weelll agaaain

den 15.e oktober är det sista ansökningsdatumet till att söka till collage i London om man vill plugga där till Tandläkare eller läkare..
Ska jag söka dit eller inte? tänk om man kommer in? då känns det ju som om man måste gå där för att man fått värsta chansen..
ja vet inte vad ja ska göra men det jag vet är att jag VERKLIGEN vill bli läkare..
Jag + London går inte ihop. sist jag va där.. (13 år) tyckte jag det bara var grått o torrt. Men nu när man har blivit äldre så går man ju ut och festar..kanske lite roligare men ändå
ett helt främmande land och PRATA engelska.. inte min starkaste sida direkt.. tror ja klarar mig bättre med teckenspråk..


Föresten så är flaket snart heeelt klart!.. 23 350 :-
Fy faaaan 8 månader can't wait..

klänningar

Jag älskar klänningar det finns ju inget bättre!
Har hittat en som jag ska ha på min studnetskiva redan den är från asos! såå jävla snygg men kanske lite för öppen? men aja alla ni vet att jag alltid har öppna och uringad ekläder ändå så jag bryr mig inte så mkt så länge jag inte ser ut som trash.. Kan visa mina favorit klänningar...hääär


Sommrigaste klänningen jag äger från forever 21 från Dubai..


Klassikern - American Apparel..


Blommiga klänningen från Gina i sommras


Fransklänningen från H&M. Bäst att dansa med
det blir en dubbel effekt på movesen hahah

Nu ska jag fortästta plugga! puss!

Kan man bli mer sur

jag fick VG på ett arbete i histroia, vill vill dö! basjkorv*******
aja hoppas ja kan reducera bort det ämnet.  Imon har jag matte D prov jag ska verkligen plugga idag som en åsna..
en massa plugg plugg plugg...
oooh måste bara säga natta patta jag saknar dig jättemycke.. =(
fan har inte sett dig på 2-3 veckor dehär e crazy fucking shiet man.


gimme gimme gimme a natta of da midnight

min kusin

aaa min kusin har stött på killen i mina drömar.
Ni vet "elias" som jag har skrivit om tidigare i bloggen om hur mkr jag råglodde på honom när jag va o fik apå ett fik . OCH HON VET att de alltid har vart jag o elias jag hitta honom före henne- aja hursomhelst...
Vänta bara ja har många på listan som jag ska börja stöta på hmm.. vem ska jag börja med.. Typ Ni, eller PH eller hmmmm ja venne har ju en lista på 100 pers. ELIAS E MIN o ja skiter i om han heter Christian.. Bajskorv

Min kusin otrogeen men min kille.. låter komplicerat och så är det... my heart is broken </3
But i'm gonna kill ya iwth my knife

I like it

Var och träna idag för fullt på gymmet och de va hur jävla skönt som helst.
Sen så åkte jag till min morfar och plugga en hel del. Plötsligt får man ett samtal av Orre o så ba: Lets go out n chill somewhere.. och sen så får man samtal här o där o ba komigen vi drar..
the pröblem is. I LOOKED LIKE AS. tänk er mig i mjukis nytvättar hår och inge smink och pluggat i flera timmar.. resulterar en väldigt ugly angie. Men på 30 min hade jag hunnit åka hem och fixat mig och så drog vi allihoppa till hässelby 165 hahahaha.. ne man aa de va mysigt mysigt. We should do it often my firends! spontan shiet
nu är jag hemma, kanske ska plugga?! =/...


en dag i skogen.. flera dagars rehabilitering.

hihiiii

igår va kuligt, men fyfanva trött ja va höll på o somna på slutet
här har ni en massa bilder orkar inta fixa o trixa
..
 ;p



la cucaracha

idag ska ja och tjejerna ut och käka a la cucaracha som ligger vid medborgarplatsen typ.. ni kanske känner till de stället..
Själb så älskar jag det stället.
Maten är supergod, Svinsexiga bartenders (sist ialf) och är inte så spec dyrt om man jämför men andra resturanteeeeeeees..
Det är så mysigt där inne. en spansk inredning och mat. Och så är det mycket levande ljus där, me like big big big!
Och dessutom så börjar musiken spela klockan 10 eller någt om jag inte har fel. Och då är de spansk musik FYFAN BÄÄÄÄÄÄST! Gipsy Kings (L) Angela.. Jag älskar dem!
aja ska bli kul idag tjejorrrrrr

=)

lockigt hår = paradise

tänk o bara vkna upp på morgonen å ha ett fixat hår, bara lockigt..
Till alla er där ute som har lockigt håt, föröka er. skaffa barn sprid era gener!


