blää

Jag är så sjuuuuukt trött, imorgon har jag religionsprov och fysikprov och mösspåtagning och ja ska även på skiva.
Jag vet inte hur ja ska räcka till imorogn.

Skivan igår va faktist good! Men de blev svettigt as in i helvette. Alltid kul med fest, i love fest. i love love. problemet är bara när man står framför garderoben 30 min innan och har beslutsångest. men det blev min spets-klänning fr gina. Den är rätt så najs. Hur som helst Ja sk anog köpa 1 kg godis för ja ska inte sova inatt. Plugg hela kvällen. EN MÅNAD KVAR FÖR FACK SAKE!!!!!!!!...

Jag vill också bara påpeka att ja kommer o ha de starkaste vadena efter alla studentskivor. . klackskorna dödar mig. ja ska börja fest i ballerinas!

ojoj

Gud vad nervös jag var under uppsatsskrivningen. Men det gick faktist bra, hoppas på att få intervju nu bara. Gud vad glad jag skulle bli om jag fick det. Fyfan!! Aja, jag hoppas i alla fall att någon utav mina kompisar kommer in. Det här är en väldigt bra chans till att få komm ain trots att man inte har mvg i allt.
I really really want this. Hoppas i alla fall att dehär blev bra!. please jesus!

Jag ska på två skivor idag, ska bli nice nice =)..
puss puss!!

hihi hoho



lite bilder..



Mjau

En massa som måste fixas.
Nu måste jag verkligen föröska förstå vad som händer hära...
haha, tisdag: uppsatskrivning för tandläkare. Onsdag: religionsprov. Torsdag: fysikprov. Fredag. LEDIG!!!!!!!.. this is madafcking great!


måste ba säga. POLEN VA GREAT!
de va så jäääääääääääääääääääävla roligt asså. trodde verkligen inte det.
Under en hel vecka. och jag menar en hel vecka, då man äter ute varje dag, dricker, äter efterätter, köper saker.. u name it.. jag slösa bara 400 kr. DET ÄR SJUUUUUUUUUUUKT!!!

BAAAAACK

DE VA AWESOME!!!!!!
BÄSTA RESAAAN HAHAHAH...
berättar sen, ska dra nu caiooo babes!!!

WELL

Imon åker jag till Polen som sagt. jag är väldigt nervös. Känns jättekonstigt. Jag ska bo i en värdfamilj denhär gången också. Najs najs tjejen mejla mig nyss och heter Lidia något..
De känns overkligt om 24 timmar är jag hos en annan familj, sover i en annan säng i ett annat land och kan endast prata engelska me människorna där.
Ni förstår inte hur nervös jag är...
vi hörs igen på söndag. =(...
Polens fina flagga, svår o rita o måla..fan va jobbigt




Update 06.55- Jag är nervös!

läänge sen

Igår var typ den värsta dagen i mitt liv?..
biologiprovet gick åt helvette. men jag fick mvg på pyskolgiprovet och naturkunskapsprovet. Känns skönt att ja fått 2 mvgn av 3 på naturkunskapen. eftersom han sa att de va ok om man fick vg på ett prov. och i psykologin skulle vi bara ha ett prov. så de känns bra nu!
Fysikkursprovet känns väl sisådär. jag tror att jag har fått vg, och är rätt så säker på det. tror inte ja kommer på mvg så de känns surt. Hursomheeelst
på måndag åker jag till polen för att vara med på MEP. jag är väldigt nervös kan jag säga i alla fall. det värsta av allt ´är att jag inte ens vet vart jag ska bo. men i alla fall.
En vecka är jag borta. och nu i helgen måste jag plugga som FAN och dagen jag kommer hem också. nästa måndag så kommer jag skriva porv i fysik igen, så JA, en massa press på en angela som är stressas som fan.

Dagen efter jag skriver fysikprovet skriver jag porvuppsatsdelen (TAPIL) för intervju om en tandläkarplats i KI.
dagen efter det har jag religiosprov, och efter det är det MÖSSPÅTAGNING =)...

aja, nu kanske ni tillome blev stressade av mitt snack. men men
have a nice dat ma fellassss..


