e på festhumör helt plöstligt?.. jag vill gå på fest. Men de e onsdag, alla e döda, alla e sjuka, svininfluensa.

Har pluggat i bibblan och de va så jävla tråkigt. En kille satt framför mig o smaska i sig en massa godis. Blev så sugen så ja drog därifrån, det är inte okej. Det borde finnas en ätfri zon! Kunde knappt koncentrera mig på räknetalen utan satt o tänkte på hur goda godisbitarna hade vart och att de skulle sitta bättre i min mun är hans.

Se que tu no quieres que yo a ti te quiera
siempre tu me esquivas de alguna manera
si te busco por aqui me sales por alla
lo unico que yo quiero no me agas sufrir mas


Bos bos


shululul

Va händer å fötter? Mina fötter värker ialf.

Idag har jag åkt skridskor me en vän, det va skitkul. Men jag skämmde ut mig som fan, jag ramlade var 5.e minut. Det blev lite jobbigt mot slutet...
Men det va ganska kul i alla fall, vi körde lite lekar också haha..

Nu är jag home sweet home och värmer mig med kakor och varm oboy.
Måste plugga nu faktist. Pussiipusss


:)



Banangie's confessions

Jag har ångest minst en gång i veckan över mitt VG i fysik
Jag älskar barn som inte kan prata (1-2 år)
Jag avskyr folk som slår sönder busstationer
Jag önska att jag va naturligt blond
Jag har aldrig tagit ett ciggbloss någonsin
Jag hatar o plocka ögonbryn
Jag har aldrig kommit i kontakt me droger
Jag gillar människor som kan göra sånt som inte jag kan
Jag är vig som få
Min panna blir strålkastarpanna efter kl 5
Jag kan inte se någon gråta utan att gråta med
Jag saknar min klass
Jag älskar mitt liv


JAG SVARAR VISST

Jag svarar visst på era frågor. men ställs samma fråga om och om igen så svarar jag inte, som klänningsfrågorna har jag redan svarat på. och vart jag fixar mitt hår.. jag kanske ska svara igen?
HM & Bikbok
Fadi i rinkeby


By the way så har min dag vart upp och ner, ett helvette typ, fast ett roligt helvette hahahaha


Aloha

Shoho, igår såg jag MJ filmen. Helt ärligt så sög den, se inte den 100 kr i onödan ni kan få mat på ngt uteställe för dom pengarna istället. Den sög häst.

Just nu är jag i en period (igen) då jag älskar mitt liv. Jag är lycklig
Har tagit ledigt en vecka från jobbet också, ska sitta och plugga på mornarna. Thnx Farnaz för att du tog mina tider hihi.. O angie kommer hem idag, hon e home alone, shu-lu-lu-lu?

Hey mambo, mambo italiano...


haloween

Igår va jag på haloweenfest i årstaberg hos emelie.
Vi var utanför haha. alla va inne i köket, man typ dog av syrebrist där o så tog jag nora och fanraz över vardagsrummet. Hennes pojkvän klagade på min musiksmak och sa att jag får byta låt BARA om jag inte lägger något som är "HIP-HOPPIGT".. aha jag farnaz och nora drog ganska tidigt därifrån och mötte upp ngra i stan och sen åkte hem.




Fråga mig inte vad jag klädde ut mig till.. för det vet jag själv inte.
Målade svart runt ögonen och rött läppstift.. vi kan kalla de djävul? eller something..
by the way de e min kamera som är konstigt. Min panna blänker inte sådär


RSS 2.0