Tog1 timme för mig å fixa dehär.

tomt

helt tomt i skallen, är sur på mig själv. Jag är arg, sur vad du vill!
jag borde tänkt på allt innan.


HAAAAAARD WORK WORK

Okej haha jag har kollat igenom alla bilder igår. Fan vad de va lyckat vill jag bara säga igen.. men jag har blåmärken & blåsor på tårna! WONDERFUL
idag ska jag göra klart mitt projektarbete och så är jag HEEELT KLAR! vilken befrielse.

Blev inge kyrka & gym idag. vaknade för sent som vanligt och var seg  =(

hörs snart igen då ska jag skriva om en viktig grej bosbos


Innan konserten, hihi =)

hahaha

bäääästa konserten ever!!
fast grejen var ju att tror dem flesta där var DJUUUR! okej, inga människor! hahahahaha
vi dansade och hade skitkul faktist.. Innan jag skulle åka dit ringde jag angelao plocka upp henne tänkte fan, NU JÄVLAR ANGELA (min kusin) SKA MED!
Hade nog haft hur tråkigt som helst där annars...inte the preformance men ni vet ju att gå dit me bara familjen är ju tråkigt..
Alla var ju självklart så jävla bra.. men ett frågetecken där på haifa. MENFUFAAAN hon är så vacker! man trodde att hon skulle vara fulare i verkligheten. men hon är exakt lika snygg så som på bilderna..
Jag har världens sämsta kamera så bilderna är hur dåliga som helst... =(
aja här har ni lite..


FARES KARAM VAR BÄÄÄST!

Haifa var snyggast

Är inget stort fan av Najwa, men hon är bra =)

KONSERT IDAG!

Idag ska jag då på konserten i Globen för ARABER hahah :D kommer bli riktigt kul..
Det jag ser mest fram emot är väl Haifa wehbe.. hon är så jävla snygg o så jävla pantad..
den börjar kl 19.00 och ja vet inte när den slutar.. hoppas tidigt för imon ska jag upp tidigt till kyrkan och sen TILL GYMMET ska inviga mitt kort som jag inte använt sen jag köpte de.. (1 sep). Blev sjuk och skit!


En väldigt glamouröööös bild på zooo zoo o mig från kemilabben igår!
FRED BRÖDER♥

STUDENTSKIVA

Studentskiva den 7.e maj at Mango!
Min klass (nv3a) och forskningklassen och SP3B!
LÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄNGTAR!!!!!


Min klass- vad skulle ni gjort utan mig?
haha skojja!

HAHA

IDAAAAG var nog den roligaste dagen på länge!!!
vi hade skitkul, fotograferingen gick bra oh allt. Vi har tillome fixat klassskivan nu! ;D iäm so happy äntligen är allt fixat hihih. Sen hade vi gympa med vår pyjmaas också hahahaha


Efter att vi bytte om

notera yohannas nedre den ( hon till vänster)

Gymp-pyjamas?

vi ser ut som 10... vi är 18

Majkiboy ekaaaaar


hahaha

hihi


traöaöaöa

Back in kindergarden

arazoooo zozoo


omar verkar inte gilla sällskapet..

haaaleleluljaaa

Idaaaaaaaag är det torsdag vilket innbär HEEEEEEEELG IMON! eller nästan dåra.. går i skolan till halv3 sen slutar jag  JIPPI KAJ YAY MF!
Ska träffa studentmäklaren imon för att skriva på kontraktet BLÄ fyfan vadf jag har fixat me grejer alltså! Jag brode få pris. Blev lite PISSED OFF idag när ngn annan försökte göra mitt jobb så att, aa men aaa har inget å säga nu..
Nu ska jag äta lite MUMSIG MAT.
och sen plugga som vanligt jag tror inte att jag behöver skriva här i bloggen NÄR jag pluggar utan när jag INTE pluggar kanske vore bättre? eller..
Imon har jag skolfoto vi har bestämmt då att vi ska ha pyjamas. Sitte rå letar bland alla nattkläder vad jag kan ha på mig. Så som niii vet ( ni som går i tensta) kan man ju inte ha nattshort för då är man cheapy hahahahaha
aja.. tror jag ska ha shorts ändå =)


 aaa så snygg kmr jag å va imon typ..