Natta bror jag vet att ja missar din födelsedag. men du komer få bästa presenten!
muahahahahahaha ;D;D;D


hinner knappt blgoga ju

.. ja har prov imorogn igen o denhär gången i biologi c, fett svårt ialf..
Grattis daddy, han fyller 50 idag. BIG MAAAN HAA!  hahahahah
nu ska jag duscha, plugga, sova.. =)


jag o maricka i sommras, men fulla magar me göööööd mat

=(

Jag vill gå på farhas skiva på ons.. alltås imon!...
Det är black n white tema. men ja skriver kursprov i fysik B på torsda, så ja kan inte :(
o på fredag har jag badabam biggie jiggie provi biologi C..
o på månda är de poloniaaaaaaaaa

bajs på fysik okej? BAJS!
gonatt o be för mig allihoppa inför torsdag JAG BEHÖVER DE



aa dehär håller ja på med...
o de e de lättaste av alla kaptilerna..

uft

Man vill inte plugga när man ser de fina vädret ute, ibland önska jag att jag gick typ i handel o hade ett chill-liv
eller typ såhär snygg så jag bara försöjer mig med ett vackert ansikte.
tänk lite.. hon har inget o göra om dagarna förutom dåra när hon plåtas, är snygg, tänka på sin kropp, ha tid för träning, ha tid för o shoppa. får håret och allt fixat varje morgon. med money as hell och hon gör ändå något som är fett kul.

...aja.. livet är orättvistt LITTLE MISS BRASILIEEEEEEN

what about daddy cool?


Freeeeze, i'm ba baker put your hands in the air and gimme all your money

Majuu

Idag var jag i stan o köpte grejer grejer..
Jag har också köpt en cykel. ja ska börja cykla till skolan nu. ja vet de kansek lååter nördigt men ja älskar at cyckla. o min cyckel e fett ball den har en kärringkorg framtill och en ett kjol-skydd så kjolen inte fastnar i hjulet, ja har massa coooooooooooooola grejer. ja måste ju börja träbn alite inför beach 09 o dehär e fett bra =)
de enda problemet r vart ja ska ställa cykeln?.. den kommer ju bli SÅÅÅ snodd om ja ställer den vid skolan, eller kansek inte snodd men hjulen kommer inte finans kvar på plats, men kanske på styret om ja har tur.
Aja, ja e fett glad ialf .. =)

Den ser typ ur såhär, bara att ja inte skulle cykla me en röd klänning hahahahahahahaha...
By the way... MINDRE ÄN EN MÅNAD TILL VÅR SKIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIVA!!!!!!!!!
SHU-LU-LU-LU
Nu måste jag plugga lite, ja har inte pluggat sen 1970 talet känns det som, fastän de inte alls va länge sen.
aja.. pusspsusususus

yesterday when my problems seemed like BGI BANG

Igår skullej ag ta en chill-dag jag åkte in te stan me natta o gandom och sen ringer min mama o ba: DU MÅSTE följa med till släkt-träffen. VET NI VAD JAG GJORDE DÅ?.. joo jag åkte såklart...
Fyfan asså de va ett självmord o ja menar allvar. De va mammas släkt och ja träffar dem typ en gång va 9.e år.. de va hemskt.. de va inte kul, de va inte underhållande, DE VA INTE OK!!!!

i alla fall, som tur har man sin mobil, så man börjar ju såklart smsa människor man inte smsat på 300 år, kollar igenom bilder, prata me småbarn, och alla småbarn satte sig brevid mig med samma min som jag hade.. ni vet "kom o hjälp mig härifrån JAG HAR DÖDSTRÅKGIT" jaaa juste den minen. Jag tog kort som aldrig förr.. jag va dödstrött när jag kom hem, vilket resulterade en försovande angela som inte kunde vakna för kyrkan, min pappa är ju bortrest också så jag skulle va tvungen o åka me buss.. ooh asså.. aa de va verkligen en OBESKRIVLIG KVÄLL!!!


myyy cousin

och igen


min fina mami


no comments..