wwwwwweeell

Idaaaaaaaag i skolan till 4, arabiska till 6 och möte till 8 jag va hemma 9, pluggat? nooo
nu måste jag plugga lite..
mammas o pappas 19 årsdag ida, åh pappa hade köpt massa rosor och fixat balonger kan visa dem ,dem va skitgrymma o värsta tårtan o allt, ja vill gifta mig..
nån?!


Herre gud

Var det någon annan än mig som såg dendära killen "Deeran" fårn Irak som hade blivit blind? i Idol såklart!
han sjön ju jättefint, och jag blev så glad när han fick guldbiljetten!! asså seriöst ja började gråta, jag grät ganska mkt också. men inte så att jag skrek o så men aja hursomhelst. När han berättade om hur han hade blivit blind blev jag så jävla rörd!
ASSÅ seriöst jag funderar heeeeelt seriöst p o bli utrikesminister. Måste jobba upp engelskan men fyfan vaaaad gör Bush i IRAK?! eller hans militära besättningar. det enda han vill är att sätta upp militära besättningar i mellanöstern, och har den största i irak. kan ni förstå?. Bush sa att han vill få bort Saddam för att dem mänskliga fri- och rättigheterna hotade landet. Men sen da? de va 2003 broshan bush fucking vakna upp. de har gått 5 år och dem har ingen regering. det är en jävla folkmord DU (BUSH) BORDE BLI ANKLAGAD FÖR! Folk blir mördade, kidnappade och konflikter mellan sekter är bara en av 10000 saker som är på gång där nu. Men Tack bush för att du förstört en stat som en gång fungera fastän det var ett enväldigt styre.
Jag skrev i ett tidigare inlägg om att jag inte vill att NÅN ska hamna i helvettet, att alla ska få en ny chans. Men jag vet en sak ialf. Bush ska ner till helvettet med X2000. Hitler kan joina honom på vägen dem kan gasas ner lite så dem inte känner så mkt.

Deeran var hur fin som helst, såg ni hur positiv han var. Jag älskar sånt!


Laila ....hehe SPRÄNG DIG I LUFTEN

Nu är kvällsaggregssionerna över, FRED BRÖDER♥


killing me sofly

Jag har en tendes att alltid skriva upp vad jag ska göra idag. från att platta håret till att raka benen.. de är ganska stört. men ändå, då glömmer jag inte vad ja ska göra under dagen.. idag har jag 5 grejer inom SKOLAN bara somjag ska göra.. aa ni ser idag blir jag nog vaken till 3.. För ja måste göra allt som ska göras på onsdagen också. För imon ska jag och några till gå och kolla på en lokal som vi kan ha studentskivan i. Oh önska bara att dedära fixar sig snabbt orkar inte hålla på längre.. aja böckerna skriker hörs vid midantt haha!


Well fellaas!!

Dagen började braaa, fick MVG på mitt Kemi-b prov, var skitglad! nu är de bara o se hur de gick med historian ( det gick piss) :(
aja..vi tänkte klä ut oss till vårat skolfoto som vi ska ha nu på freda så vi försökte ha ett "klassråd" tror ni de gick? WTF asså jag vet en grej, jag ska aldirg bli lärare ialf!! FY FAN VILKET LIV!!!
aja, vi kom fram till att vi skulle ha pyjamas på oss och dem som vill ha GALLABIJE på sig får ha de. För er som inte vet mkt om mellanösterns vackra gallabije så är de som en låååååång låång klänning som kommer ända ner till fötterna..
Hade på mig en sån på nyårsafton för att konstatera hur mkt mitt liv suger..Nils ni vet (Blondinbellas bojvän) han har en sån när han sover.. dendära. fast hans e fulare. Min är riktigt snygg!! 
tror ja ska ha den på skolfotot också eller så blir de fjortis pyjamas som vanligt..



tjabdabadou

Weeeeeeeei

Mitt nervsystem är ur funktion. två prov på en dag var lite föööööör jobbigt eller ja vet inte jag va skakis i 3 timmar hahaha
aja ida vare kul. vi har kul på våra Etik& livsfrågor lektioner.. hahaha de är som om man är back in da kindergarden (dagis)..
Jag bjuder på lite(mycke) bilder ida


Jag jobbade flitigt i ngra sekunder, men nilay störde mig...


Nilay fick smäll såklart


Sen så meditera vi bort våra aggressioner

Sen blev jag lite cool



Sen så vare slut o vi var tvunga o lämna in arbetet..

Hihi sezen, du är i bakgrunden! ;D

Om 10 dagar!

Då får jag min lööön äntligen och stipendiet och studiebidraget! då ska jag faaaanimej gå o shoppa jag känner mig som en student som leve rpå nudlar och billigt vin, eller inte? ja dricker aldirg vin.. aja hursomheslt
Nu sitter jag ock planerarmin vecka, mkt plugga och massa annat jag ska föröska börja gymma haha!

På lördag ska jag på en arabiska konsert i globen.. hoppas det blir kul. Fan asså jag önska att jag va en artist som hade tid med allt har i världen.. typ o bry sig om sina naglar eller sitt slitna hår eller kanske sina fötter som man inte har skrubbat sen 1850-talet. Okej jag ösnkar lite för mkt jag ska hållakäften


nån (?), Haifa Whbe, nåån?, Najwa Karam, FARES KARAM <3 <3!!!!!

Jag ska sova nu FRED BRÖDER♥

damp?

Ibland kan ja få värsta attackerna mot mamma, om hon typ säger: Angela diska lite jag är trött. Då kan ja fåv ärsta dampen o ba WÄÄÄÄÄÄÄÄÄ WÄÄÄÄÄ UUSYHASN, sen när ja står där o diskar så ba ? wtf? vad gjorde jag egentligen. Asså ja vet inte vad ja håller på med.. bara skriker ut o blir skrisur.
Det där kan hända ganska ofta, kan fucka över småsaker som inte ens folk tänker på.. Gud ge mig lite styrka o tålamod!!


<3

yep

Var hos kusin vitamin precis, and now iäm home! måste plugga lite haha sent som fan för att plugga men jag är en nörd vad ska man göra.
Jag önska verkligen att jag ville bli frisör eller kock eller något eller byggarbetare. Jag skulle vara klar direkt efter gynasiet sen an jag bara träffa något o dra å gifta mig. Men nejnej Angela vill bli Kirurg, jag e nog klar när jag är 30 år, då har mina ägg i min äggledare torkat ut säkert så ja inte kan få barn!.. vf ska de vara så jobbigt o plugga till det man vill? Varför ska de yrket som egentligen borde prioriteras som nummer ett vara som svårast. Är det inte v ktigare att rädda liv än att laga en soppa men ingredienser från Nya Zeelands exotiska buskar. Helt patetiskt. Jag önska verkligen att jag ville bli frisör eller makeup arist..åååååååh man tappar lusten när man vet att man har mer än 6½ år kvar o plugga för att man ska bli de man vill (OBS, då är man bara läkare).. låt oss inte prata om intagningssnittet som nu ligger på ******* 20,0!
Sån jävla högkonjuktur på 20,0 så att dem tar det som om de vore a peice of cake. Det är inte lätt att vara extremt begåvad i alla ämnena.
Aja.. nu har jag fått ut mina kvällsaggregtioner.


Puss o kram.. BOKEN VÄNTAR..

=(

Jag orkar inte mer, att det alltid ska vara såhär. Alltid när man har kul så blir det skit efteråt

Idag fyller JACK ÅR!!! Grattis honey buuney! men jag ska nog plugga idag har kemi och hitsorieprov på måndagen, 2 prov på en dag --> angie goes dubble crazy.
Igår firade vi Laras 18års dag, hihi baby du är stor biigie higgia jigga nu!! känns som om tiden bara går forttare och fortare för varje år, de går så SJUUUKT snabbt. Och alla blir äldre ja minns fan när alla vi fyllde 16 och de var värsta grejen, det känndes typ som om det  vore för ngra månader sen..
Aja, hoppas demhär 9 månaderna går fort! I HOPE ... STUDEEEENTEEEN!!!



yesterdaaay, all my problems seemd so faaar away..

Meningen var ...