aja, nu ska jag äta något gött, puss

fortfarande sjuk

vad händer idag då?.. jag vet inte. jag vill faktist göra något. nästa helg kan jag inte göra ngt för då är våran påsk, veckan efter de är det polen so gäller sen efter de är de fuuuuuulllt upp. SOOO. vi måste göra något idag tjejer..
Jag förstår inte hur vi ska hinna med allt?.. fyfan alltså tycker synd om oss s¨å jävla mycket alltås hahaha, vi har drygt en månad kvar i skolan och vihar mer än 10 prov kvar. HAHAHA asså jag förstår verkligen inte.. tycker så sjukt synd om mig + alla andra.
Aja, efteråt såå kommer de o kännas så jävla SKÖÖÖÖÖÖÖNT!!!!!!!!!!!!!!!
Allt är fixat, tack och lov. jag känner mig ganska duktig. jag har skolan och allt men ändå har jag tagit ansvar om en massa grejer. jag har fixar slutksivan, vår klasskiva, flaket samtidigt som jag är med i SVG. I'm proud.
ett tips till er som går i 2.an fixa era skivor/slutskivor/flak I början av höstterminen, för sen kommer allt komma på en gång och alla kommer klaga på att de inte har råd osv.. plus att ni kommer o ha grovt mycke o göra sista terminen. Så fixa allt i septermber så som jag gjorde. Det ärså jävla skönt o inte behöva tänka på det....förutom redovisningen och sånt =).. men de är ingen big deal..


SJUK? aaaaa


Fufaaaan, jag är så grovt sjuk så att jag inte ens kan plugga, det droppar från näsan o huvudet känns tungt som fan.
jag vill bara ta en damsugare o suga ut allt snor hahahahah..
Jag har pressat typ 10 apelsiner och 3 citroner o bara druckit, ätit 2 kiwi och vitlök och lök i masssoor!
NÄR SKA JAG BLI FRISK?!?


nej

orkar inte me ngt just nu, jag är sjuk..

ibland är man på humör, och ibland inte.. idag är INTE min dag

regnaa inte för fan

jag är sjuk, typsikt va? jag blir ALLTID sjuk på loven, de är så jävla typsikt OOH!..
aja hursomhelst vädret är ju inte heller direkt bra så jag får väl sitta o snora inne idag..
By the way, jag åker te polen snart, och jag är så jävla otaggad så de inte e sant. Vill inte åka längre, allt är stressigt jag vill verkligen inte åka. Tror ni ngn annan kan ta min plats? jag har ju skrivit skiten, de är bara o ta den? Jag tror minlärare kommer mörda mig på plats om ja inte åker..


efter studenten blir jag brunett igen..

fett glad

jag har klippt mig idag och ja har även köpt klänningen ja ska ha till min skiva. fett snygg är den i alla fall.
Måste bara säga att min kusin klipper fett bra. fuck alla andra frisörer. jag har aldirg gått ut från en frisörsalong och vart nöjd me en klippning tills idag. Jag har fortfarande långt hår me uppklippning framtill. najs!
bror, jag underskattade dig. mu ha ha
boka tid hos angela?...ring mig haha
nu ska jag pröva min klänning för ja e så glad över mitt kap.
Puss o hej leverpastääj'


tjingeling

Jag tror ingen förstår hur det känns

Det är lov, okej det heter lov för att man inte ska plugga seriöst asså? ja blir galen på riktigt. vf ska jag sitta hemma o plugga när alla mina vänenr är ute o festar/fikar/tare lungt.. går på bio.
jag har hur mycket som helst o göra, biologi, fyisken, arabiska porjektet.. orkar inte ens säga allt jag har. Jag vill bara ge upp helt seriöst. Fysiken är skittråkig, de går inte ens o öppna boken för att den ger mig sån jävla grov ångest.
man behöver inte ens fysik till läkarlinjen egentligen, de lägger bara till den för attt allt ska bli svårare. ofta en läkare ba aaa du har åderförkalkning och de har har ett samband me newtons lagar och kvantfysiken... ät bajs den som kom på dethär.. fucker hela bunten..
Tänk att när man är ute o festar tänker man: aa imon måste du plugga plugg plugg PLUGG PLUGGG.. okej om de va ngt roligt att plugga till men seriöst?!! FYSIK?.. alla ni som går i 2.an och i natur och vet att ni inte ska bli ngt som har fysik B som behörighetskrav. REDUCERA BORT DE!


jag vill gå på fest ustället, ja vill njuta lite.

fyfan

jag vakna upp och såg hur fint väder de är. Jag får bara ångest för att jag vet att ja måste sätta igång me plugget snart, o de känns förjävligt. Jag har bestämmt mig nu, jag ska klippamig jag har inte klippt mig sen´november 07. jag vågade inte klippa mig efter de för att en idiot kapa av mer än halva mitt hår. de kom till axlarna. sen dess har jag bara sparat. Nu kan jag inte locka håret längre ordenligt topparna är helt flisiga. jag måste verkligen klippa mig. till studenten skulle det också vara lite färshare om jag klipper mig. Så jag smsa min kusin o undra om hon kunde göra de. får se om hon nu kan klippaaaa. jag har sagt till hemme att hon får klippa max 3mm vilket är 1/3 cm. mer än så, då blir smisk på lilla römpan.
 

miiiiiiiii kusinaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

´tjo

Skivan igår var väl lite så sådär.. musiken va ju inte min smak ocgh jag gick fram till dj'n flera gånger och jag kännde mig som ett litet barn som ba ja vill ha ngt annat..
aja.. de va helt okej ialla fal..
idag kolla jag på studentklänningar, fyfan asså ja venne vad ja ska ha längre.. pallar inte
ja behöver en klänning till min skiva, studenten, slutskivan. dessa 3 är viktigast!
whateva ja komemr gå me en plastpåse..


jennpäär o äängeläää.. snyggingaaaaaaaaaaaaar

jag o farnazzzz, suddig bild i know..


Tom Tits


Besöket på tom tits va ju roliagre än vad jag trodde att de skulle bli. Vi blev som 6 åringar igen och åkte rutchelkanor haha. finns en massa vidios också. undra omman kan lägga upp de?. skulle va fett kul. EN är to die for ahahahaha
I alla fall. nu ska jag fixa mig inför skivan. hoppas de blir kul =)


Jag spela typ spökboll eller vad de heteer, blev hetl anfådd...


Vi åkte ner för rutchekanan,, FETTT KUUUUUUUUUUUUL! obs, inget smink på drf jag e kritvit


Vi igen..


abbe du får va med för att du blev bra på denhär bilden.. hahaha

söndag

Va i kyrkan idag och kolla på när killarna blev shamshosoo..
Grattis philip!
Idag ere skiva igen, emelies skiva och temat är disco. undra vad ja sk aha på mig idag. Det är dåligt väder idag så ja e inte sådär jättetaggad vet inte varför..
vi får se vad ja ska ha på mig.. vill egentligen plugga idag o imon aja fyfan ASSÅ jag ångrar att ja ens tog natur eller nej de gör jag inte, ja hatar bara fysik-b, de tar på min energi!


visst ser masken photoshoppad ut? haha den va så jävla bra ja ska ha en sån!

uuuuuuuuu angel eyes.

jag e helt besatt av den låten.... ska länka den snart.. när ja tröttnat på den..


jag venne vad de va me mina händer me de verkade vara överallt....
jag salle å min kusin..
min panna blänker som en strålkastare, men de gör inget, vem bryr sig


tjejeeeer tjejer HAN är plaaaayer HAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHA
Madde,yoyo, nille och jaaaaag .. och playern HAHAHAHAHAH



jen, jag, fredriko, katri å samer i mitten.
ja gillade masken
de ser lite ut som om min kusin fösöker flyga efter att han klätt ut sig till batman.. men aaa alkohol does much

Skiva: sagotema


hemma, utan blixt haha


hemma med blixt hahahahaha


innna middan åkte vi båt dit och fick dinkar hihi..