Meningen var ju att spela bowling, inte dansa twist på frya


Billie jean is not maaa

Vi skulle föröska ta en bild i luften.. aa ni ser hur bra det blev.. -->


=(

kollade precis igenom alla bilder från New York när jag och några andra från skolan var där. Skolan betela för allt, då blir det ju extra kul! haha
fyyfaaaan vad kul jag hade! måste vart den bästa resan hittils, mkt skratt å sen tårar på vägen hem buhu! kanske kan visa ngra bilder från redan tomarooo :D


8½ timme på ett plan + jag =crazytime, det är en citron inte gula tänder

Okej, andas.

Jag är otrologt intresserad av rymden, så jag kollade upp det där om komenten år 2019 på denna hemsida för er som vill läsa hela artikeln http://www.spacehike.com/astcollision.html
Men jag tänkte underlätta för er, jag drog ut det viktigatse ur det så ni förstår helheten..


Fortunately for those of us who will be around in 2019 the possibility of this happening is now reported to be negligible. Although first estimates gave odds of about 1 in 100,000, now that scientists have had more time to study this 'new' asteroid and its orbit - only discovered in July - the odds have lengthened considerably.

Asteroids and comets whose orbits bring them close to the Earth are referred to as Near Earth Objects (NEOs). Those less than 50 m in size burn up on entry into the Earth's atmosphere. It is estimated that around 50 000 fragments of NEOs fall to Earth as meteorites each year, most far too small to do any damage.
 
och så översättning ( till dig kusin)

Lyckligtvis för dem av oss som kommer att vara runt år 2019 möjligheten att detta händer nu rapporteras vara försumbara. Även om första beräkningar gav oddset ca 1 på 100000, nu när forskarna har haft mer tid att studera denna "nya" asteroid och dess bana - bara upptäcktes i juli - oddsen har förlängts betydligt.
Asteroider, kometer vars bana för dem nära jorden är kallade jordnära objekt (Neos). De mindre än 50 meter i storlek bränna upp inträdet i jordatmosfären. Det uppskattas att ungefär 50 000 fragment av Neos falla till jorden som meteorites varje år, de flesta alldeles för liten för att göra någon skada.


Översättning till er som inte fatta, --> alltså ingen större skada. meeeen ni vet ju, forskare ändrar sig konstant. Det kan bli så att dem ba: nej den är 9000000 meter i diameter och hela jorden BADABAM BOUF BOUF hihi

FRED bröder ♥

Domedagen

Tänker ni aldrig på den dagen?`Jag drömer om den minst 3-4 gånger per år. Det är ganska läskigt för varje gång man vaknar är man lika rädd och skraj för allt dåligt man har gjort här i världen. Jag mådde skitdåligt inatt kan jag säga.. så jag bad o bad hela natten. Men en grej som vi gör fel ännu en gång är att. Vi söker hjälp när vi är hjälplösa. inte när vi har det bra.
Jag önskar bara att om domedagen kommer då vill jag att alla mina nära och kära åker upp till himlen, fastän huuuur mkt människor har sårat mig, och vart taskiga. Hoppas gud förlåter er.. jag vill inte att någon ska hamna i helvettet. Hoppas inte jag hamnar där heller. =/

En rolig grej bara, eller ni kanske tycker de är kul..
När jag då mådde skitdåligt igårnatt så skulle jag upp mitt i natten dåra,helt kolsvart i huset och jag då SMARTA BRAINASS, tänkte gå på toa utan att tända lampan. Jag går och går försöker att inte väcka någon, och jag tänder fortfarande ingen jävla lampa (Remember jag mår basjdåligt)... aja sen så ba BAAAAAAM en dörr var öppen så sidan kom rakt på min näsa. Gissa vad? Jag börjar blöda näsblod mitt i natten. Så istället för att leka smart o inte väcka någon börjar jag gråta, blöda som en flod och väckte alla i huset.. typiskt såååååååå typiskt.. men de fick mig att sluta vara så sur över den saken jag va arg över och tänkte på att jag hade en instoppad grej i näsan istället. hihi.

Föresten har ni hört om kometen som närmar sig jorden? tror att de var 2019 den skulle komma hit.. ska leta upp fakta och berättar senare vad jag hittat.. ush ush

Jesus dont let me burn in hell.


..

Du gör mig glad, jag blir glad när jag ser ditt namn. bara det räcker.

=)


Bild från sommaaaren, =(

Mmm.

jag är väääääldigt förkyld --> vilket leder till att jag inte känner smaken utav något jag äter. Så jag tänkte för mig själv o ba: Jo men ät en halv rå lök de är bra för frökylningen och du känner inte smaken då heller. Heeeeeeeeehe va tror ni hände? Det var som en jävla attack mot alla bakteier jag hade i halsen och näsan det var som ett jävla Sovetiskt krig  i min näsa. fyyfan säger jag bara.
Ville bara säga att alla ni som tar studenten i år och ska fixa skivor till er klass som inte går i Tensta Gymnasium. NI ÄR FÖDDA MED LYCKA. Jag har nu i 2 veckor försökt att hitta NÅN JÄVLA lokal som vi FÅR vara på. Förstår ni? Vi är svartlistade ÖVERALLT. Vi får inte ha skiva någonstans. Men jag har verkligen försökt och fixa ett ställe nu får se om de funkar eller inte. Om de inte funkar så de enda stället som tar emot oss är Chapling, kul va?.. låter mer som en tragisk historia nu. Det är inte kul asså. Min arrangör ringer upp och säger okej vilken lokal vill du ha, då sa jag Café Unmbra. Då sa han Okej jag ringer upp dig snart. Han ringde upp efter några minuter och sa. Tyvärr dåliga nyheter igen. Dem tar inte emot er. Så lät nästan var enda samtal. Tycker de e synd att folk dömer ett gymnasium bara sådär, bara för att de ligger i förorten. Jag vill ju också ha en bra skiva så som Kungsholmen eller Victor Rydberg's Gymnasium skulle ha. Fuck stureplan! Aja. Hoppas jag fixar stället i alla fall. Till alla er rasister där ute. Hoppas ni brinner i helvettet.


Fan ta er Café Umbra.. om inte lokalen fixas då kommer vi får vara på tensta träff.
(en lokal där vi brukar ha våra Nationella Prov)

sjuk sjuk

Hela klassen är sjuk, gissa om jag blev smittad då?

Jag är helt jävla sjuk. de bara rinner om näsan jahar skitont i ryggen ( träningsverk) för att jag hoppa höjdhopp igår och tog i lite rejält.
Fy fan asså, allt är bara bajbajs. mitt sim-kort fungerar fortfarande inte, trodde att de skulle fungera igår igen. Och jag har flera ton läxor& prov till nästa vecka.
Nästa vecka fyller min älskling LARA år!. hihi ska bli najjjjjjjjas, äntligen18 honey. Ajuste jack fyller också år,  hihi två flugor i en smäll.. fastän dem inte är flugor men va ska man säga da?.. två blattar i en smäll.
Nu måste jag typ försöka bli frisk igen och börja plugga lite om inte jag nu snorar ner hela boken


Mums

FRED♥



uuuft

Gick i skolan idag till kl 6 ? tänk jag va i skolan 8 sen till 6?! HATAR HEMSRPÅKEN.
men aja plugg är plugg.. de lönar sig i slutändan..
träffade natta-patta today shiet bro ja har saknat dig som faaan.

Förestens så har jag blivit hes och låter som en man.. om du vill veta. så alla ni som tänder hesa mansröster ..ring mig

FRED BRÖDER ♥

Tjooho

dålig update hihi aja
idag var ja men en väldigt kär vän till mig. Hoppas bara på att du börjar bli lite mer ärlig mot mig. inte kul såhär vi bråkar ju i onödan bara.. tycker om dig faktist de vet du men du borde bara skruva dina lösa skruvar så allt hmnar på plats.. cuz i dont like it! men puss på dig! Om du var ärlig mot mig skulle jag kunna göra mkt för dig ska du veta i alla fall.



Sen så ere en där ute som e väldigt söt å trevlig hihi =)
FRED♥

ÄÄÄNTLIGEN

Nu har köpt GYMKORT! änltigen.. ni fattar jag har fan längtat efter dehär i evigheter. Nästa vecka ska jag sätta igång. Ska fan gymma/bada hela dehär året. Mitt mål är att gå ner 6 kg till vintern. God please help me.
Aja vi får hoppas på det bästa! :D


HARDCORE SHIET!

FRED♥

RSS 2.0