LAKK SNYGGINGAR LOOOOO


Middan och angela blev klassen "catfight", jag had eblivit as sur om ngn skrev sådär!
fast jag förtsår dig brur


festen sötaste mimmi, jenniiifer!


middagegn, maten va FINE AS HELL



brodern dansar förfullt..


alla va typ utkldda och typingen fatta vad jag var, kolla på honomo liksom? SATSAREEE



catwoman vs hulken


min kusin haffa harry potter

enkidu fixa efrim.......

sen... på vägen hem..


ooj? vem var den maskerade fantomen...?


tadaaaaaaaaaaaaaaaaaaa


kvällens bästa bild HAHAHAHHAHAH

Måste bara säga kusse vi hade fett kul o tack för middan, tro mig vår kommer äga längtar tills min asså..
sen så dansa jag me min drömprins ialla fall, bara mina närmaste vet, och jag vet, och jag är överlyckig hahaha
fattar inte att man kan va så snygg...
BRODER DU ÄR MITT KÖTT O BLOD I LOVE YOU!!♥♥♥♥♥♥♥♥♥

SKIVAAAAN

Fuuuffaaaaan VAD VI HADE KUL!..
Var på min kusins skiva igår.. och VI HADE GAAAAALET KUL.. mer info kommer snart måste ba smäla allt som hände hahahaha
aja.. hörs effter frukosten
FRED

ang

vi älskar vår angela // nilay & yohanna

If,,

Om jag skulle få mer än 1050 i månaden..

dååå hade denhär vart min!!..
De va så skönt när jag jobba ååh, men ja har sparat mer än hälften utav de jag tjäna!
.. för ja ska resa i sommar eller hur brur?
tycker att den e fett dyr by da way.. jag kan sy en likadan. säger vi... men ja pallar inte..


WIHOO

fan vilken lång dag de var idag.. Vi åkte till Tom Tits med klassen och hade FETTT KULLLLLLLLLLLLLLLL!!
jag tror inte vår klass har haft sådär kul på flera......timmar?.. hahaha
ne men fyfan vad kul. Har en massa bilder kanske slänger upp de lite senare..
Efteråt köpte jag mitt favorit läppstift från MAC. baby! äntligen eru min igen.
I alla fall. sen gickjag på spinn och sen salsa pass..
nu måste jafg sätta igång me plugget. har psykolgiprov imon =).. ska bli kul ..


ville bara säga att skivbiljetterna säljs nu!
Skivan kommer att vara på Hard Rock Café, den 6 maj 22.00-03.00
Det är endast förköpsbiljetetr som gäller och inga biljetter komemr att säljas vid dörren..
Så om ni ska komma holllaaaaa...
de kommer bli gaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaalet!..
4 klasser, hihi hoho..

tralllalla

Idag var en gansk aokej dag..
provet gick väl, men e väldigt osäker på om de e mvg... =/.. jag råka somna igår nör ja skulle plugga till provet så de sket sig haha..
Aja skitsamma ja fick hem skorna idag ja blev så jävla glaaaaaaaaaaaaaaaaad. de satt perfekt också storleken va inte för litenheller.. bara lite.. haha
måste bara säga att min kusin e så jävla lättlurad de är ju 1.a paril om ingen nu har missat de?.. i alla fall ja drev me henne om att ja ska flytta till gbg helt plötsligt.. o man ba? angela smartass? tänk lite ofta ja skulle säga bara sådär? ja hade sagt 40 år innan. de roliga va att hon messa sönder mig och ba va va? menaru allvar? "du ska stanna kvar".. o sen så sa jag bara: jag har prov kan inte snacka nu. HON GICK PÅ DE! jag fattar inte asså.. brur du borde färga håret blondt!!!
..låt oss inte prata om arazo som gick på de också HAHAHAHAHA.. asså seriöst ja gick lite över gränsen me dedära flytta till slut visste jag inte hur ja skulle säga att ja drev.. till slut sa jag bara asså ja drev?! =/...=/=/?!!! då fick hon chock aja hahahaha


dem är fett sköna också, känns inte ens att man har på sig 13cm klack.. eller aa kilklackar.. hursomhelst.. de ska användas i sommar!!


förrövrigt så e jag aspissed! för att jag missar nattas 18årsdag jag blir skitsur.. OOH!..
VAR JAG TVUNGEN O SÖKA TILL BAJSMEP?!!!!

RSS 2.0